Dewalt Μέτρο Laser DW030PL με Δυνατότητα Μέτρησης έως 9m
Μέτρα Laser

Dewalt Μέτρο Laser DW030PL με Δυνατότητα Μέτρησης έως 9mΚωδικός: 12748350

Ο μετρητής είναι μικρός και εύκολος στη χρήση χάρη στην λειτουργία με ένα κουμπί για γρήγορη και εύκολη μέτρηση, για εκτιμήσεις επίπλων, μήκη τοίχων με ακρίβεια 6mm/9m. Ο συμπαγής και ελαφρύς...

Δες όλη την περιγραφή

Ο μετρητής είναι μικρός και εύκολος στη χρήση χάρη στην λειτουργία με ένα κουμπί για γρήγορη και εύκολη μέτρηση, για εκτιμήσεις επίπλων, μήκη τοίχων με ακρίβεια 6mm/9m. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός επιτρέπει την αποθήκευση του μετρητή απόστασης στην τσέπη. Έχει επίσης μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου για μεγαλύτερη άνεση.

Δες όλη την περιγραφή
36,07
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 36,07 €

Περιγραφή

Ο μετρητής είναι μικρός και εύκολος στη χρήση χάρη στην λειτουργία με ένα κουμπί για γρήγορη και εύκολη μέτρηση, για εκτιμήσεις επίπλων, μήκη τοίχων με ακρίβεια ±6mm/9m. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός επιτρέπει την αποθήκευση του μετρητή απόστασης στην τσέπη. Έχει επίσης μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου για μεγαλύτερη άνεση.

Τι περιλαμβάνει:

  • Ενσωματωμένη μπαταρία Li-Ion
  • USB καλώδιο
  • Λουράκι καρπού

Κατασκευαστής

Dewalt

Χαρακτηριστικά

Απόσταση max
9 m

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • vix_elli

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το είχα ξανά και ξαφνικά μου χάλασε, χωρίς να μπορώ να βρω τι έφταιξε. Ωστόσο το ξαναπαίρνω καθώς είναι πολύ βολικό. Δεν ανταποκρίνεται ακριβώς η ποιότητα με την τιμή του, απλά είναι οπωσδήποτε φθηνότερο από τα αντίστοιχα των άλλων εταιριών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει εμβέλεια μέχρι 30 μέτρα που λένε κάποια καταστήματα. Έχει εμβέλεια μέχρι 9μ ή 30 πόδια! Ο τίτλος του προϊόντος στο skroutz είναι πλέον σωστός.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη