Ad
Karcher FC 5 Ηλεκτρική Σφουγγαρίστρα 460W
Διάφορες Συσκευές Καθαρισμού

Karcher FC 5 Ηλεκτρική Σφουγγαρίστρα 460W Κωδικός: 10950428

Η μηχανή καθαρισμού δαπέδων FC 5 με ρολλά μικροινών και λειτουργία 2σε1 σφουγγάρισμα και σκούπισμα στερεών και υγρών ρύπων σε ένα μόνο βήμα.

Δες όλη την περιγραφή

Η μηχανή καθαρισμού δαπέδων FC 5 με ρολλά μικροινών και λειτουργία 2σε1 σφουγγάρισμα και σκούπισμα στερεών και υγρών ρύπων σε ένα μόνο βήμα.

Δες όλη την περιγραφή
249,99
ΠαράδοσηΠαρ, 06 Σεπ - Πέμ, 26 Σεπ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 249,99 €

Περιγραφή

Η μηχανή καθαρισμού δαπέδων FC 5 με ρολλά μικροινών και λειτουργία 2σε1 σφουγγάρισμα και σκούπισμα στερεών και υγρών ρύπων σε ένα μόνο βήμα.

2 σε 1 λειτουργία

Σφουγγάρισμα σε ένα μόνο βήμα, χωρίς να χρειάζεται εκ των προτέρων να έχετε συλλέξει τους στερεούς και υγρούς ρύπους

Αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία μέσω της αυτόματης απομάκρυνσης των ρύπων από τα ρολά

  • Συνεχώς καθαριζόμενα ρολά για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού
  • Τα δάπεδα στεγνώνουν σε λιγότερο από 2 λεπτά, χάρη στο χαμηλό επίπεδο υγρασίας.

Υψηλής ποιότητας ρολά μικροϊνών

  • Εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των κυλίνδρων μικροϊνών
  • Πλένεται στο πλυντήριο έως και τους 60°C.

Καινοτόμο

Με τους περιστρεφόμενους κυλίνδρους, η μηχανή κινείται πέρα από το πάτωμα σχεδόν από μόνη της - για εύκολο καθάρισμα.

Κατασκευαστής

Karcher

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1.055-500.0
Είδος
Σφουγγαρίστρα
Τροφοδοσία
Ρεύματος
Ισχύς
460 W

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 2
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 6
Αξιολόγησε το προϊόν
  • vagelisvdm
    1
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    απαράδεκτο προϊόν για μία εταιρεία σαν και αυτή στους έξι μήνες πήγε δύο φορές για επισκευή αλλαγή πλακέτας και μετά από και κάθε φορά να περιμένεις ένα μήνα το ανταλλακτικό. μετά την τελευταία επισκευή είναι αραγμένη για δειγμα ούτε τολμάω να τη δοκιμάσω γιατί είμαι σίγουρος ότι θα τελείοσει επιτόπου. η πιο άχρηστη αγορά στα 69 μου χρόνια. αν έκανε συνολικά δέκα σφουγγάρισμα τα σε χώρους 30 τετραγωνικά είναι ζήτημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • karpotrias
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήμουν έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά του βλέποντας τα βίντεο του Youtube και αφού στο σπίτι έχω σκύλο και μικρό παιδί, έψαχνα κάτι που θα μου διατηρεί το σπίτι καθαρό σε συνδιασμό με ένα ρομποτάκι. Ο σκύλος μετά από κάθε βόλτα αφήνει πατημασιές στο μάρμαρο λόγω της υγρασίας από την ζέστη παρότι τον καθαρίζω σχολαστικά πριν μπει σπίτι, και το παιδί δεν θα ήθελα να παίζει πάνω τους. Διάβασα όμως τις κριτικές και είχα απογοητευτεί τρομερά!
    Όμως για καλή μου τύχη την είχε φίλος πάνω από χρόνο...μου εξήγησε...κατάλαβα ξανά πως μου κάνει σαν λειτουργία και προχώρησα στην αγορά της.
    Μετά από ένα μήνα σχεδόν καθημερινής λειτουργίας της βάζω λοιπόν 5 αστέρια γιατί:
    -Κάνει ακριβώς ότι λέει. Ένα σκούπισμα της σκόνης και ένα μαλακό σφουγγάρισμα ή καλύτερα φρεσκάρισμα του χώρου με άριστα αποτελέσματα. Εννοείται πως αν πέσει καφές, χυμός κτλ, την ανοίγεις και όλα τελειώνουν εκεί, δεν αφήνει τίποτα.
    -Σε συνδιασμό με ένα σκούπισμα από το ρομποτάκι πριν και ένα σφουγγάρισμα με την FC5 μετά, έχεις ένα τέλειο σπίτι το οποίο περιμένει την εβδομαδιαία ή 15ήμερη "γενική" καθαριότητα. Και πραγματικά αυτή είναι η δουλειά και των δύο συσκευών (ρομποτάκι, Karcher FC5)... Περιμένουν την μεγάλη σκούπα και σφουγγαρίστρα για να κάνει την βαριά δουλειά.
    Ένα μόνο αρνητικό έχει, το οποίο δεν με αφορά και πολύ. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσεις να την λειτουργείς για κάτι έκτακτο...πχ να πέσει καφές στο πάτωμα... Γιατί πρέπει να βάλεις απορρυπαντικό, να βάλεις λίγο νεράκι στην βάση της για να πάρουν την απαραίτητη υγρασία τα βουρτσάκια, να καθαρίσεις και μετά να ξεκινήσεις την διαδικασία "αποθήκευσης'". Δηλαδή άδειασμα του κάδου αποβλήτων, εισαγωγή πάλι στην σκούπα, μεγαλύτερη ποσότητα νερού στην βάση για να κάνει την διαδικασία αυτοκααθαρισμού, εξαγωγή κουτιού αποβλήτων, καθαρισμός τους και εξαγωγή βουρτσών για να στεγνώσουν. 5 λεπτά δουλίτσα είναι, αλλά κάποιους ίσως τους ενοχλήσει. Ξαναλέω εμένα δεν με πειράζει γιατί γυρίζω από την δουλειά, έχει σκουπίσει το ρομποτάκι και σε ένα 25λεπτο έχω σφουγγαρίσει σπίτι 110 τετραγωνικών.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • velentsas
    1
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σκέτη απογοήτευση ,μέσα σε ένα χρόνο 3 φορές έβγαλε βλάβη, δεν την ξανά έφτιαξα,την έχω πλέον πετάμενη. Αφού έχει βγάλει σχεδόν σε όλους το ίδιο πρόβλημα γιατί δεν τις κάνει αντικατάσταση όλες. Δεν ξανά παίρνω τίποτα από την Karcher!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chrisipapavasileiou
    1
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ κακόσχεδιασμένο προϊόν. 2η βλάβη του κιβωτίου μετάδοσης. Δεν την ξαναπάω για σέρβις, θα είναι η τρίτη φορά σε 2 έτη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dr_Vasilios_Mastakas
    1
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΡΟΙΟΝ!!!!
    Την αγορασα τον Νοεμβριο 2019 μετα απο μερικες χρησεις τη δευτερη εβδομαδα χαλασε ο μηχανισμος περιστροφης των ρολερ που ειναι φιξ μαζι με την αντλια.Την εστειλλα στο σερβις και μου την αλλαξανε μεσα στην εγγυηση.Σημερα μετα απο αλλον ενα μηνα χρησης ξαναεπαθε παλι την ιδια βλαβη, πρεπει να τη ξαναστειλλω στο σερβις.
    Δε ξερω ποσες φορες θα μου αλλαξουν το μηχανισμο μεχρι τη ληξη της εγγυησης ,παντως ειναι τελοιως ευαισθητη σε οποιαδηποτε αντισταση βρει εστω και απο ενα σκουπιδακι,και η αντλια θελει παλι αλλαγμα.Ειναι σιγουρα αστοχια υλικων και απορω πως δεν το διορθωσε ακομη η Κarcher.Αν ψαξετε σε ολα τα σχολια και στο εξωτερικο την ιδια βλαβη βγαζει με το παραμικρο.Ελπιζω οτι στη διαρκεια της εγγυησης θα το διορθωσουν διαφορετικα προκειται για ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ...παντως στα τρια χρονια(αν δεν σφαλλω) που εχει απο οταν βγηκε στην αγορα δεν εχουν διορθωσει τιποτε παρολες τις ξευτιλιστικες αξιολογισεις που εχουν σε ολες τις χωρες.Η χρηση που κανω ειναι μια δυο φορες εβδομαδιαιως σε ιατρειο με μαμρμαρο κατω στο πατωμα και αφου πρωτα σκουπιστει καλα με ηλεκτρ σκουπα.Τωρα για την αποτελεσματικοτιτα στο σφουγγαρισμα πολυ σωστα καποιος το χαρακτηρισε ως ενα "χαδι" σε ενα καλα σκουπισμενο πατωμα,αλλα ειναι το τελευταιο απο τη στιγμη που δεν εχουν διορθωσει κατασκευαστικες ατελειες...μαλιστα σε αξιολογηση εξωτερικου καποιος ισχυριζεται οτι η αντλια χαλαει στις 20 πρωτες χρησεις!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NTINA_KAMPEROU
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω σπϊτι 100τμ με ένα μαύρο λυκόσκυλο.Ειναι πολύ καλή, γυαλίζει το πάτωμα,, βγάζει λεκέδες,μαζεύει ακόμα και τις τρίχες του σκύλου που έχει αφήσει η σκούπα ρομπότ.Στον όροφο που δεν πάει ο σκύλος,δεν βάζω την σκούπα ρομπότ, έχω την karcher και για σκούπα και σφουγγαρίστρα.Το σπίτι είναι πεντακαθαρο. Μόνο που δεν χωράει σε χαμηλά επιπλα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex1s
    1
    17 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ΠΟΛΥ κακοσχεδιασμενο προιον,ντροπη για την Karcher να βαλει το ονομα της σε αυτο το προιον.
    Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι σκουπα+σφουγαριστρα 2 σε 1 οπως διαφημιζεται. Εαν δεν εχεις κανει λαμπικο το σπιτι πρωτα με την σκουπα απλα πεταει τα σκουπιδια γυρω γυρω αφου τα βρεξει καλα καλα.
    - Ειναι βαρια, δεν στεκετε ορθια μονη της,
    - Δεν γυρνανε ιδιαιτερα γρηγορα οι βουρτσες, μη περιμενετε να τριψει τα πατωματα σας, ενα βρεγμενο χαδακι κανει.
    - Δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ζεστο νερο (κρυωνει εξ ορισμου λογο του μηχανισμου ακομα και να τη γεμισεις με ζεστο)
    - Εχει 6(?!) αφαιρουμενα και πλενομενα μερη που θελουν πλυσιμο ΚΑΘΕ φορα, οποτε θα τα εχετε αραδιασμενα για μια μερα μεχρι να στεγνωσουν.
    - Eχει ενα κενο 3cm στο κεντρο αναμεσα στους κυλινδρους, οποτε θελει αρκετο μπρος-πισω για να καλυψεις μια επιφανεια.
    - οταν γεμιζει ο καδος χανει λερωμενα νερα στα καθαρισμενα πατωματα

