Μονόλογοι, "Η Σάντρα στο φως", "Αιώνες μακριά απ’ την Αλάσκα", "Σα ρόδο και σαν αίνιγμα", "Η αναγνώριση", "... και Ιουλιέτα", "Ανδρομάχη"
Βιβλία Τέχνης

Μονόλογοι, "Η Σάντρα στο φως", "Αιώνες μακριά απ’ την Αλάσκα", "Σα ρόδο και σαν αίνιγμα", "Η αναγνώριση", "... και Ιουλιέτα", "Ανδρομάχη"Κωδικός: 11097700

Τι θα πει "θα σε σκέφτομαι πάντα";
Τι άλλο από "θα σ' αδικώ ισόβια";

Όλοι οι γυναικείοι μονόλογοι του διάσημου συγγραφέα βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον τόμο. Έχοντας ως πυρήνα τους τον...

Δες όλη την περιγραφή

Τι θα πει "θα σε σκέφτομαι πάντα";
Τι άλλο από "θα σ' αδικώ ισόβια";

Όλοι οι γυναικείοι μονόλογοι του διάσημου συγγραφέα βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον τόμο. Έχοντας ως πυρήνα τους τον ματαιωμένο ή τον ανεπίδοτο έρωτα και την ερωτική προδοσία, οι ηρωίδες του βρίσκονται στη σκηνή στο τελευταίο στάδιο μιας προηγηθείσας κατάστασης και παλεύουν να...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,68 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,96 €

  2. 6,68 €

Περιγραφή

Τι θα πει "θα σε σκέφτομαι πάντα";
Τι άλλο από "θα σ' αδικώ ισόβια";

Όλοι οι γυναικείοι μονόλογοι του διάσημου συγγραφέα βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον τόμο. Έχοντας ως πυρήνα τους τον ματαιωμένο ή τον ανεπίδοτο έρωτα και την ερωτική προδοσία, οι ηρωίδες του βρίσκονται στη σκηνή στο τελευταίο στάδιο μιας προηγηθείσας κατάστασης και παλεύουν να ανατρέψουν κάτι που προδιαγράφεται μοιραίο. Με γλώσσα ρεαλιστική καιστοιχεία έντονου λυρισμού, ο Άκης Δήμουδιεισδύει με μοναδικό τρόπο στον γυναικείο ψυχισμό και φέρνει στο προσκήνιο μύχιες σκέψεις και απωθημένες επιθυμίες της γυναικείας φύσης.

Ο μονόλογος "...και Ιουλιέτα", ανέβηκε τον Δεκέμβριο του 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε σκηνοθεσία του Ανγκ Λη και πρωταγωνίστρια την ΠέμηΖούνη, σε μια μοναδική εμπειρία 3D LiveTheater.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θέατρο
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
"Η Σάντρα στο φως", "Αιώνες μακριά απ’ την Αλάσκα", "Σα ρόδο και σαν αίνιγμα", "Η αναγνώριση", "... και Ιουλιέτα", "Ανδρομάχη"
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
128
Έτος έκδοσης
2016

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη