Fenton RP115 Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία Γαλάζιο
Πικάπ

Fenton RP115 Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία ΓαλάζιοΚωδικός: 12326282

Πικάπ Fenton RP115 με ενσωματωμένα ηχεία και USB Recording. Απολαύστε τους δίσκους βινυλίου σας αναπολώντας παλιές καλές εποχές, ενώ παράλληλα δίνετε και μια πινελιά στυλ στον χώρο που θα...

Δες όλη την περιγραφή

Πικάπ Fenton RP115 με ενσωματωμένα ηχεία και USB Recording. Απολαύστε τους δίσκους βινυλίου σας αναπολώντας παλιές καλές εποχές, ενώ παράλληλα δίνετε και μια πινελιά στυλ στον χώρο που θα τοποθετήσετε το πικάπ χάρη στη σχεδίασή του σαν βαλίτσα. Είναι εξοπλισμένο με 2 ηχεία για ακρόαση των δίσκων σας χωρίς να απαιτείται σύνδεση ενισχυτή και...

Δες όλη την περιγραφή
64,90
ΠαράδοσηΤετ, 18 Σεπ - Παρ, 20 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 64,90 €

Περιγραφή

Πικάπ Fenton RP115 με ενσωματωμένα ηχεία και USB Recording. Απολαύστε τους δίσκους βινυλίου σας αναπολώντας παλιές καλές εποχές, ενώ παράλληλα δίνετε και μια πινελιά στυλ στον χώρο που θα τοποθετήσετε το πικάπ χάρη στη σχεδίασή του σαν βαλίτσα. Είναι εξοπλισμένο με 2 ηχεία για ακρόαση των δίσκων σας χωρίς να απαιτείται σύνδεση ενισχυτή και ηχείων, έτσι η μεταφορά του γίνεται πολύ εύκολη. Διαθέτει είσοδο AUX, bluetooth, έξοδο ακουστικών και έξοδο RCA για σύνδεση σε ενισχυτή. Μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια συνδέοντας τις συσκευές σας μέσω Bluetooth (laptop, tablet, smartphone, κλπ). Διαθέτει μοχλό ανύψωσης βραχίονα και πλήκτρο autostop για αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση πλατό και υποδοχή USB για να μετατρέψετε τα τραγούδια σας σε ψηφιακά MP3 εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το USB Stick στο πικάπ και με το πάτημα ενός πλήκτρου ξεκινάει η εγγραφή. Λειτουργεί με τροφοδοσία 220V AC (περιλαμβάνεται μετασχηματιστής 5V DC 1A και καλώδιο USB B).

Κατασκευαστής

Fenton (Πικάπ)

Χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένα Ηχεία
Ναι
Βαλιτσάκι
Ναι
Ενσωματωμένη Προενίσχυση (Pre Amp)
Ναι
Χρώμα
Γαλάζιο
Συνδεσιμότητα
Bluetooth

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Alexandros_Kallonas
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλό για εισαγωγη στον κόσμο του βινυλίου! Δεν έχω κανενα παράπονο, το έχω 1 μηνα τώρα και είμαι πολυ ικανοποιημένος. Όσο για τον ηχο και των ηχείων τοθ ειναι καλός αλλά όχι κάτι τρομερό αλλά εγώ το έχω συνδεδεμένο με αλλο ένα ηχείο και ετσι π ήχος ακούγεται ακόμα καλυτερα

