Einhell TC-SY 700 S Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής 700W με Δοχείο 1lt
Ηλεκτρικά Πιστόλια Βαφής

Einhell TC-SY 700 S Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής 700W με Δοχείο 1lt Κωδικός: 11018207

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τάση ρεύματος : 220 - 240 V
  • Ισχύς : 700 W
  • Χωρητικότητα δοχείου : 1000 ml
  • Παροχή χρώματος: 1000 ml/min
Δες όλη την περιγραφή
107,96
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+23,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 93,85 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    104,30 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    107,96 €

  3. 95,23 €

  4. 96,46 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    104,31 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    119,95 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    109,95 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    107,96 €

  9. 118,71 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    95,21 €

  11. 149,90 €

  12. 113,41 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  14. 97,06 €

  15. 95,22 €

  16. 77,85 €

  17. 96,50 €

  18. 93,85 €

  19. 111,89 €

  20. 128,84 €

  21. 77,80 €

  22. 100,12 €

  23. 124,06 €

  24. 154,16 €

Περιγραφή

Δυνατότητες

Το ηλεκτρικό σύστημα ψεκασμού χρωμάτων TC-SY 700 S της Einhell είναι ένα ημι-σταθερό σύστημα για μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους επιφάνειες εργασίας και είναι προσαρμοσμένο για βερνίκια, υαλώματα και χρώματα εσωτερικών τοίχων. Ο ιμάντας ώμου και ο εύκαμπτος σωλήνας αέρα 3,5 μέτρων παρέχουν μεγάλη κινητικότητα και καθιστούν το TC-SY 700 S κατάλληλο για όλες τις δημιουργικές και πρακτικές εργασίες βαφής με βερνίκια, βερνίκια και χρώματα εσωτερικών τοίχων.

Εύκολο στη χρήση

Εύκολο στη χρήση και τον καθαρισμό, το σύστημα ψεκασμού χρωμάτων είναι ένα ιδανικό εργαλείο για αρχάριους και έμπειρους λάτρεις του DIY. Η ρύθμιση της ροής του χρώματος επιτρέπει την ακριβή ρύθμιση της ποσότητας του χρώματος που εφαρμόζεται. Το ρυθμιζόμενο καπάκι αέρα για κάθετους, οριζόντιους και στρογγυλούς πίδακες παρέχει ευελιξία και ελευθερία για δημιουργικότητα κατά την εργασία. Για να αποφευχθεί η συσσώρευση επίμονων ρύπων, η κεφαλή ψεκασμού είναι αποσπώμενη, ώστε να μπορούν να καθαρίζονται όλα τα στοιχεία που έρχονται σε επαφή με το χρώμα.

Άνεση και Λειτουργικότητα

Η συσκευή είναι εύκολο να καθαριστεί σχολαστικά όταν τελειώσει η εργασία. Ο εύκαμπτος σωλήνας αέρα που δεν στρίβει αποτρέπει το ενοχλητικό στρίψιμο του σωλήνα αέρα και επομένως διευκολύνει τη χρήση του. Χάρη στην άνετη μαλακή λαβή, ο ψεκαστήρας χρωμάτων εφαρμόζει με ασφάλεια και ωραία στο χέρι. Το ενσωματωμένο έλκηθρο έλξης παρέχει ευελιξία κατά την εργασία και ταυτόχρονα μια πρακτική, εξοικονόμηση χώρου για την αποθήκευση του σωλήνα.

Υλικά παράδοσης

Το προϊόν παραδίδεται πλήρες με δύο ακροφύσια για διαφορετικά ιξώδη βερνικιού, βερνικιού και χρώματος, μια βούρτσα καθαρισμού για τον καθαρισμό της πρόσληψης, μια βελόνα καθαρισμού για τον καθαρισμό του ακροφυσίου ψεκασμού καθώς και ένα δοχείο για την εξέταση του ιξώδους, ένα δοχείο χρώματος 1000 ml και ένα καπάκι που εφαρμόζει τέλεια.

Κατασκευαστής

Einhell

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Ρεύματος

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Λιθίου
Όχι

Χαρακτηριστικά Ρεύματος

Ισχύς
700 W
Μήκος Καλωδίου
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Χωρητικότητα Δοχείου
1 lt
Βάρος (Καθαρό)
3,34 kg
Βάρος (Μεικτό)
4,03 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 7
  2. 3
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • petsalakisgiannis1981
    4
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν το συγκεκριμένο το πήρα προχθές ..κατασκευή γερή όμορφο και εντυπωσιακό θα ήθελα Το κομπρεσερακι του θα έλεγα ότι κάνει αρκετό θόρυβο και είναι λογικό στα 700 watt που βγάζει ...Μηχάνημα ελαφρύ μεγάλο λάστιχο να το μετακινεις και δεν σε κουραζει στο χέρι.Η δουλειά μου ελαιοχρωματιστής το δοκίμασα να πετάξω πλαστικό χρώμα με τη κανονική αριαωση που χρειάζομαι.Την επιφάνεια το πάει μπάλα αλλά αυτό που είδα και με χάλασε είναι ότι στην αρχή όταν πατάς τη σκανδάλη να πετάξει το χρώμα στην αρχή το φτύνει λίγο το σκορπάει και πετάει σταγονιτσες αλλά μετά αν το ξαναπεράσει τα καλυβει όλα.Νομιζω πάω κάποια ρύθμιση θα θέλει γιατί δεν είχα χρόνο να το κοιτάξω καλύτερα και έτσι θα επανέλθω ξανα.Αλλα είμαι σίγουρος ότι και τι ρύθμιση να κάνεις πάλι θα στην αρχή θα στο φτυνει αντί να το απλώνει όπως κάποια άλλα συγκεκριμένα πιστόλια.Παντως για τοίχους ταβάνια μάντρες με άγρια Μυκονιάτικα και σαγρε σε τοίχους τα έχει για τη πλάκα του και φυσικά μιλάω για χρώμα πλαστικό ..Θα επανέλθω όταν βάλω βερνίκια διαλυτου και ρεπουλινες νερού για πόρτες και τραπέζια.15/7 δοκιμασμένο για βάψιμο πόρτες...Όχι δεν κάνει
    και δεν έμεινα οικανοππιημενος και οογος δεν μπορείς να ρυθμίσεις τη βεντάλια μπροστά στο άνοιγμα και κλείσε .Επισεις τη προηγούμενη φορά που το χρησιμοποίησα με πλαστικό χρώμα και με τόσο καθαρισμό που το έριξα για κάνα 20λεπτο δεν πετούσε το χρώμα και από τα δύο μπεκ...Μετά από αρκετή ώρα το πέταξε το χρώμα.Δεν είναι για επαγγελματικη δουλειά μόνο για ερασιτεχνική .Δεν θα το ξαναπερνα τελικά και δεν νομίζω να το ξαναχρησιμοποιήσω

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μιχάλη χισο
    5
    9 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    μιλάμε για εργαλείο με 700 Watt μοτέρ κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο από το προηγούμενο μοντέλο που είχα αλλά δεν παίζεται εύκολο στον καθαρισμό αφαιρείται μόνο η κεφαλή

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • petrosiatrodikastis
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άριστο εργαλείο, σωστές οδηγίες, λειτουργικό και εργονομικό με τρομερά εύκολο καθαρισμό.
    Πρώτη φορά χρησιμοποιώ πιστόλι βαφής, ακολούθησα πιστά τις οδηγίες χρήσης και είχα απίστευτο αποτέλεσμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • massai
    4
    102 στους 105 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν που λέτε... το μηχάνημα το πήρα για να βάψω τα 30χρονα καλοριφέρ του σπιτιού, τα οποία αν είχα χρήματα να πάρω άλλα, τότε πολύ απλά θα τα... πέταγα.
    Τόσο χάλια ήταν.
    Χιλιο-σκασμένα, σκουριασμένα... χάλια.
    Μου περνά απ' το μυαλό η ιδέα του ηλεκτρικού πιστολιού βαφής που χάζευα πριν κανα δυό χρόνια, μπαίνω skroutz, βλέπω το συγκεκριμένο, διαβάζω περιγραφές και λέω... δε βαριέσαι, το πολύ πολύ να πετάξω 70κάτι ευρώ... τόσα έχω πετάξει εδώ κι εκεί σε χαζομάρες.
    Ούτως ή άλλως, χρησιμοποιώντας πινέλο και ρολάκι ήμουν βέβαιος πως το αποτέλεσμα θα ήταν απογοητευτικό, οπότε λέω... θα γίνουν που θα γίνουν χάλια, ε, ας τα κάνω χάλια με το πιστόλι :)
    Αν όμως πετύχει... την έκανα λαχείο.
    Σημειωτέον, πρώτη φορά θα χρησιμοποιούσα πιστόλι βαφής.
    Προμηθεύτηκα το μηχάνημα και αμέσως ξεκίνησα την προεργασία που, όπως αποδείχτηκε, ήταν και το πιό δύσκολο κομμάτι της όλης διαδικασίας.
    Αγόρασα ένα προσάρτημα για τον γωνιακό τροχό, το οποίο ήταν ένα συρμάτινο βουρτσάκι με πολύ χοντρή 'τρίχα'.
    Τα έτριψα και τα ξαναέτριψα, τα γυαλοχαρτάρισα για να σπάσουν οι χοντράδες που άφησε το βουρτσάκι, τα καθάρισα με δυαλυτικό νίτρου και... μετά από πολύ κόπο, ιδρώτα, απελπισία και... γαϊδουρινή επιμονή και υπομονή, έτοιμα για βάψιμο.
    Είχα διαβάσει στα σχόλια εδώ στο skroutz πως πετάει πολύ χρώμα, οπότε όντας υποψιασμένος, πριν αρχίσω έκλεισα τελείως τη ροή, άνοιγα λίγο λίγο και δοκίμαζα σε ένα μεγάλο χαρτόνι για να δω την ποσότητα που πετάει.
    Όταν το ρύθμισα στα μέτρα μου (πανεύκολη διαδικασία), τα υπόλοιπα ήρθαν μόνο τους μέχρι και τη λήξη της εργασίας...
    Προχωρόντας και αφού πήρα τον αέρα του εργαλείου, αύξησα τη ροή οπότε και επιταχύνθηκε και η διαδικασία.

    Στο δια ταύτα:
    Τα καλοριφέρ έγιναν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
    Το μηχάνημα ξεπέρασε ΚΑΘΕ προσδοκία μου.
    Το μήκος της σωλήνας του αέρα και του ρεύματος ήταν τόσο, όσο χρειαζόταν για να μη δυσανασχετήσω καθόλου μα καθόλου, καθ' όλη τη διάρκεια της εργασίας.
    Να σημειώσω βέβαια πως συμπεριλαβάνεται και ιμάντας για να 'φορέσεις' τον κομπρέσορα και να κάνεις βόλτα βάφοντας, κάτι που στη δική μου περίπτωση δε χρειάστηκε.
    Καθαρίζεται εύκολα με δυαλυτικό νίτρου, όπως ακριβώς καθαρίζεται και ένα μεταλλικό (είχα δει να καθαρίζουν).
    Το μόνο που πρέπει να έχει κανείς υπόψη του, είναι πως κατά την πλύση θα πρέπει να αφαιρεί το στρογγυλό λαστιχάκι (o-ring) που υπάρχει στο σώμα του πιστολιού όταν το αποσυναρμολογείς, γιατί το δυαλυτικό θα το... δυαλίσει.
    Έχω και ένα αρνητικό που βρήκα στο εργαλείο, το μοναδικό.
    Είναι αρκετά θορυβώδες.
    Δεν έχω καμία εμπειρία από άλλα μηχανήματα τέτοιου τύπου για να έχω μέτρο σύγκρισης, όμως... αυτό που έχω να πω είναι πως καθότι μανιώδης diy-er, γνωρίζω αρκετά καλά από θορύβους εργαλείων γενικότερα.
    Ε, αυτό είναι αρκετά θορυβώδες.
    Μετά από κάποια ώρα συνεχούς χρήσης, 'βούιξαν' (κυριολεκτικά όμως) τα αυτιά μου.
    Και έβαφα και στον ακάλυπτο, σε ανοικτό χώρο.
    Εκτιμώ πως η χρήση ακουστικών - ωτασπίδων, είναι αναγκαία σε παρατεταμένη χρήση.
    Έπεται βαφή σε πόρτες - ντουλάπες με ριπολίνη νερού, οπότε και θα συμπληρώσω την εμπειρία που θα αποκτήσω και με αυτό το είδος βαφής, σε επίπεδες πλέον επιφάνειες και με διαφορετικό είδος χρώματος.
    Ζητώ συγγνώμη για τη μακρόσυρτη περιγραφή, προέρχεται από τον ενθουσιασμό του επιτυχούς αποτελέσματος και της εύρυθμης λειτουργίας του εργαλείου.

    Καλή συνέχεια!

    Υ.Γ. Τα τέσσερα αστέρια ξεκάθαρα λόγο του αρκετού θορύβου που παράγει. Σε όλα τα άλλα, καραμπινάτο 5άρι!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Krateos
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό μηχάνημα και απόλυτα value for money. Προς το παρόν λειτουργεί πολύ καλά. To έχω χρησιμοποιήσει λιγότερο από ένα μήνα. Θα επιστρέψω με μια πιο λεπτομερή περιγραφή αφού το χρησιμοποιήσω λίγο περισσότερο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fotis xavounis
    5
    15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην αρχή δεν με βόλευε καθόλου και έλεγα ότι είναι μάπα το εργαλείο γιατί δεν ήξερα να το χειριστώ.Τελικα όμως κατάλαβα ότι το είχα παρεξηγήσει και βασικά δεν έφταιγε το εργαλείο αλλά εγώ γιατί δεν ήξερα πώς να το χειριστω και αναρωτιόμουν γιατί πετούσε τόσο πολύ χρώμα. έτσι λοιπόν αποφάσισα να το ψάξω λίγο να εξασκηθώ με το εργαλείο και τελικά κατάλαβα ότι έκανα πολύ μεγάλο λάθος. Μόλις το έμαθα δεν ξοδεύα πολύ χρώμα.Τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • makisz11184
    5
    25 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το προϊόν είναι εξαιρετικό! Έχει δυνατό μοτέρ, ρυθμιστή ποσότητας υλικού που θα πετάξει, δύο μπεκ, πλαστικό χρώμα τοίχου χωρίς αραίωση με το μεγάλο μπεκ το ρίχνει και βάφει εξαιρετικά όμορφα. Θέλει όμως πρίν ξεκινήσεις, να του δωσεις λίγο χρόνο και να ασχοληθείς μαζί του. Μετά από κάθε δουλειά σχολαστικό καθάρισμα σε όλο το σύστημα. Έχει ελληνικές οδηγίες που είναι αναλυτικότατες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • peri.corfu
    5
    24 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό προϊόν. Έβαψα κάγκελα που θα έκανα σε 5-6 ώρες σε περίπου 40 λεπτά. Μόλις το μάθεις (αρκετά σύντομα γιατί είναι εύκολο) καταναλώνεις λίγο χρώμα. Πανεύκολο στο καθάρισμα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    Update. Έχω πια βάψει με ότι υλικό υπάρχει και το μηχάνημα δε δυσκολεύτηκε πουθενά. Μέχρι και με ψυχρό γαλβάνισμα. Ολοκλήρωσα ανακαίνιση δωματίων όπου το πιστόλι δούλευε ασταμάτητα επί 2 βδομάδες. Πιστεύω το έφτασα στα όρια του και δε με άφησε. Έβαψε έπιπλα πόρτες παράθυρα κασαδούρες και τοίχους σαγρέ που δε μπαίνει ρολό. Είναι ότι καλύτερο για ερασιτεχνικό. Μεγάλο ατού ο μακρύς σωλήνας του αέρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Liapis
    5
    41 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απροσμενο θετικο αποτελεσμα βαφης! Πολυ καλο μηχανημα κ οικονομικο! Ειχα διαβασει σε αλλα μοντελα οτι καταναλωνει πολυ χρωμα κ ανοιγει πολυ η βενταλια του αλλα ολα αυτα δεν ισχυουν καθοτι η βενταλια ρυθμιζεται κ η ποσοτητα χρωματος που πεταει. Εβαψα σιδερα 40 Χ 40 με ελαχιστη μονωση του τοιχου κ δεν εφυγε καθολου χρωμα να λερωσει. Τα επιπεδα θορυβου ειναι χαμηλα σε σχεση με ενα κομφλερ, το βαρος του πολυ μικρο, εχει λαστιχο 3.5 μετρα που σου δινει ελευθερια κινησεων. Ευκολο στο χειρισμο κ το καθαρισμα. Σε συγκριση με ενα κομφλερ δεν ξεμενεις ποτε απο αερα κ εχεις την επιλογη αμεσο κλεισιμο κ αναμα της συσκευης. Το συνιστω ανεπιφυλακτα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

170 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
petsalakisgiannis1981

Ξέρει κανείς να μου πει όταν πατάς τη σκανδάλη το χρώμα το πετάει κανονικά στην αρχή η το φτύνει δηλαδή σαν να πετάει σταγονες πιτσιλισμα και μετά το πετάει ανάλογα με τη ροή που έχεις ρυθμίσει..Έχει σημασία αυτό που λέω

makisz11184

Σε κάποια είδη χρώματων το κάνει αυτό. Για παράδειγμα το στο πλαστικό χρώμα (μπογια)

geobaklavadakis

καλησπερα . 1)μπορω να το χρησιμοποιησω με ακρυλικο ασταρι?
2) με ακρυλικη μπογια για εξωτερικους τοιχους? 3)κανει και για λαδομπογιες?

so_fo_klis

Καλησπέρα το έχω χρησιμοποιήσει με λαδομπογια και βερνίκι(για ξύλο και μέταλλο) το αποτέλεσμα εξαιρετικό απλώς μόλις τελειώσεις το βάψιμο θα πρέπει να γίνει ένα πολύ καλό καθάρισμα πριν στεγνώσει το χρώμα.

g.keisidis

καλησπέρα. Πήρα πριν μια βδομάδα το πιστόλι αυτό και από την πρώτη φορά μετά από 10 περάσματα σε μεταλλικές περσίδες 10χ200εκ το πιστόλι είχε βαφτεί ολόκληρο οπως και ο μηχανισμος του κομπρεσορα σαν να έβγαινε το χρώμα από όλες τις τρύπες που περνούσε ο αέρας. το καθάρισα τσέκαρα όλα τα εξαρτήματα ότι ήταν σωστά δεμένα το άνοιξα χωρίς χρώμα και είδα ότι συνέχιζε να περνάει ο αέρας από όλες τις ενώσεις. Έβαλα πάλι το χρώμα και με λίγο μεγαλύτερη αραίωση από την προβλεπόμενη... πάλι τα ίδια. Εσάς κάνει το ίδιο? Βάφει μια χαρά όλα καλά αλλά γίνεται χάλια το μηχάνημα, χρειάζομαι κυριολεκτικά πάνω από 1 ώρα να το καθαρίσω (λαβή, σώμα, ένωση σωλήνα με πιστόλι με κομπρεσορα, τον ίδιο τον κομπρεσορα, το κουμπί γύρο γύρο κτλ)

massai
skodakiasss

για βάψιμο σε κάγκελα με λαδομπογιά (έχω πολλά με φιγούρες περίπου 40 μετρά) θελη πολύ αραίωση η λαδομπογιά? με το χέρι ήθελα λιγότερο από 1,5 κιλό λαδομπογιά. άμα είναι πολύ αραιωμένη η μπογιά δεν κραταιή πολλά χρονιά. και αν ξερή κάνεις αν ισχύουν τα ίδια για βερνίκι θαλάσσης ξύλου. (μένω κοντά σε θαλλασα και η αρμύρα τα χάλα όλα) έχω πολλά βαψίματα να κάνω (σιδερένια κάγκελα, ξύλινα δοκάρια και ραμποτε κεραμοσκεπής,και με πλαστικό εξωτερικούς τοίχους). με το χέρι ξέρω να βάφω πάρα πολύ καλά αλλά με πηραζει το νευτι και έχω δει το χριστό φαντάρο δεν την παλεύω άλλο. ευχάριστο εκ των προτέρων

Δες όλες τις ερωτήσεις (12)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες