Riello Gulliver RG 2 D Διβάθμιος Καυστήρας Πετρελαίου 118kW
Καυστήρες

Riello Gulliver RG 2 D Διβάθμιος Καυστήρας Πετρελαίου 118kWΚωδικός: 10715474

Καυστήρας πετρελαίου της εταιρείας Riello, ο οποίος είναι μια συσκευή προσαρμοσμένη πάνω στο λέβητα μέσα στην οποία επιτυγχάνεται η ανάμειξη του καύσιμου υλικού με τον αέρα έτσι ώστε να προκαλείται και να συντελείται η καύση.
Είναι διβάθμιος που σημαίνει ότι σε σχέση με έναν μονοβάθμιο μπορεί να ρυθμιστεί σε μικρότερο ποσοστό η λειτουργία του, ώστε...

Δες όλη την περιγραφή

  • Θερμική Ισχύς: 118kW
938,00
ΠαράδοσηΤετ, 09 Οκτ - Τρί, 15 Οκτ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 938,00 €

Περιγραφή

Καυστήρας πετρελαίου της εταιρείας Riello, ο οποίος είναι μια συσκευή προσαρμοσμένη πάνω στο λέβητα μέσα στην οποία επιτυγχάνεται η ανάμειξη του καύσιμου υλικού με τον αέρα έτσι ώστε να προκαλείται και να συντελείται η καύση.
Είναι διβάθμιος που σημαίνει ότι σε σχέση με έναν μονοβάθμιο μπορεί να ρυθμιστεί σε μικρότερο ποσοστό η λειτουργία του, ώστε να επιτευχθεί η πραγματικά αναγκαία απόδοση που απαιτείται για τη θέρμανση, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται μεγαλύτερη οικονομία αλλά και λιγότερος θόρυβος. Οι διβάθμιοι καυστήρες είναι ιδανική επιλογή σε κατοικίες με πολλά διαμερίσματα και αυτόνομη θέρμανση, όπου είναι αναγκαίο να εναλλάσσεται από τη μικρή σκάλα στη μεγάλη ώστε να ζεσταίνονται εξίσου όλα τα διαμερίσματα.
Για την επιλογή της ισχύος θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο τεχνικό ώστε να σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο για την κάλυψη των αναγκών του χώρου σας.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Πετρελαίου
Είδος
Διβάθμιος
Θερμική Ισχύς
118 kW

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη