Ομοιοπαθητική, η μεγάλη πρόκληση για την ιατρική
Επιστημονικά Βιβλία

Ομοιοπαθητική, η μεγάλη πρόκληση για την ιατρική Κωδικός: 109332

Ο Γεώργιος Βυθούλκας, αφού έδωσε επιστημονικές βάσεις στην ξεχασμένη θεραπευτική που ο Γερμανός γιατρός Samuel Hahnemann ονόμασε Ομοιοπαθητική, δεν επιζητεί την αντιπαράθεση με τη συμβατική Ιατρική...

Δες όλη την περιγραφή

Ο Γεώργιος Βυθούλκας, αφού έδωσε επιστημονικές βάσεις στην ξεχασμένη θεραπευτική που ο Γερμανός γιατρός Samuel Hahnemann ονόμασε Ομοιοπαθητική, δεν επιζητεί την αντιπαράθεση με τη συμβατική Ιατρική αλλά τη συμπόρευση. Κοινός στόχος και επιθυμία, η θεραπεία του ασθενούς. Θέτει όμως και μία άλλη παράμετρο. Ο ασθενής πρέπει να έχει το δικαίωμα να επιλέγει τη...

Δες όλη την περιγραφή
13,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 13,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 13,00 €

Περιγραφή

Ο Γεώργιος Βυθούλκας, αφού έδωσε επιστημονικές βάσεις στην ξεχασμένη θεραπευτική που ο Γερμανός γιατρός Samuel Hahnemann ονόμασε Ομοιοπαθητική, δεν επιζητεί την αντιπαράθεση με τη συμβατική Ιατρική αλλά τη συμπόρευση. Κοινός στόχος και επιθυμία, η θεραπεία του ασθενούς. Θέτει όμως και μία άλλη παράμετρο. Ο ασθενής πρέπει να έχει το δικαίωμα να επιλέγει τη θεραπευτική μέθοδο που επιθυμεί. Προτείνει τον επιστημονικό διάλογο με την ιατρική κοινότητα, σέβεται τις αντιθέσεις και ελπίζει στη γεφύρωση του χάσματος.

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στο να αποτελέσει ένα κατατοπιστικό εγχειρίδιο για όσους δεν γνωρίζουν αυτή τη θεραπευτική, αλλά και να πληροφορήσει για γεγονότα που συνέβησαν κατά την προσπάθεια διάδοσης και αναγνώρισής της στον ελληνικό χώρο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
379
Έτος έκδοσης
2008
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες