Ακολουθία μετ' εγκωμίων του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Στεφάνου του Χωρηβίτου
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Ακολουθία μετ' εγκωμίων του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Στεφάνου του ΧωρηβίτουΚωδικός: 104786

Δεκαπέντε τώρα αιώνες το άφθαρτο σκήνωμα του οσίου Στεφάνου, κυρτωμένο από το χρόνο, παραμένει στο οστεοφυλάκιο της μονής μας καθήμενο με το τριμμένο ευτελές του τριβώνιο και το κομβοσχοίνι στο χέρι,...

Δες όλη την περιγραφή

Δεκαπέντε τώρα αιώνες το άφθαρτο σκήνωμα του οσίου Στεφάνου, κυρτωμένο από το χρόνο, παραμένει στο οστεοφυλάκιο της μονής μας καθήμενο με το τριμμένο ευτελές του τριβώνιο και το κομβοσχοίνι στο χέρι, έτοιμο να ευλογήσει κάθε προσκυνητή και να του μεταδώσει το χαρούμενο άγγελμα της Αναστάσεως, που αποτελεί και τη βάση της πίστεώς μας, αφού, "ει Χριστός ουκ...

Δες όλη την περιγραφή
8,20
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

Χαράλαμπος Μ. Μπούσιας

από 8,20 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,20 €

Περιγραφή

Δεκαπέντε τώρα αιώνες το άφθαρτο σκήνωμα του οσίου Στεφάνου, κυρτωμένο από το χρόνο, παραμένει στο οστεοφυλάκιο της μονής μας καθήμενο με το τριμμένο ευτελές του τριβώνιο και το κομβοσχοίνι στο χέρι, έτοιμο να ευλογήσει κάθε προσκυνητή και να του μεταδώσει το χαρούμενο άγγελμα της Αναστάσεως, που αποτελεί και τη βάση της πίστεώς μας, αφού, "ει Χριστός ουκ εγήγερται, κενόν άρα το κήρυγμα ημών, κενή δε και η πίστις ημών" (Ρωμ. δ΄ 25, Κορ. ιε΄ 14).

Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός

Τα πνευματικά κατορθώματα των Σιναϊτών ασκητών, τους ποταμούς των δακρύων τους, την πολυχρόνια εκούσια στέρηση, γονυκλισία, χαμαικοιτία και κατάτηξη του χοϊκού τους σαρκίου μόνο ο αγωνοθέτης γνωρίζει Κύριος και η πνευματική τους παλαίστρα στη γρανιτένια και άνυδρη μα και πανάγια και θεοβάδιστη γη της Σιναϊτικής χερσονήσου.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θρησκεία - Θεολογία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
77
Έτος έκδοσης
2005
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη