Η παράσταση αρχίζει..., Το θέατρο στο νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού
Παιδικά Θεατρικά Βιβλία

Η παράσταση αρχίζει..., Το θέατρο στο νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του δημοτικούΚωδικός: 110538

Το βιβλίο αυτό, περιλαμβάνει 15 θεατρικά έργα για μικρά παιδιά σε έμμετρο λόγο. Τα θέματά τους επιλέχτηκαν με κριτήριο τις ανάγκες ενός ετήσιου σχολικού προγράμματος (γιορτές για τις εθνικές...

Δες όλη την περιγραφή

Το βιβλίο αυτό, περιλαμβάνει 15 θεατρικά έργα για μικρά παιδιά σε έμμετρο λόγο. Τα θέματά τους επιλέχτηκαν με κριτήριο τις ανάγκες ενός ετήσιου σχολικού προγράμματος (γιορτές για τις εθνικές επετείους, τα Χριστούγεννα, τη λήξη των μαθηματικών), αλλά και τα σύγχρονα εκπαιδευτικά ζητήματα, όπως η κυκλοφοριακή αγωγή, η περιβαλλοντική εκπαίδευση κ.λ.π. Σε κάθε...

Δες όλη την περιγραφή
16,50
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 16,50 €

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό, περιλαμβάνει 15 θεατρικά έργα για μικρά παιδιά σε έμμετρο λόγο. Τα θέματά τους επιλέχτηκαν με κριτήριο τις ανάγκες ενός ετήσιου σχολικού προγράμματος (γιορτές για τις εθνικές επετείους, τα Χριστούγεννα, τη λήξη των μαθηματικών), αλλά και τα σύγχρονα εκπαιδευτικά ζητήματα, όπως η κυκλοφοριακή αγωγή, η περιβαλλοντική εκπαίδευση κ.λ.π. Σε κάθε θεατρικό έργο δίνονται οδηγίες για τη δημιουργία του σκηνικού και των κοστουμιών.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου δίνονται 5 έργα για κουκλοθέατρο, σε έμμετρο λόγο, τα οποία μπορούν να γίνουν και μικρές θεατρικές παραστάσεις, αν τους ρόλους υποδυθούν παιδιά.

Τέλος, στο τρίτο μέρος του βιβλίου παρατίθεται κατάλογος μουσικών έργων για τη μουσική επένδυση των παραστάσεων, υλικό που ο εκπαιδευτικός μπορεί να αξιοποιήσει παράλληλα με το μουσικό cd που συνοδεύει το βιβλίο.

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Το θέατρο στο νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού
Είδος
Σύγχρονο Ελληνικό Θέατρο
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
280
Έτος έκδοσης
2008
Διαστάσεις
28x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη