Ανάλεκτα 2008
Επιστημονικά Βιβλία

Ανάλεκτα 2008 Κωδικός: 101050

Τα ''Ανάλεκτα 2008'' αποτελούν μια συλλογή ερευνών, μελετών, αλλά και προτάσεων πάνω σε θέματα που απασχόλησαν το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και τους συνεργάτες του κατά τη διάρκεια του...

Δες όλη την περιγραφή

Τα ''Ανάλεκτα 2008'' αποτελούν μια συλλογή ερευνών, μελετών, αλλά και προτάσεων πάνω σε θέματα που απασχόλησαν το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και τους συνεργάτες του κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου. Το Ι.Ο.Μ. παρακολουθεί, καταγράφει και αναλύει τις εξελίξεις στο χώρο της επικοινωνίας και προσπαθεί να ενημερώσει τόσο τους ανθρώπους της...

Δες όλη την περιγραφή
11,18
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Τετ, 24 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 11,18 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 14,22 €

  2. 10,07 €

  3. 13,50 €

  4. 11,18 €

Περιγραφή

Τα ''Ανάλεκτα 2008'' αποτελούν μια συλλογή ερευνών, μελετών, αλλά και προτάσεων πάνω σε θέματα που απασχόλησαν το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και τους συνεργάτες του κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου. Το Ι.Ο.Μ. παρακολουθεί, καταγράφει και αναλύει τις εξελίξεις στο χώρο της επικοινωνίας και προσπαθεί να ενημερώσει τόσο τους ανθρώπους της βιομηχανίας, όσο και τους μελετητές για τα νέα δεδομένα του πεδίου.

Στον τόμο αυτό, μεταξύ πολλών θεμάτων, αναλύονται το ζήτημα της σήμανσης των τηλεοπτικών προγραμμάτων, η επικοινωνιακή αγωγή, η χρήση της τηλεόρασης, ο ρόλος της δημόσιας τηλεόρασης, η χρήση του διαδικτύου κτλ.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Επικοινωνία & MME
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
224
Έτος έκδοσης
2009
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες