Το εγχειρίδιο της κοινωνικής οικολογίας και της φανατικής κατανάλωσης
Βιβλία Οικονομικών

Το εγχειρίδιο της κοινωνικής οικολογίας και της φανατικής κατανάλωσηςΚωδικός: 107365

To εγχειρίδιο της "Φανατικής Κατανάλωσης & της Κοινωνικής Οικολογίας" είναι μια σκέψη μικρού μήκους με μεγάλη χωρητικότητα: καταναλωτές, οικολόγοι, ιδεαλιστές και κυνικοί θα βρούμε τον εαυτό μας...

Δες όλη την περιγραφή

To εγχειρίδιο της "Φανατικής Κατανάλωσης & της Κοινωνικής Οικολογίας" είναι μια σκέψη μικρού μήκους με μεγάλη χωρητικότητα: καταναλωτές, οικολόγοι, ιδεαλιστές και κυνικοί θα βρούμε τον εαυτό μας και πάνω απ' όλα θα αυτοσαρκαστούμε μέσα από τον αποφθεγματικό λόγο του εγχειριδίου αυτού. Διαβάζοντάς το, άλλοι ίσως ανακυκλώσουν λίγο περισσότερο και άλλοι...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Ναταλία Τζωρτζίδου
  • Εκδότης: Τυπωθήτω
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2008
  • Αριθμός σελίδων: 128
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604023479
  • Διαστάσεις: 17×12
2,39
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Πέμ, 26 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 2,39 €

Περιγραφή

To εγχειρίδιο της "Φανατικής Κατανάλωσης & της Κοινωνικής Οικολογίας" είναι μια σκέψη μικρού μήκους με μεγάλη χωρητικότητα: καταναλωτές, οικολόγοι, ιδεαλιστές και κυνικοί θα βρούμε τον εαυτό μας και πάνω απ' όλα θα αυτοσαρκαστούμε μέσα από τον αποφθεγματικό λόγο του εγχειριδίου αυτού. Διαβάζοντάς το, άλλοι ίσως ανακυκλώσουν λίγο περισσότερο και άλλοι ίσως να συνεχίσουν να καταναλώνουν -ίσως πάλι, με λίγη περισσότερη αυτογνωσία.

Το βιβλίο είναι διπλό. Από τη μια πλευρά βρίσκει κανείς τον "Φανατικό Καταναλωτή", που λίγο πολύ όλοι κρύβουμε μέσα μας και από την άλλη τον "Κοινωνικό Οικολόγο", σαν την άλλη όψη του νομίσματος. Ο καθένας μας αναζητά μια ισορροπία ανάμεσα σε πράγματα που εκ πρώτης φαίνονται ασυμβίβαστα, όπως η οικολογία και η υπερκατανάλωση. Γιατί οι ακρότητες είναι πάντα αποθαρρυντικές και οι φανατισμοί προκλητικοί. Σε όποια πλευρά κι αν βρίσκει κανείς τον εαυτό του· "κακά τα ψέματα, αν θέλει καλό εσπρέσο πρέπει να τα χώσει".

Χαρακτηριστικά

Είδος
Οικονομία
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
128
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
-
Έτος έκδοσης
2008
Διαστάσεις
17x12 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη