Τι τους θέλουμε τους νόμους;
Παιδικά Παραμύθια

Τι τους θέλουμε τους νόμους; Κωδικός: 12458919

Τι τους χρειαζόμαστε αλήθεια τους νόμους και τους κανόνες στη ζωή μας; Δεν θα ήμασταν πιο ελεύθεροι χωρίς αυτούς; Για να το διαπιστώσουν, ο Θέμης και η Θέτις ταξιδεύουν, με τη συνοδεία της σοφής

Δες όλη την περιγραφή

Τι τους χρειαζόμαστε αλήθεια τους νόμους και τους κανόνες στη ζωή μας; Δεν θα ήμασταν πιο ελεύθεροι χωρίς αυτούς; Για να το διαπιστώσουν, ο Θέμης και η Θέτις ταξιδεύουν, με τη συνοδεία της σοφής κουκουβάγιας, στη χώρα της Μπανανομίας.

Δες όλη την περιγραφή
9,60
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 9,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 11,70 €

  2. 10,20 €

  3. 14,40 €

  4. 14,24 €

  5. 16,37 €

  6. 9,60 €

  7. 18,40 €

Περιγραφή

Τι τους χρειαζόμαστε αλήθεια τους νόμους και τους κανόνες στη ζωή μας; Δεν θα ήμασταν πιο ελεύθεροι χωρίς αυτούς; Για να το διαπιστώσουν, ο Θέμης και η Θέτις ταξιδεύουν, με τη συνοδεία της σοφής κουκουβάγιας, στη χώρα της Μπανανομίας. Μια χώρα, όπου οι κάτοικοι ζουν χωρίς νόμους και κανόνες και καθένας κάνει ό,τι θέλει. Απόλυτη ευτυχία; Όχι ακριβώς! Δυσάρεστες εκπλήξεις τους περιμένουν εκεί: σκουπίδια και μόλυνση, κυκλοφοριακό κομφούζιο, κλέφτες που τους αρπάζουν τα πράγματα χωρίς κανείς να μπορεί να κάνει τίποτα. Και το χειρότερο; Στρατηγοί και βασιλιάδες φτιάχνουν ο καθένας κι από έναν δικό του, αυθαίρετο νόμο, που δεν χρησιμεύει σε τίποτα εκτός από το να ταλαιπωρεί τους πολίτες. Με τον τρόπο αυτόν, ο Θέμης και η Θέτις συνειδητοποιούν τη χρησιμότητα του νόμου, αλλά όχι οποιουδήποτε νόμου: μαθαίνουν ότι νόμος που αξίζει να τον τηρούμε είναι μόνο εκείνος που θεσπίζεται από όργανα δημοκρατικά εκλεγμένα και με τη νόμιμη, δημοκρατική διαδικασία.

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
από 4 ετών
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
48
Έτος έκδοσης
2015

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες