Ερασιτέχνης αγιογράφος
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Ερασιτέχνης αγιογράφοςΚωδικός: 104427

Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι ο συνδυασμός της γνώσης του παρελθόντος με τα σημερινά υλικά. Είναι για να δουν οι μελλοντικοί, αλλά και οι νυν εικονοποιοί τον τρόπο να δημιουργούν κάτι που η διάρκεια...

Δες όλη την περιγραφή

Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι ο συνδυασμός της γνώσης του παρελθόντος με τα σημερινά υλικά. Είναι για να δουν οι μελλοντικοί, αλλά και οι νυν εικονοποιοί τον τρόπο να δημιουργούν κάτι που η διάρκεια ζωής του να ξεπερνάει τις εικόνες των προγόνων μας, μιας και η δικιά μας γενιά έχει την πολυτέλεια να χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα. Παρουσιάζονται επίσης...

Δες όλη την περιγραφή
11,41
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 11,41 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 11,41 €

  2. 12,17 €

  3. 13,69 €

Περιγραφή

Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι ο συνδυασμός της γνώσης του παρελθόντος με τα σημερινά υλικά. Είναι για να δουν οι μελλοντικοί, αλλά και οι νυν εικονοποιοί τον τρόπο να δημιουργούν κάτι που η διάρκεια ζωής του να ξεπερνάει τις εικόνες των προγόνων μας, μιας και η δικιά μας γενιά έχει την πολυτέλεια να χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα. Παρουσιάζονται επίσης διάφορες σπάνιες τεχνικές και τρόποι για την τεχνητή παλαίωση της εικόνας.

Τελειώνοντας ο αναγνώστης την ανάγνωση του βιβλίου θα είναι σε θέση να γνωρίζει τους τρόπους κατασκευής και θα έγκειται αποκλειστικά στη συνείδησή του να χρησιμοποιεί τις ορθές μεθόδους ή "τον εύκολο τρόπο" της εξαπάτησης.

Οι γνώσεις που περιλαμβάνει το σύγγραμμα αυτό είναι αποτέλεσμα χιλιάδων ωρών πρακτικής στο αντικείμενο, πειραματισμών, συζητήσεων με αγιογράφους, κοσμικούς και μοναχούς, αλλά και με σχετικούς τεχνίτες, όπως ξυλουργούς, χρυσοχόους, ελαιοχρωματιστές, μιας και οι περισσότερες τέχνες φαίνεται να είναι μεταξύ τους συγκοινωνούντα δοχεία, με συντηρητές εικόνων και φυσικά αποτέλεσμα μελέτης μεγάλης βιβλιογραφίας.

"Ερασιτέχνης αγιογράφος σημαίνει "εραστής της τέχνης", ενώ ο όρος "επαγγελματίας καλλιτέχνης" τείνει να σημαίνει στις μέρες μας τον καλλιτέχνη των έργων μαζικής παραγωγής και κατανάλωσης.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αγιογραφία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
124
Έτος έκδοσης
2007
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Το βιβλίο ήταν άριστο όσο αναφορά τα χρήματα του.
    Το ύφος απλό και κατανοητό έχει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους τεχνικής .Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον σκέφτεται να ασχοληθεί με τη αγιογραφια ή θέλει να μάθει πράγματα για αυτή

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν ευκολοδιάβαστο
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Μου άρεσε το ύφος γραφής
    • Θα το πρότεινα για ανάγνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • paisios1969
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γραμμενο με απλο κατανοητο λογο , περιεχει απιστευτες πληροφοριες, ειναι ευκολοδιαβαστο και πολυ πρακτικο. Ακριβως ο, τι ελειπε απ οποιον ασχολειται με την αγιογραφια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καταπληκτικο βιβλιο με ωραιες περιγραφες και απλα κατανοητα λογια ευκολο για τον καθε ανθρωπο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Nektarios_Koumantakis

Το βιβλίο ασχολείται με το αρχικό σκίτσο και τις αναλογίες προσώπου, χεριών και τις τεχνικές σχεδίου π.χ. 3/4 ;

anastasia.krf

όχι το βιβλίο είναι ένας τεχνικός οδηγός κατασκευής εικόνας .
υλικών και μεθόδων κατασκευής φορητής εικόνας . έχει απίστευτες πληροφορίες είναι πολύ κατανοητό και στο είδος του μοναδικό

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)