    1000 φορες καλυτερη μια απλη σφουγγαριστρα στο 1/20 του κοστους, η ακομα καλυτερα ενας καθαριστης ατμου για πατωματα που πραγματικα κανει δουλεια.

    Αποφυγετε με καθε κοστος, θα κλαιτε τα πολλα λεφτα που κοστιζει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kourtoglou73
    3
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρέπει να την κρατάς σταθερά σε ένα σημείο αρκετή ώρα, να κάνεις δηλαδή το σφουγγάρισμα του τεμπέλη και να μην την πηγαινοφέρνεις πέρα δώθε σαν απλή σφουγγαρίστρα, για να μπορέσει να κάνει αρκετές περιστροφές η βούρτσα στο ίδιο σημείο και να μπορέσει να καθαρίσει. Οι κίτρινοι κύλινδροι δεν βγάζουν βρομιές - στίγματα κολλημένα πάνω σε πλακάκια ακόμα κι αν επιμείνω από πάνω κρατώντας την σταθερή, δεν ξέρω αν οι γκρι κύλινδροι είναι καλύτεροι κι αν αξίζουν τα λεφτά για να μπει κάποιος στη διαδικασία να τους αγοράσει. Αρκετά βαριά για να την κρατάς ώρα. Σκουπίζω πάντα το πάτωμα πριν με ηλεκτρική, δεν τολμώ να τη δοκιμάσω με χνούδια-τρίχες- σκουπίδια στο πάτωμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John_G59
    1
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την αγόρασα και μετά από ένα χρόνο μου έβγαλε βλάβη τώρα είναι στην αποθήκη. Δεν σφουγγαρίζει δεν σκουπίζει. Πεταμένα λεφτά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • apapa66
    3
    29 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η πρωτη σκούπα αντικαταστάθηκε με βλάβη στην αντλία σε 7 μέρες.Προκειτε για επικουρική λύση και φρεσκαρισμα ανάμεσα σε βασικό σκουπισμσ-σφουγκαρισμα Δεν μπορεί να τραβήξει μακριές τρίχες και της μαζεύει στον άξονα με της βούρτσες.Ορισμενους ρύπους δεν τους μαζεύει.Την έχω 3 μήνες!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες