Durostick Thermoelastic Colour Πλαστικό Χρώμα Ακρυλικό Θερμομονωτικό για Εξωτερική Χρήση 10lt
Πλαστικά Χρώματα

Durostick Thermoelastic Colour Πλαστικό Χρώμα Ακρυλικό Θερμομονωτικό για Εξωτερική Χρήση 10ltΚωδικός: 12164234

Προσφέρει υψηλή υδρατμοπερατότητα και θερμοπροστατεύει, στεγανοποιεί και διακοσμεί κάθετες εξωτερικές νέες ή ήδη βαμμένες οικοδομικές επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τσιμεντοσανίδες, προκατασκευασμένα...

Δες όλη την περιγραφή

Προσφέρει υψηλή υδρατμοπερατότητα και θερμοπροστατεύει, στεγανοποιεί και διακοσμεί κάθετες εξωτερικές νέες ή ήδη βαμμένες οικοδομικές επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τσιμεντοσανίδες, προκατασκευασμένα δομικά στοιχεία κ.ά. 

Γεφυρώνει άριστα τριχοειδείς ρωγμές, δεν σαπωνοποιείται και διατηρεί την ελαστικότητά του από -20°C έως +80°C. Παρουσιάζει εκπληκτική...

Δες όλη την περιγραφή
109,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 109,00 €

Περιγραφή

Προσφέρει υψηλή υδρατμοπερατότητα και θερμοπροστατεύει, στεγανοποιεί και διακοσμεί κάθετες εξωτερικές νέες ή ήδη βαμμένες οικοδομικές επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τσιμεντοσανίδες, προκατασκευασμένα δομικά στοιχεία κ.ά. 

Γεφυρώνει άριστα τριχοειδείς ρωγμές, δεν σαπωνοποιείται και διατηρεί την ελαστικότητά του από -20°C έως +80°C. Παρουσιάζει εκπληκτική αντοχή στις απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας και διακρίνεται για τη διαχρονική του λευκότητα και την υψηλή του καλυπτικότητα. 

Κατασκευαστής

Durostick

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Εξωτερική
Ποσότητα
10 lt
Δυνατότητες
Θερμομονωτικό, Ακρυλικό
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • p4709
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό προϊόν. Στο νησί που πέρασα πάνω από το παλιό ακρυλικό ένα χέρι ασταρι και δύο χέρια thermoelastic οι αφυγραντήρες πλέον σχεδόν βγήκαν σε σύνταξη. Πολύ λευκό χρώμα. Πρώτος χειμώνας που το έχω, θα δείξει ο χρόνος τις αντοχές του. Για ότι χρειαστείτε τηλέφωνο στη duro stick. Θα σας ενημερώσουν τεχνικά για οποιοδήποτε θέμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stauros_Nikolaou
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αριστο προιον,πολυ καλη καλυπτικοτητα,και το κυριοτερο,αριστη θερμομονωση.το εβαλα μεχρι και στον ουρανο του αυτοκινητου....η τιμη ομως,στα 70φευγα,δεν ειναι πραγματικη .το προιον τιμαται στα 40-50 ευρω τα 10λιτρα(13 κιλα)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη