Η γοργόνα
Λογοτεχνικά Βιβλία στα Ελληνικά

Η γοργόναΚωδικός: 10545184

Ένας άντρας εξαφανίζεται μυστηριωδώς από τη Φιελμπάκα. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Πάτρικ και των συναδέλφων του, κανείς δεν γνωρίζει αν ζει ή αν πέθανε. Τέσσερις μήνες αργότερα ανακαλύπτουν το...

Δες όλη την περιγραφή

Ένας άντρας εξαφανίζεται μυστηριωδώς από τη Φιελμπάκα. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Πάτρικ και των συναδέλφων του, κανείς δεν γνωρίζει αν ζει ή αν πέθανε. Τέσσερις μήνες αργότερα ανακαλύπτουν το πτώμα του, κοκαλωμένο μες στον πάγο. Η υπόθεση περιπλέκεται όταν ο πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας Κρίστιαν Τιντέλ, τον οποίο η Ερίκα έχει βοηθήσει με το βιβλίο...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Camilla Läckberg
  • Εκδότης: Μεταίχμιο
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2016
  • Αριθμός σελίδων: 576
  • Κωδικός ISBN-13: 9786180307320
  • Διαστάσεις: 17×12
6,16
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,16 €

  2. 5,90 €

  3. 6,16 €

  4. 6,60 €

  5. 7,92 €

Περιγραφή

Ένας άντρας εξαφανίζεται μυστηριωδώς από τη Φιελμπάκα. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Πάτρικ και των συναδέλφων του, κανείς δεν γνωρίζει αν ζει ή αν πέθανε. Τέσσερις μήνες αργότερα ανακαλύπτουν το πτώμα του, κοκαλωμένο μες στον πάγο. Η υπόθεση περιπλέκεται όταν ο πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας Κρίστιαν Τιντέλ, τον οποίο η Ερίκα έχει βοηθήσει με το βιβλίο του, αρχίζει να λαμβάνει ανώνυμα απειλητικά γράμματα. Ο Κρίστιαν είναι στο κατώφλι της μεγάλης επιτυχίας με το μυθιστόρημά του Η γοργόνα όταν λαμβάνει ένα ακόμα μήνυμα στη διάρκεια του πάρτι παρουσίασης του βιβλίου του. Ο νεαρός συγγραφέας καταρρέει μπροστά στην Ερίκα, και ενώ προσπαθεί να υποτιμήσει τη σημασία του γεγονότος, η Ερίκα αναλαμβάνει δράση· παίρνει το γράμμα και το δείχνει στον Πάτρικ. Εδώ και καιρό η Ερίκα έχει καταλάβει ότι κάτι βασανίζει τον Κρίστιαν και ανησυχεί γι’ αυτόν, ενώ ο Πάτρικ συνειδητοποιεί ότι ο Κρίστιαν διατρέχει μεγάλο κίνδυνο - κάποιος τρέφει βαθύ και άσβεστο μίσος γι’ αυτόν και δεν θα διστάσει να κάνει τις απειλές του πραγματικότητα.

Το βιβλίο εκδόθηκε στη Σουηδία τον Μάιο του 2008 και ήταν το απόλυτο μπεστ σέλερ του καλοκαιριού. Έχει πουλήσει περισσότερα από 500.000 αντίτυπα.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αστυνομική Λογοτεχνία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
576
Έτος έκδοσης
2016
Διαστάσεις
17x12 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βραβευμένο
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Katerina_V52

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά έτος έκδοσης: 2014

    Έχω διαβάσει όλη τη σειρά με τον Πάτρικ και την Έρικα, μου άρεσαν πάρα πολύ, αυτό ίσως ήταν το λιγότερα καλό απο τα υπόλοιπα, αλλά αγαπώ πολύ Lackberg!

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν ευκολοδιάβαστο
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Μου άρεσε το ύφος γραφής
    • Θα διάβαζα βιβλίο του ίδιου συγγραφέα
    • Θα το πρότεινα για ανάγνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά έτος έκδοσης: 2014

    Συνήθως καταλαβαίνω την πλοκή σχετικά νωρίς, αυτό όμως μου έκανε mind-blowing. Για όσους αρέσει η ιστορίες που θα τους αφήσει άφωνους αυτό είναι το κατάλληλο βιβλίο. Έχει βέβαια σημεία που θέλει λίγο υπομονή αλλά αξίζει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά έτος έκδοσης: 2014

    Είναι το πεμπτο βιβλιο της που διαβαζω κ μεχρι στιγμης το καλυτερο.530 σελ που διαβασα σε μια μερα.Κ δεν ειμαι κανενας "βιβλιοφαγος".Απλα απιθανο.Ερχεται μετα το μετριο για μενα "Το παιδι απο τη Γερμανια" που γραφτηκε με τη σκεψη οτι θα γινει ταινια το οποιο με αφησε αδιαφορο.Το παραδοξο με την Camilla ειναι οτι καθε επομενο βιβλιο της, ειναι κατα καποιο τροπο συνεχεια του προηγουμενου οχι οσο αφορα την πλοκη, αλλα οσο αφορα τη ζωη των κεντρικών ηρωων.Αυτο δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι πρεπει να εχεις διαβασει τα προηγουμενα για να καταλαβεις το τρεχων.Η γοργονα ειναι ενα βιβλιο που δε θα το αφησετε αν δε τελειωσει.Γραψιμο γρηγορο χωρίς πλαδαροτητες.Χωρις σελιδες γραμμενες για να αποκτήσει το βιβλιο ογκο.Δεν υπαρχουν ανουσιες περιγραφες κ κοιλιες.Η πλοκη ξεδιπλωνεται γοργα κ σε παρασύρει να διαβασεις κ την επομενη σελιδα.Θα το απολαυσετε κ με ενα τελος απροσδόκητο. Αυτο ζηταει καποιος αναγνωστης αστυνομικων μυθιστορηματων.Να γινεται ενα με το βιβλιο.Να προσπαθεί να μαντεψει τον ενοχο κ να πεφτει εξω..Εμενα μου αρεσε.Ισως το πιο ομορφο κ μεστο βιβλιο της (αν εξαιρεσεις το συντομο κ πανεξυπνο αλα Αγκαθα Κριστι,χιονοθύελλα με αρωμα πικραμυγδαλου).Αγοραστε το κ ειλικρινά θα σας συναρπασει με το υφος του,τη γρηγορη εξελιξη στη πλοκη του κ τη πραγματικα ουσιωδη γραφη του.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη