Hasbro Παιχνίδι Μινιατούρα Disney Princess Small Doll Playset για 4+ Ετών 7.62εκ. (Διάφορα Σχέδια) 1τμχ
Παιχνίδια Μινιατούρες

Hasbro Παιχνίδι Μινιατούρα Disney Princess Small Doll Playset για 4+ Ετών 7.62εκ. (Διάφορα Σχέδια) 1τμχΚωδικός: 10167968

Disney Princess Small Doll Playsets με την Σταχτοπούτα & την Πεντάμορφη! Διαλέξτε την αγαπημένη σας και διασκεδάστε με την παρέα της!

Δες όλη την περιγραφή
22,49
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 22,49 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 22,49 €

  2. 14,69 €

Περιγραφή

Το σετ της Πεντάμορφης διαθέτει πολυέλαιο όπου ο Μεσιέ Φου Φου μπορεί να τοποθετηθεί, ένα τραπέζι, μία καρέκλα και ένα στόμιο όπου οι φίλοι της Πεντάμορφης μπορούν να κάνουν τσουλήθρα για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού! Τα κοριτσάκια μπορούν να διασκεδάσουν δημιουργώντας και στολίζοντας την Πεντάμορφη με τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Τα κοριτσάκια μπορούν να στολίσουν την Σταχτοπούτα για το χορό με αυτό το σετ. Όταν η Σταχτοπούτα είναι έτοιμη μπορείτε να την οδηγήσετε στο χορό με την άμαξα που είναι εμπνευσμένη από την ταινία. Όταν ανοίξετε την πόρτα της άμαξας θα εμφανιστούν σκαλιά!

Το σετ περιλαμβάνει ένα δωμάτιο που μπορείτε να στολίσετε την Σταχτοπούτα, γυάλινες παντόφλες, ένα ποντικάκι φίλο και μία επιπλέον ενδυμασία για τη Σταχτοπούτα!


Κατασκευαστής

Hasbro

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
B5344

Γενικά

Ηλικία
4+
Θέμα
Disney, Πριγκίπισσες

Χαρακτηριστικά

Ύψος
7,62 cm
Σετ
Όχι
Αξεσουάρ
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη