Harley Benton ST-20HSS Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Roseacer και Σχήμα ST Style Candy Apple Red
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Harley Benton ST-20HSS Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Roseacer και Σχήμα ST Style Candy Apple Red Κωδικός: 10696752

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Poplar | Λεύκα
  • Υλικό λαιμού: Maple | Σφένδαμος
  • Ταστιέρα από Roseacer
  • Pickup: 1 Humbucker, 2 Single coils
  • Χορδές: 009" - 042"
Δες όλη την περιγραφή
145,00
ΠαράδοσηΠαρ, 06 Σεπ - Πέμ, 26 Σεπ
+50,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 145,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 105,00 €

  2. 145,00 €

Περιγραφή

Η ηλεκτρική κιθάρα ST-20HSS της εταιρείας Harley Benton, απευθύνεται σε κιθαρίστες όλων των επιπέδων, από αρχάριους που μόλις ξεκινούν να μαθαίνουν να παίζουν μέχρι πιο προχωρημένους μουσικούς που αναζητούν μια οικονομική, αλλά ποιοτική επιλογή για την συλλογή τους.

Είναι κατάλληλη για διάφορα είδη μουσικής όπως ροκ, Jazz, Blues και άλλα, παράγοντας έναν πλούσιο, ζεστό και φυσικό ήχο, χάρη στους passive (παθητικούς) μαγνήτες της.


Κλασικός σχεδιασμός για την σύγχρονη εποχή

Η ηλεκτρική κιθάρα Harley Benton ST-20HSS SBK διαθέτει ένα σώμα σε κλασικό σχήμα ST και έναν λαιμό από σφένδαμο ο οποίος είναι φινιρισμένος σε μοντέρνο και εντυπωσιακό μαύρο ματ χρώμα. Η ταστιέρα είναι κατασκευασμένη από σκουρόχρωμό Roseacer με λευκά dot inlays για να δίνει στον κιθαρίστα εύκολο προσανατολισμό σε οποιοδήποτε σημείο του λαιμού. 

Αυτή η κιθάρα μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα στυλ, από Blues και Jazz μέχρι Rock, Alternative και Metal, χάρη στο συνδυασμό ενός humbucking pickup στη γέφυρα και single coil pickups στο λαιμό και μεσαία θέση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ακούγεται σαν μια τυπική κιθάρα τύπου ST ή να αποδίδει πλήρεις ήχους humbucker. 





Διάταξη μαγνητών HSS

​Η διάταξη μαγνητών HSS (Humbucker-Singlecoil-Singlecoil) που διαθέτει αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς διατάξεις μαγνητών.

Στη διάταξη αυτή, υπάρχουν τρεις μαγνήτες στο σώμα της κιθάρας: ένας humbucker στη θέση bridge (γέφυρας) και δύο single coil στις θέσεις middle και neck (μεσαίος και μπροστινός). 

Οι δύο single coil μαγνήτες προσφέρουν καθαρό και διαυγή ήχο, καθώς και καλή απόκριση στα χαμηλά μεσαία. Ο humbucker μαγνήτης, από την άλλη, προσφέρει πιο ζεστό και πλούσιο ήχο, καθώς και μεγαλύτερη αντίσταση στο feedback.

Η διάταξη αυτή επιτρέπει στον κιθαρίστα να επιλέγει μεταξύ διαφορετικών συνδυασμών μαγνητών, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στον ήχο της κιθάρας του.

Passive μαγνήτες

Οι μαγνήτες που είναι εξοπλισμένη η Harley Benton  ST-20HSS είναι παθητικοί (passive), και δεν απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία για να λειτουργήσουν. Συγκεκριμένα, οι passive μαγνήτες λειτουργούν με τη χρήση του μαγνητισμού, και παράγουν ένα σήμα που είναι αντιστρόφως ανάλογο με την κίνηση των χορδών.

Κατασκευή λαιμού από ξύλο Maple (Σφένδαμος)

Το ξύλο Maple που υπάρχει στο μπράτσο είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ακουστική της κιθάρας, καθώς παράγει έναν λαμπερό και ακριβή τόνο ο οποίος προκύπτει από τη σκληρότητα του ξύλου.

Κατασκευή σώματος από ξύλο Poplar (Λεύκα)

Το ξύλο Poplar που χρησιμοποιείται στο σώμα της κιθάρας προσφέρει έναν ισορροπημένο ήχο με έμφαση στα μεσαία και χαμηλά, αποδίδοντας καλά και στα πιο δυνατά παιξίματα.

All around σχήμα σώματος ST

Το σχήμα σώματος ST που διαθέτει ακολουθεί τις γραμμές μιας από τις πιο διαδεδομένες ηλεκτρικές κιθάρες, όπως τις Stratocaster. Ο σχεδιασμός της έχει σώμα με διπλό κόψιμο για πρόσβαση στα υψηλότερα frets και ένα εκτεταμένο "κέρατο" στην πάνω πλευρά που προσφέρει άψογο ζύγισμα κατά το όρθιο παίξιμο.

Με ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτών, συμπεριλαμβανομένων των Jimi Hendrix, Buddy Holly, David Gilmour και Jeff Beck, είναι σαφές ότι το σχήμα ST Style μπορεί να χειριστεί πρακτικά οποιοδήποτε μουσικό στυλ.

Ηχητικές επιλογές σε αφθονία

Τα τρία pickups που διαθέτει έχουν ένα κύριο ρυθμιστή έντασης ήχου και έναν πεντάδρομο διακόπτη, ο οποίος επιτρέπει στον κιθαρίστα να επιλέξει κάθε pickup ξεχωριστά ή να συνδυάσει κάθε ζεύγος γειτονικών pickups (γέφυρα και μεσαίο ή μεσαίο και λαιμό). 

Τα δύο χειριστήρια τόνου της κιθάρας αντιστοιχούν στο pickup του λαιμού και στο μεσαίο pickup αντίστοιχα, επιτρέποντας στον κιθαρίστα να επιλέξει έναν πιο φωτεινό ή πιο σκούρο τόνο ανάλογα με το γούστο του, ενώ το σύστημα vibrato είναι συγχρονισμένο, δηλαδή η γέφυρα και το tailpiece συνδυάζονται σε ένα ενιαίο, περιστρεφόμενο συγκρότημα. 

Για τα πρώτα σου σόλο

Το συνολικό της μήκος είναι 648 χιλιοστά και είναι ιδανική για αρχάριους που σκοπεύουν να αναβαθμίσουν αργότερα σε ένα πιο high-end μοντέλο. Το μοντέρνο προφίλ λαιμού που διαθέτει σε σχήμα C σημαίνει ότι οι εκκολαπτόμενοι κιθαρίστες μπορούν να μάθουν να παίζουν σε ένα όργανο που έχει τις ίδιες βασικές διαστάσεις με αμέτρητες άλλες κιθάρες. 


Pop, Blues, Jazz, Funk, Rock και άλλα

Η ηλεκτρική κιθάρα της Harley Benton ST-20HSS SBK συνδυάζει ένα εντυπωσιακό επίπεδο μουσικής ευελιξίας σε ένα προσιτό όργανο για αρχάριους. Είναι εξίσου κατάλληλη για μελωδίες Pop και ζωηρά Funk, και το μεσαίο pickup με μονό πηνίο παρέχει έναν πιο απαλό ήχο για Blues και καθαρές συγχορδίες Jazz. Επιπλέον το humbucker της γέφυρας είναι ιδανικό όταν θέλετε να παίξετε overdriven Rock riffs. 

Σχετικά με την Harley Benton

Από το 1998 με έδρα τη Γερμανία, η μάρκα Harley Benton καλύπτει τις ανάγκες πολλών κιθαριστών και μπασιστών. Τα προϊόντα της είναι γνωστά για την καλή τους σχέση ποιότητας και τιμής, με μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλα τα μουσικά είδη και ανάγκες.








Κατασκευαστής

Harley Benton

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
ST-20HSS CA

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
ST Style
Body
Poplar
Neck
Maple
Fretboard
Roseacer
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Ναι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Κόκκινο

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
HSS
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες