Κατευθύνσεις σχεδιασμού προγραμμάτων άσκησης και αξιολόγησης
Επιστημονικά Βιβλία

Κατευθύνσεις σχεδιασμού προγραμμάτων άσκησης και αξιολόγησης Κωδικός: 124407

Ένα βιβλίο που έχει γίνει ήδη πολλές φορές "best seller" στην παγκόσμια αθλητιατρική βιβλιογραφία και αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για τη διδασκαλία του σχεδιασμού προγραμμάτων άσκησης για την...

Δες όλη την περιγραφή

Ένα βιβλίο που έχει γίνει ήδη πολλές φορές "best seller" στην παγκόσμια αθλητιατρική βιβλιογραφία και αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για τη διδασκαλία του σχεδιασμού προγραμμάτων άσκησης για την προαγωγή της υγείας διεθνώς όσο και για την κλινική εφαρμογή των προγραμμάτων άσκησης από τους αντίστοιχους φορείς (νοσοκομεία, μονάδες αποκατάστασης, γυμναστήρια...)...

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Αθλότυπο
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2007
  • Αριθμός σελίδων: 463
  • Κωδικός ISBN-13: 9789607378781
  • Διαστάσεις: 24×17
50,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 50,00 €

Περιγραφή

Ένα βιβλίο που έχει γίνει ήδη πολλές φορές "best seller" στην παγκόσμια αθλητιατρική βιβλιογραφία και αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για τη διδασκαλία του σχεδιασμού προγραμμάτων άσκησης για την προαγωγή της υγείας διεθνώς όσο και για την κλινική εφαρμογή των προγραμμάτων άσκησης από τους αντίστοιχους φορείς (νοσοκομεία, μονάδες αποκατάστασης, γυμναστήρια...) παγκοσμίως.

Η έβδομη έκδοση περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο των κλινικών προγραμμάτων άσκησης με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου. Απευθύνεται σε μεγάλο εύρος επαγγελματιών, όπως γυμναστές, εργοφυσιολόγοι, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, φυσικοθεραπευτές κ.α., αλλά και στους φοιτητές τόσο των ΤΕΦΑΑ όσο και των ιατρικών και παραϊατρικών τμημάτων.
Αν και εδώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη θεραπευτική αξία της άσκησης, το βιβλίο αυτό συνεχίζει να δίνει έμφαση στον προληπτικό ρόλο της άσκησης για τα φαινομενικά υγιή άτομα, όσο και για τα άτομα με προδιαθεσικούς παράγοντες κινδύνου για εκδήλωση κάποιας ασθένειας.

Το υλικό του βιβλίου βασίζεται στην πιο πρόσφατη επιστημονική έρευνα, αλλά και επιστημονικές θέσεις διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημονικών οργανισμών (Αμερικανική Καρδιολογική Ένωση, Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία, Αμερικανική Ένωση για την Αποκατάσταση Καρδιαγγειακών και Αναπνευστικών Νοσημάτων, Αμερικανική Εταιρεία Θώρακα, Αμερικανική Εταιρεία Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ.α.) σε θέματα που αφορούν την άσκηση, εκτός από αυτές της ACSM.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ιατρική - Θεραπείες
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
463
Έτος έκδοσης
2007
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες