Gloria Profline 405 TK Ψεκαστήρας Προπιέσεως με Χωρητικότητα 5lt
Ψεκαστήρες

Gloria Profline 405 TK Ψεκαστήρας Προπιέσεως με Χωρητικότητα 5lt Κωδικός: 12204908

Ψεκαστήρας για την καθαριότητα αλλά και τον ψεκασμό ασβέστη γενικά κατασκευαστικών αντικειμένων και χώρων, από την GLORIA. Αποτελεσματικός βιομηχανικός ψεκαστήρας προσανατολισμένος κυρίως στο άπλωμα

Δες όλη την περιγραφή

Ψεκαστήρας για την καθαριότητα αλλά και τον ψεκασμό ασβέστη γενικά κατασκευαστικών αντικειμένων και χώρων, από την GLORIA. Αποτελεσματικός βιομηχανικός ψεκαστήρας προσανατολισμένος κυρίως στο άπλωμα των καθαριστικών στις επιφάνειες, και στην μέγιστη και πλέον οικονομική αξιοποίησή των.

Δες όλη την περιγραφή
300,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 300,00 €

Περιγραφή

Ψεκαστήρας για την καθαριότητα αλλά και τον ψεκασμό ασβέστη γενικά κατασκευαστικών αντικειμένων και χώρων, από την GLORIA. Αποτελεσματικός βιομηχανικός ψεκαστήρας προσανατολισμένος κυρίως στο άπλωμα των καθαριστικών στις επιφάνειες, και στην μέγιστη και πλέον οικονομική αξιοποίησή των. Ο Βιομηχανικός Ψεκαστήρας 5lt Profiline 405 TK παράγεται από υψηλής ποιότητας χάλυβα με εσωτερικό επίχρισμα πλαστικής ύλης, έχει πλήρως και εύκολα ρυθμιζόμενο ανάγλυφο ορειχάλκινο ακροφύσιο, η λαβή του είναι εξαιρετικά ανθεκτική και ακόμα, έχει βάση επίπεδη και σταθερή. 

Ο Profiline 405 TK αξιοποιείται ως αποτελεσματική συσκευή καθαριότητας και ειδικών εφαρμογών σε χώρους κατασκευαστικούς και βιομηχανικούς.

Κατασκευαστής

Gloria

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ψεκαστήρας Προπιέσεως
Τροφοδοσία
Χειρός
Χωρητικότητα
5 lt
Solo
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες