Real Fun Toys Ηλεκτρονική Παιδική Κονσόλα Χειρός I-Sports
Ηλεκτρονικά Παιδικά Παιχνίδια

Real Fun Toys Ηλεκτρονική Παιδική Κονσόλα Χειρός I-Sports Κωδικός: 12593884

Η κονσόλα χειρός της εταιρίας Real Fun Toys θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού καθώς μπορεί να μεταφέρει αυτή παντού χάρη στο πρακτικό και μικρό μέγεθος της. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου εφόσον τηρείται το μέτρο χρήσης τους έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των παιδιών, στην επίλυση των προβλημάτων που...
Δες όλη την περιγραφή

55,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 55,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 59,99 €

  2. 55,00 €

Περιγραφή

Η κονσόλα χειρός της εταιρίας Real Fun Toys θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού καθώς μπορεί να μεταφέρει αυτή παντού χάρη στο πρακτικό και μικρό μέγεθος της. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου εφόσον τηρείται το μέτρο χρήσης τους έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των παιδιών, στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα, καθώς και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους. Μέσω αυτών βελτιώνεται η ταχύτητα επεξεργασίας της πληροφορίας που δέχεται το παιδί και η λήψη των αποφάσεων καθώς θα πρέπει να σκεφτεί και να δώσει απάντηση άμεσα. Ξεκινά να αναπτύσσει την προσοχή και συγκέντρωση του καθώς εστιάζει στον τελικό στόχο του παιχνιδιού, παράλληλα ενισχύονται δεξιότητες όπως ο συντονισμός των κινήσεων με την οπτική διάκριση και η παρατηρητικότητα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
8014
Είδος
Κονσόλες Χειρός

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • benas_kats
    1
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    απαράδεκτη κονσολα,μονο 60 παιχνίδια εχει,δεν αναγνωρίζετε από το λαπτοπ.για τα λεφτά του είναι πόλη ψεύτικο.
    Γενικά απαράδεκτη κονσόλα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • arkef25
    2
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ ακριβή στην Ελλάδα όταν στο εξωτερικό φαίνεται να πωλείται μόλις 20usd. Δεν έχει 300 παιχνίδια όπως λέει αλλά μόλις 60-70 καθώς όλα επαναλαμβάνονται πολλές φορές. Το δικό μου τουλάχιστον computer δεν την αναγνωρίζει αλλά και σε προσπάθεια να περάσω και άλλα roms δεν τα διάβαζε (με επιφύλαξη μήπως δεν έκανα κάτι σωστά αλλά ωστόσο δεν έχει οδηγίες παρά μόνο τα link στο site). Επίσης η μπαταρία τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα ενώ κάνει και έναν μόνιμο θόρυβο που είναι εκνευριστικός όταν είναι χαμηλά ο ήχος. Όμως είναι η πιο φθηνή αυτή τη στιγμή φορητή παιχνιδοκονσόλα για retro games emulators

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Despoina_Pap28
    5
    2 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πήρα δώρο στον ανιψιό μου που ειναι 13 χρόνων. Ειναι πολύ αυστηρός κριτής γιατί έχει έρωτα με τα γνωστά επώνυμα παιχνίδια. Η κουνιάδα μου όμως μου λέει ότι παίζει που κ που. Ευτυχώς!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι χειρότερο εχο αγοράσει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες