Dunlopillo Super Comfort Μαξιλάρι Ύπνου Latex Μέτριο 48x71cm
Μαξιλάρια Ύπνου

Dunlopillo Super Comfort Μαξιλάρι Ύπνου Latex Μέτριο 48x71cmΚωδικός: 11760911

To μαξιλάρι ύπνου της εταιρείας Dunlopillo είναι μέτριας σκληρότητας με γέμιση 100% φυσικό Talalay latex, υποαλλεργικό, αντιβακτηριακό, πλενόμενο, ανθεκτικό. Πρόκειται για ένα υλικό πολύ...

Δες όλη την περιγραφή

To μαξιλάρι ύπνου της εταιρείας Dunlopillo είναι μέτριας σκληρότητας με γέμιση 100% φυσικό Talalay latex, υποαλλεργικό, αντιβακτηριακό, πλενόμενο, ανθεκτικό. Πρόκειται για ένα υλικό πολύ ευαίσθητο στην πίεση, το οποίο επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα μετά από κάθε χρήση.

-5%στα 2+ τεμάχια

73,60
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 8 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 73,60 €

Περιγραφή

To μαξιλάρι ύπνου της εταιρείας Dunlopillo είναι μέτριας σκληρότητας με γέμιση 100% φυσικό Talalay latex, υποαλλεργικό, αντιβακτηριακό, πλενόμενο, ανθεκτικό. Πρόκειται για ένα υλικό πολύ ευαίσθητο στην πίεση, το οποίο επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα μετά από κάθε χρήση.

Κατασκευαστής

Dunlopillo

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Latex
Ανατομικό
Όχι
Σκληρότητα
Μέτριο

Διαστάσεις

Πλάτος
48 cm
Μήκος
71 cm
Ύψος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Gris_ioanna
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω αγοράσει πριν 6 χρονια το ιδιο ακριβώς...(latex super comfort)..
    Δεν είναι πια το ιδιο προϊόν... ειναι πολυ πιο μαλακό... δεν παρεχει τόση υποστήριξη...
    Ισως ειναι ιδανικό για κάποιον που ψάχνει μαλακο προς μέτριο μαξιλαρι...
    Το παλιό που ειχα ηταν πολυ πιο σκληρό και δεν αλλαζε καθόλου η σύσταση του οταν ακουμπούσε ο αυχένας... αυτο γίνεται αμέσως "πιτα"..

    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητα-τιμής
    • Ποιότητα ύπνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanos_Stivachtis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο μαξιλάρι που έχω χρησιμοποιήσει.
    Δεν είναι σκληρό, αλλα το κεφάλι βυθίζεται τόσο όσο πρέπει, χωρίς να δημιουργούνται σημεία πίεσης. Προσωπικά με βολεύει και μπρούμυτα, ενώ ανάσκελα και στο πλάι είναι απλά υπέροχο. Ίσως να χρειαστεί πιο σκληρό σε πολύ μεγαλόσωμα άτομα που λόγω βάρους δεν θα μπορεί να προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη.
    Τέλος, χρησιμοποιείστε μαξιλαροθήκες αντίστοιχου μεγέθους ώστε να μην συμπιέζουν το μαξιλάρι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xrisaf62

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η ποιότητα δεν ήταν ίδια με αυτό που είχα αγοράσει από την τοπική αγορά (δεν ήταν αρκετά γεμάτο με το υλικό του, ήταν επίπεδο αντί για "φουσκωτό"). Ευχαριστώ πολύ που μου δίνεται την δυνατότητα να αξιολογήσω το προϊόν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • m_des
    5
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχω το συγκεκριμένο μαξιλάρι εδώ και δύο χρόνια. Είναι μέτριας σκληρότητας και σίγουρα είναι το καλύτερο μαξιλάρι που είχα ποτέ. Μου είχαν μιλήσει για τα Dunlopillo αλλά λόγω χρόνιου πόνου (κήλες αυχενικής μοίρας) δεν είχα δώσει αρκετή σημασία. Χρειάστηκε μία νύχτα και ένας ύπνος για να μου αλλάξει παντελώς τη γνώμη. Αποδείχθηκε ότι πια είναι το μοναδικό που με βοηθάει να κοιμηθώ χωρίς να πονάω και το παίρνω μαζί μου ακόμα και στη διακοπές. Και εξηγώ: Χρειαζόμουν ένα μαξιλάρι που να υποστηρίζει τον αυχένα αλλά να μην είναι άκαμπτο. Το συγκεκριμένο κρατάει (πολύ απαλά) τον λαιμό+κεφάλι σε ένα συγκεκριμένο ύψος όλη τη νύχτα χωρίς να τον τεντώνει. Επειδή κοιμάμαι κατά βάση πλάγια, είναι το μοναδικό που και "κλειδώνει" τον αυχένα σε ένα ύψος αλλά και δεν πιέζει το αυτί. Η αίσθηση όταν ακουμπάς είναι ενός μαλακού υλικού το οποίο παίρνει άμεσα τη φόρμα του σώματός σου αλλά συνεχίζει να σε υποστηρίζει. Μόλις σηκωθείς επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα και είναι πολύ δροσερό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι λίγο μεγαλύτερο από το standard μέγεθος γι' αυτό ίσως κάποιες μαξιλαροθήκες σας να μην το χωράνε ή να το πιέζουν. Σας προτείνω να μην πτοηθείτε και μπροστά στον εξαιρετικό ύπνο που θα σας χαρίσει να πάρετε μία καινούρια μαξιλαροθήκη. Επίσης μην κάνετε το λάθος και συμπιέσετε το μαξιλάρι σε μικρότερου μεγέθους μαξιλαροθήκη διότι δεν θα το αφήσετε να κάνει τη δουλειά του, θα είναι πιο ψηλό από το φυσιολογικό και πιο άκαμπτο. Τέλος έχει μία μυρωδιά το latex που μετά από μερικές ύπνους εξαφανίζεται. Σκέφτομαι να πάρω άμεσα και δεύτερο. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα ειδικά αν έχετε χρόνιους πόνους!

    Ενημέρωση 14/09/20 ---------
    Πήρα τελικά και δεύτερο μαξιλάρι! Το πρώτο συνεχίζει να είναι εξαιρετικό όπως την πρώτη μέρα. Δεν ξεφούσκωσε και δεν άλλαξε μέγεθος ή σχήμα. Προσοχή μόνο, αν έχετε στρώμα μέτριας σκληρότητας προς μαλακό είναι το ιδανικό μαξιλάρι για εσάς αφού απορροφά την πίεση του κεφαλιού όπως κάνει και το στρώμα με τους ώμους και την λεκάνη. Αν όμως το στρώμα σας είναι σκληρό έως πολύ σκληρό (δηλαδή κρατάει σχετικά ψηλά ώμους και λεκάνη χωρίς να προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος) τότε πρέπει να πάρετε το πιο σκληρό Danlopillo Latex Foam Pillow που κρατάει επίσης λίγο πιο ψηλά και πιο σταθερά το κεφάλι και τον λαιμό. Κοιμήθηκα σε δύο διαφορετικά στρώματα με τον συνδυασμό που σας γράφω παραπάνω και πραγματικά κοιμήθηκα σαν πουλάκι!

    Ενημέρωση 15/03/21 -------------
    Πήρα και τρίτο μαξιλάρι! Το πρώτο και το δεύτερο συνεχίζουν να "εργάζονται" άψογα. Δεν ξεφούσκωσαν, δεν άλλαξαν σχήμα, δεν έβγαλαν κάποια μυρωδια, δεν άνοιξαν, δεν άλλαξαν χρώμα! Τελικά ακόμα και σε πιο σκληρό στρώμα, στέκονται στο ύψος τους! Για άλλη μία φορά σας το προτείνω με κλειστά μάτια!!!

    Ενημέρωση 27/01/24-------------
    Μετά από 6 χρόνια συνεχούς χρήσης, το πρώτο μαξιλάρι ξςφούσκωσε λίγο. Πιστεύω ότι χρειάζεται να πλυθεί (πλένεται κανονικά στο πλυντήριο) ώστε να επανέλθει το latex στην αρχική του κατάσταση.

    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητα-τιμής
    • Ποιότητα ύπνου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικών
    • Ποιότητα ύπνου
    • Σχέση ποιότητα-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητα-τιμής
    • Ποιότητα ύπνου

Ερωτήσεις

64 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
eleninikklimi

Eίχα εδώ και χρόνια το Dunlopillo latex foam με κάλυμμα 100% cotton, το ίδιο είναι?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)