Σωστή άσκηση στην τρίτη ηλικία, Προγράμματα άσκησης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής

Σωστή άσκηση στην τρίτη ηλικία, Προγράμματα άσκησης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής Κωδικός: 130203

Η υποκινητικότητα που χαρακτηρίζει το σύγχρονο τρόπο ζωής έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σωματική και την ψυχική υγεία του ατόμου. Τα προβλήματα αυτά εμφανίζονται εντονότερα σε ενήλικες...

Δες όλη την περιγραφή

Η υποκινητικότητα που χαρακτηρίζει το σύγχρονο τρόπο ζωής έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σωματική και την ψυχική υγεία του ατόμου. Τα προβλήματα αυτά εμφανίζονται εντονότερα σε ενήλικες άνω των 65 ετών, λόγω της βιολογικής φθοράς και της μειωμένης καθημερινής κινητικής τους δραστηριότητας. Το βιβλίο "Σωστή άθληση στην τρίτη ηλικία" περιέχει...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Patricia A. Brill
  • Εκδότης: Σάλτο
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2006
  • Αριθμός σελίδων: 160
  • Κωδικός ISBN-13: 9789602781487
  • Διαστάσεις: 24×17
11,05
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Patricia A. Brill

από 10,40 €

Περιγραφή

Η υποκινητικότητα που χαρακτηρίζει το σύγχρονο τρόπο ζωής έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σωματική και την ψυχική υγεία του ατόμου. Τα προβλήματα αυτά εμφανίζονται εντονότερα σε ενήλικες άνω των 65 ετών, λόγω της βιολογικής φθοράς και της μειωμένης καθημερινής κινητικής τους δραστηριότητας. Το βιβλίο "Σωστή άθληση στην τρίτη ηλικία" περιέχει πληθώρα προγραμμάτων άσκησης τα οποία είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες των ατόμων τρίτης ηλικίας. Τα προγράμματα αυτά στοχεύουν στην ενδυνάμωση και στη βελτίωση της ισορροπίας, της κινητικότητας και της λειτουργικής απόδοσης των ηλικιωμένων. Η χρονική διάρκεια των προγραμμάτων που προτείνονται διαρκούν 20-30 λεπτά, είναι εύκολα στην εκτέλεσή τους, ασφαλή και η εφαρμογή τους αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των ασκούμενων. Περιέχει, επίσης, οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες για το σχεδιασμό προγραμμάτων άσκησης σε άτομα με ειδικά προβλήματα υγείας, όπως:
- Αρθρίτιδα
- Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια
- Κατάθλιψη - Διαβήτη
- Υπέρταση
- Οστεοπόρωση
- Καρδιοπάθεια
- Εγκεφαλικό.
Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει "χρήσιμο εργαλείο" σε όσους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την άσκηση ατόμων τρίτης ηλικίας, αλλά και για τους ίδιους τους ασκούμενους που αθλούνται συστηματικά.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αθλητισμός
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Προγράμματα άσκησης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
160
Έτος έκδοσης
2006
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες