Ασφάλεια αγορών Skroutz
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων, HACCP, ISO 9000:2000 Κωδικός: 104140
- Συγγραφέας: Γιάννης Τσάκνης
- Εκδότης: Παπασωτηρίου
- Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
- Έτος έκδοσης: 2008
- Αριθμός σελίδων: 360
- Κωδικός ISBN-13: 9789607182326
- Διαστάσεις: 24×17
Γιάννης Τσάκνης
Παρόμοια προϊόντα
- Top αξιολογήσεις
Επιστημονικά Βιβλία
Προς τ’ άστρα, Ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της Αστροφυσικής
Ad από MykyklosΠροστέθηκε Επιστημονικά Βιβλία
Ο Μύθος Του Φυσιολογικού, Τραύμα, Ασθένεια και Ίαση σε μια Τοξική Κουλτούρα
Ad από SilverProductsΠροστέθηκε- Top αξιολογήσεις
- Top αξιολογήσεις
Επιστημονικά Βιβλία
Πολυκώδικας – 40 Νομοθετήματα (Μάρτιος 2024 - 16η Έκδοση)
Ad από ΒιβλιοδίκτυοΠροστέθηκε
Όλα τα καταστήματα
Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής
- 20,00 €
Περιγραφή
Σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι να δώσει σε συντομία τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις για την κατανόηση των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων και στη συνέχεια να επικεντρωθεί σε παραδείγματα εφαρμογής τους με μελέτες περιπτώσεων (case studies), συμβάλλοντας στην αφομοίωση του συστήματος από τον αναγνώστη. Επίσης, έχει σαν στόχο να βοηθήσει τα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων στην ανάπτυξη ενός επιτυχούς και αποτελεσματικού συστήματος HACCP με ελάχιστο κόστος.
Χαρακτηριστικά
- Είδος
- Χημεία Θετικών Επιστημών
- Γλώσσα
- Ελληνικά
- Υπότιτλος
- HACCP, ISO 9000:2000
- Μορφή
- Μαλακό Εξώφυλλο
- Αριθμός σελίδων
- 360
- Έτος έκδοσης
- 2008
- Διαστάσεις
- 24x17 cm
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.
Αξιολογήσεις
Το βιβλίο είναι απαραίτητο για Χημικούς, Βιολόγους, Κτηνιάτρους, Γεωπόνους, Μικροβιολόγους, Χημικούς Μηχανικούς, Τεχνολόγους Τροφίμων, για εργαζόμενους σε τμήματα έρευνας και ανάπτυξης (R+D), για συμβούλους επιχειρήσεων, για υπεύθυνους διασφάλισης ποιότητας, για στελέχη επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (chefs, Food and Beverage Managers) και για στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων τροφίμων, αλλά και για όλους τους μη ειδικούς που θα θελήσουν να εντρυφήσουν στο μαγικό κόσμο των τροφίμων.
Σου φάνηκε χρήσιμη;