    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Χειρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stts01
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Το πήρα δώρο στη γυναίκα μου. ¨Οπως είπανε και άλλοι χρήστες η κατασκευή δεν είνια ότι πιο στιβαρό. Αλλά μιλάμε για μια αγορά η οποία είναι μια εισαγωγή στον κόσμο του βινυλίου. Από αυτή την άποψη αν κάποιος θέλει να ακούει τους αγαπημένους του δίσκους γνωρίζοντας πως θα κάνει σχετικές θυσίες στον ήχο, χωρίς όμως να είνια κακός, τότε είναι εξαιρετική επιλογή και για αυτό βά΄ζω και 5 αστ΄έρια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHaris_Anagnostou
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό. Δεν περιμένεις να κάνει και θαύματα φυσικά σε αυτή την τιμή αλλά είναι μια καλή πρώτη επαφή με τους δίσκους βινυλίου.
    Όμορφο ακόμα και σαν διακοσμητικό αντικείμενο στο σαλόνι. αρκετά καλός ήχος δεδομένου ότι τον συνδέσεις σε μια άλλη έξοδο ήχου ( τα ηχεία του είναι λίγο μάπα σαν ήχος) και βολεύει και σαν δέκτης Bluetooth για το ηχοσύστημα για να το συνδέσεις με κινητό και να παίζεις μουσική μέσω αυτού.
    Δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα η βλάβη από αυτές που διάβασα πιο κάτω ίσως ήμουν τυχερός. Αν και ήμουν πολύ επιφυλακτικός με αυτά τα low badget μηχανήματα με εξέπληξε ευχάριστα.
    Με αντικατάσταση με μια άλλη ποιοτική βελόνα πιστεύω έχεις άλλο μηχάνημα που δεν έχει να ζηλέψει πολλά από αλλά πολύ υψηλότερης τιμής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kolios996805
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Ειναι το πρωτο μου πικαπ και εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος.Η κατασκευη φαινεται οτι δεν ειναι κι απο τις πιο γερες,αλλα με αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να περιμενεις κατι καλυτερο.Αρκετα καλη επιλογη για πρωτο πικαπ!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dejan_thanos
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    value for money, ναι. Θα κάνεις πάρτυ με αυτό μόνον, όχι. Για να ακούσεις ή να ψηφιοποιήσεις τους παλιούς σου δίσκους είναι μια χαρά απλά μη περιμένετε τον "κρυστάλλινο" ήχο μιας καλής βελόνας. Τα ηχεία του δεν είναι τίποτα το. ιδιαίτερο αλλά κάνουν τη δουλειά τους. Οι έξοδοι ΔΕΝ είναι για phono ενισχυτές, ο ήχος όντως θα βγαίνει από τούνελ. Σε εξωτερικό ηχείο με rca όλα μια χαρά. Προς το παρών κανένα πρόβλημα για τα 55 ευρώ που κάνει το μηχάνημα (45 ευρώ έδωσα για βελόνα μόνο στο Dual - οπότε καταλαβαίνετε τη διαφορά).
    Θα επανέλθω με συμπληρωματική κριτική αφού το δουλέψω περισσότερο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sui generis
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Η κατασκευη δεν ειναι και η πιο στιβαρη οπως αλλωστε και στα υπολοιπα του ειδους του. Τα ηχεια για το μεγεθος τους, ικανοποιητικα, δεν χρειαστηκε να τα βαλω ποτε στο τερμα, ο ηχος ειναι καθαρος. Γενικα ειναι μια καλη επιλογη για πρωτο πικαπ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vagelis_Georgiadis64
    1
    6 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Από τη μια ο ηχος είναι σα να βγαίνει από τούνελ και από την άλλη η βελόνα χοροπηδα πάνω στο δίσκο Συνέχεια με αποτέλεσμα να ακούς το κομμάτι διακεκομενα.
    Η γνώμη μου πεταμένα λεφτά...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Karlito
    5
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    1ον Για τα λεφτά του αν κάποιος θέλει να ξεκινήσει το χόμπι του πικαπ είναι παρα πολύ καλό, το συστήνω ανεπιφύλακτα.
    2ον Όσοι λένε ότι καταστρέφει τους δίσκους είναι απλώς μια υπερβολή, γιατί ολα τα πικάπ έχουν βελόνα και εν μέρει ναι γρατζουνανε τον δίσκο γιατί έτσι παίζουν μουσική duh.
    3ον Ο ήχος είναι αρκετά decent, ακούγεται σαν τα παλιά πικαπ, για βασική χρήση είναι άψογο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Papadakis-1992
    2
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γενικά είναι μια σχετικά καλή επιλογή αν έχεις μικρό προϋπολογισμό. Εγώ προσωπικά το έχω και για τα λεφτά του είναι μια ΟΚ επιλογή. Μετά από περίπου ένα μήνα η βελόνα είχε σπάσει και ήθελε άλλαγμα και ενός φίλου μου δεν λειτουργεί καλά και χάνει στροφές.
    Μικρό σε μέγεθος, με καλώδιο δουλεύει (όχι μπαταρία δηλαδή) είναι σαν βαλίτσα αλλά και πάλι αν είναι να το αγοράσετε και μετά από λίγους μήνες να χαλάσει καλύτερα να μαζέψετε χρήματα να πάρετε κάτι καλύτερο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • athanasiakarampatsou
    1
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μου χαλασε μετά από 5 μερες. Το έβαλα σε λειτουργία για 2η φορά και ήταν νεκρό. Αναβόσβηνε το λαμπάκι σαν κάτι να βραχυκυκλώνει και να μην το αφήνει να λειτουργήσει. Το έστειλα πίσω στο μαγαζί και ακόμα δεν το έχω παραλάβει. Μιλαμε για 2,5 μήνες κοντά 3. Μου είπαν ότι έχει χαλασει η κεντρική πλακέτα και πρέπει να βρουν το ανταλλακτικό για να το φτιάξουν. Εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να μου είχαν στείλει καινούριο. Ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα ξαναπαθει κάτι; Ειλικρινα μην μπείτε στον κόπο. Δωστε ένα 100ρικο παραπανω για κάτι καλύτερο. Απογοητεύτηκα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • purple_guy_fnaf
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πικ απ ειρθε σε καλη κατασταση εχει καλο ηχο και περνει ολα τα ειδει βινιλιον αμα θελετε να ξεκινοσετε με κατι παρτε αυτο το μοντελο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jim2007080
    4
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλό πικάπ για κάποιον που δεν θέλει να δώσει πολλά λευτα σε πικάπ... από πλευράς ήχου τα ηχεία δεν είναι καθόλου καλά οπότε θα πρότεινα σε όποιον το πάρει να έχει έτοιμα δικά του ηχεία..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TedPro_Gaming
    1
    23 στους 34 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν θα έβαζα καν αστερι αλλά αναγκάζομαι γτ θέλω να σας πω πόσο κακό ήταν αυτό που μου έστειλαν εμένα .. το μικρόφωνο κάνει βόλτες, το turntable φεύγει συνεχώς από την θέση του γιατί και η ζώνη(το ψευτολαστιχο) δεν κάθεται ποτέ εκεί που πρέπει και φεύγει συνέχεια και αυτο, παραμορφώνει πολύ άσχημα τον ήχο όταν συνδέω τα ακουστικά παίζει εν μέρη τα τραγούδια αλλά σε παααρα πολύ κακή ποιότητα... Πέταξα τα λεφτά μου σε αυτό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kkontzialis
    4
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για την χρήση που του κάνω είναι αρκετά ικανοποιητικό . Σε αυτή την τιμή είναι μια αξιόπιστη λύση και θα το πρότεινα σε κάποιον που δεν ψάχνει το τέλειο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Krystall
    5
    5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό πικάπ. Για τα χρήματα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Το έχω ένα μήνα και δουλεύει μια χαρά. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Άγγελος Κο.
    3
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το Πικάπ δεν ήρθε και στην καλύτερη κατάσταση, το cartridge δεν μπορούσε να κουμπωσει καλά και γενικώς λόγω της ποιότητας της κατασκευής του δεν πήρα το θάρρος να το βάλω στη θέση του μην σπάσει κάτι. Το Πικάπ παίζει εξαιρετικά, καλύτερα ειλικρινά απ'ότι περίμενα, με ικανοποιητικα ηχεία. Για κάποιον ο οποίος τώρα αρχίζει και ψάχνεται ή απλά θέλει να παίζει τα παλιά του βινύλια που και που είναι καλό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dinos_PK
    2
    12 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μέτρια ποιότητα, δεν θα το χαρακτήριζα ως ιδανική επιλογή για πρώτο πικάπ, παρά την χαμηλή τιμή καθώς προσωπικά μετάνιωσα αυτή την απόφαση. Αν είναι κάποιος σε budget, προτείνω να βάλει λίγα χρήματα στην άκρη και με λίγη οικονομία παραπάνω να πάρει κάτι καλύτερο.
    Στα ατου είναι τα ενσωματωμένα ηχεία (τα οποία όμως παραμορφώνουν τον ήχο όταν ανεβαίνει πολύ η ένταση) και το bluetooth, αλλά τα θετικά περιορίζονται εκεί, καθώς η βελόνα είναι, ως αναμενόμενο, όχι και τόσο σπουδαία. (δοκίμασα και έξοδο σε δικά μου ηχεία και πάλι ο ήχος ήταν προς το κακό)
    Το σημαντικότερο μειονέκτημα όμως: λόγω του μεγέθους του πικάπ, οι δίσκοι ΔΕΝ ισορροπούν σωστά με αποτέλεσμα η βελόνα να μετακινείται μπρος-πίσω. Για να γίνω κατανοητός, καθώς οι δίσκοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι από τη βάση που περιστρέφεται, το βινύλιο ταλαντώνεται πάνω στη βάση και χάνεται η επαφή με τη βελόνα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Annalina_Fotopoulou
    5
    14 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα σας πω εγώ τι περίμενα από το συγκεκριμένο... Να ζήσω την εμπειρία που ζούσαν οι γονείς μας το 60 που έπαιζαν τα 45άρια τους σε τέτοια πικάπ! Πιστεύω πως έτσι ακριβώς ακούγονταν και συγκινήθηκα πολύ ακούγοντας τους δίσκους μου ξανά μετά από κοντά είκοσι χρόνια, τα 45αρια του πατέρα μου και όταν κάθησα να ακούσω τη Νόρμα της Κάλλας, οκ το συνέδεσα σε ηχεία της προκοπής και ήταν αξιοπρεπέστατο! Τέλειο για τα λεφτά του και τα μικρά μου κατενθουσιάστηκαν για αυτό το μυστήριο μηχάνημα που παίζει μεγάλα cd! Η ηλικία τους άλλωστε δεν επιτρέπει να εγκαταστήσω ακριβότερο μηχάνημα σε δημόσια θέση και χρήση...! Το προτείνω ναι ναι!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • w95chris
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό πικάπ και το χρώμα επίσης πολύ όμορφο (σου δίνει ένα vintage look) και ο ήχος είναι αρκετά καλός έχω να πω. Εντάξει δεν είναι και κάτι το σπουδαίο αλλά για 60€ που το πήρα εγώ δεν το συζητάω είναι πολύ καλό. Συμπεριλαμβάνει επίσης καλώδιο ρεύματος και CD για το Audacity για όποιον το χρειάζεται.
    Ίσως ένα αρνητικό είναι ότι το καλώδιο ρεύματος θα το προτιμούσα λίγο πιο μακρύ αν και δεν είναι πολύ κοντό καλώδιο αλλά και πάλι θα μου ήταν χρήσιμο

    Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά αυτή και για τους "παλιομοδήτες" που προτημούν τα βινύλια είναι ότι πρέπει και όποιος το σκέφτεται ας μη το σκεφτεί παραπάνω στην τιμή αυτή είναι πολύ καλό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • frosandy
    5
    23 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλη σχεση ποιοτητας/τιμης. Καλος ηχος, ολα καλα. Πολυ ομορφο το γαλαζιο χρωμα και η αισθηση του υλικου στην αφη. Το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι στο κουτι δεν ειχε καλωδια ουτε εγχειριδιο χρησης αλλα απευθυνθηκα στο καταστημα απο οπου το αγορασα και μου εστειλαν καλωδιο ρευματος και εγχειριδιο - καθως επισης και το λογισμικο Audacity για αντιγραφη μουσικης απο το πικαπ στον υπολογιστη μου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    μια χαρά για τα χρήματα του

    • Ποιότητα
    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Χειρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μόλις το σύνδεσα, απίστευτο

    • Ποιότητα
    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση ήχου
    • Χειρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

    Πάρα πολύ καλή επιλογή

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ομορφο, πρακτικο κ ευκολο στη μεταφορα !!! Συγκινηθηκα ακουγοντας τα παλια μου LP !!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ καλη ποιότητα και για τα λεφτά του ο ήχοσ είναι εξαιρετικός .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Καλή ποιότητα, εύκολο στην μετακίνηση του και εύχρηστο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    ο ηχος δεν ειναι καθολου καλος ομως ειναι φορητο και αυτο μετραει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τη τιμη του ειναι αρκετά καλο!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό,αξίζει τα λεφτά του.Έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

285 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
gjergji_duraj

πρέπει να αγοράσω βανίλια χωρίς μουσική για να ξεκινήσει η εγγραφή;

dejan_thanos

Αν εννοείτε τι χρειάζεται για να γίνει εγγραφή από βινύλιο σε ψηφιακή μορφή τότε πέρα από υπολογιστή δε χρειάζεται κάτι επιπλέον. Στο πακέτο περιλαμβάνει καλώδιο σύνδεσης και cd με το πρόγραμμα καθώς και βασικές οδηγίες για αυτή τη λειτουργία. Η εγγραφή που αναφέρεται είναι από βινύλιο σε ψηφιακή μορφή

Tom_Pliakos

παιρνει τους καλσικους δισκους η μικροτερου μεγεθους?
(αρχαριος)

w95chris

Παίρνει και μεγάλους και μικρούς δίσκους δε θα έχεις θέμα

kgondikas

τα ηχεία είναι οκ? πόσα watt? τα τραγούδια που περνιούνται σε ηλεκτρονική μορφή είναι ικανοποιητικής ποιότητας?

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)

Παρόμοια προϊόντα

Fenton RP115 Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία ΓαλάζιοFenton RP115 Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία ΓαλάζιοDT Electronics Πικάπ ΚαφέDT Electronics Πικάπ ΚαφέNedis TURN210BK Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροNedis TURN210BK Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία ΜαύροDenver VPL-120 MK2 Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία ΚόκκινοDenver VPL-120 MK2 Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία ΚόκκινοDenver VPL-120 MK2 Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία ΜπλεDenver VPL-120 MK2 Βαλιτσάκι Πικάπ με Προενίσχυση και Ενσωματωμένα Ηχεία Μπλε
από 64,90 €από 48,56 €από 71,80 €από 54,90 €από 65,27 €
ΚατασκευαστήςFentonDT ElectronicsNedisDenverDenver
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Ενσωματωμένα ΗχείαΝαιΌχιΝαιΝαιΝαι
Περισσότερα χαρακτηριστικά