Siemens RDS110 Ψηφιακός Θερμοστάτης Χώρου Smart με Οθόνη Αφής και Wi-Fi
Θερμοστάτες Χώρου

Siemens RDS110 Ψηφιακός Θερμοστάτης Χώρου Smart με Οθόνη Αφής και Wi-Fi Κωδικός: 13081218

Ο θερμοστάτης χώρου Siemens RDS110 είναι ένας έξυπνος θερμοστάτης που επιτρέπει τη διαχείριση της άνεσης του σπιτιού μέσω ενός Smartphone, Τablet, ή PC, βοηθώντας να μειωθεί το...

Δες όλη την περιγραφή

Ο θερμοστάτης χώρου Siemens RDS110 είναι ένας έξυπνος θερμοστάτης που επιτρέπει τη διαχείριση της άνεσης του σπιτιού μέσω ενός Smartphone, Τablet, ή PC, βοηθώντας να μειωθεί το κόστος της θέρμανσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κτίρια, διαμερίσματα ή εμπορικούς χώρους, σε συνδυασμό με κυκλοφορητές, ηλεκτρικές συσκευές Θέρμανσης.

Δες όλη την περιγραφή
264,13
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 264,13 €

Περιγραφή

Ο θερμοστάτης χώρου Siemens RDS110 είναι ένας έξυπνος θερμοστάτης που επιτρέπει τη διαχείριση της άνεσης του σπιτιού μέσω ενός Smartphone, Τablet, ή PC, βοηθώντας να μειωθεί το κόστος της θέρμανσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κτίρια, διαμερίσματα ή εμπορικούς χώρους, σε συνδυασμό με κυκλοφορητές, ηλεκτρικές συσκευές Θέρμανσης.

  • Έλεγχος Optimum Start Control (OSC): αποτελεί έναν αλγόριθμο αυτοπροσαρμογής, που καθιστά το θερμοστάτη ικανό να γνωρίζει πόσος χρόνος απαιτείται για να θερμανθεί ο χώρος, ώστε να ενεργοποιηθεί η εγκατάσταση έγκαιρα.
  • Έλεγχο Adaptive Gain Control (AGC): αποτελεί έναν αλγόριθμο αυτοεκμάθησης PID ελέγχου, που αναλύει τη δυναμική συμπεριφορά της θερμοκρασίας του χώρου ανάλογα με τον εξοπλισμό της θέρμανσης. Για κάθε τύπο κτιρίου βελτιστοποιεί τις παραμέτρους για να επιτευχθεί ο καλύτερος έλεγχος βρόγχου.
  • Αισθητήρας παρουσίας: ανιχνεύει εάν είναι κάποιος στο χώρο και απενεργοποιεί τη θέρμανση μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον διαθέτει και αισθητήρα θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτεινότητας, εγγύτητας και ανίχνευσης αρωματικών ουσιών/ σωματιδίων.
  • Αναφορά ενεργειακής κατανάλωσης (HVAC): συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των χρηστών για μείωση του ενεργειακού κόστους.
  • Λειτουργίες “Comfort“, “Pre-Comfort“, “Economy” και “Green Leaf” για βέλτιστη ενεργειακά λειτουργία.
  • Εβδομαδιαίος προγραμματισμός, ανεξάρτητος προγραμματισμός δύο βημάτων για νέο κτίριο (ακατοίκητο) και έλεγχος ΖΝΧ με ανεξάρτητο χρονοπρόγραμμα.
  • LCD οθόνη αφής: ευανάγνωστη οθόνη με δυναμική πλοήγηση, απεικόνιση των κύριων λειτουργιών και βοηθό πλοήγησης για γρήγορη και πλήρως βοηθούμενη ρύθμιση, χωρίς την απαίτηση εγχειριδίου χρήσης.
  • Απομακρυσμένος έλεγχος Wi-Fi: μέσω της εφαρμογής Siemens Smart Thermostat RDS, η οποία σας παρέχει στατιστικά στοιχεία και γραφικές απεικονίσεις της Θερμοκρασίας, Υγρασίας και Κατανάλωσης. Δεν απαιτείται θύρα διασύνδεσης, αφού γίνεται άμεση σύνδεση με συμβατό Wi-Fi δρομολογητή, με υποστήριξη WPS (Wi-Fi Protected Setup).

Κατασκευαστής

Siemens

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ψηφιακός
Τοποθέτηση
Επίτοιχος
Τροφοδοσία
Ρεύματος

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Οθόνη Αφής
Ναι
Smart
Ναι
Ψύξης-Θέρμανσης
Όχι
Εύρος Θερμοκρασίας
5 - 40 °C
Προγραμματισμός
Ημερήσιος
Διαβάθμιση Θερμοκρασίας
0.5 °C

Διαστάσεις

Πλάτος
9,1 cm
Ύψος
9,1 cm
Βάθος
2,6 cm

Ασύρματες Ιδιότητες

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Όχι
ZigBee
Όχι
Z-Wave
Όχι
RF
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 6
  2. 6
  3. 4
  4. 4
  5. 5
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Εγκατασταθηκαν 2 θερμοστατες το καλοκαίρι. Με ελαχιστη χρηση, σε 3 μηνες ο ενας ηδη χάλασε. Εχω κανει χιλια τηλ στην αντιπροσωπεία, αλλα ακόμα δεν εχω λυση. Περιμένω και ο δεύτερος να χαλάσει πριν το τέλος του πρώτου χειμώνα. Πεταμενα λεφτά και πολλα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vassilis_Koronis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αντικατεστησε τον παλιό (ψηφιακό) θερμοστάτη καλοριφέρ και boiler. Με λίγα λογια: Ακριβέστερος στις μετρήσεις του, με μέτρηση υγρασίας και ποιότητας του αερα με αποτέλεσμα λιγότερες εκκινήσεις του καυστήρα . Επίσης, ναι μετά από ένα μήνα χρήσης ο αλγόριθμος του τον προσαρμόζει στις ανάγκες θέρμανσης με γνώμονα την οικονομία. Αρκετά έξυπνο και εξελιγμένο προϊόν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • b.bolpasis
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    δεν διαβάζει σωστά την θερμοκρασία. παρά το καλιμπραρισμα. δείχνει ότι ναναι. πάλι καλά που δουλεύει απροβληματιστα το wifi. απαράδεκτο για προϊόν με την φίρμα της siemens. καλή και βολική εφαρμογή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Sirianos
    1
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω τρεις RDS110. Τίποτα ιδιαίτερο για την τιμή τους. Κακή και αργή εφαρμογή που σε αναγκάζει να μπαίνεις στον κάθε θερμοστάτη χωριστά για να δεις θερμοκρασίες. Δεν δίνουν το API για να γίνει intergration σε προγράμματα αυτοματισμών όπως το home assistant.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gmak_
    4
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικός θερμοστατης. Είδα πραγματική οικονομία από τότε που τον εγκατέστησα σε σχέση με τον παλιό αναλογικό θερμοστάτη και χειροκίνητες εναλλαγές θερμοκρασιας.

    Έχει εξαιρετική ακρίβεια στη μέτρηση θερμοκρασίας του χώρου, Παρ όλο που είναι εγκατεστημένος στο πιο θερμό δωμάτιο του σπιτιού, τα πάει πολύ καλά στους χρόνους που ενεργοποιεί τον καυστήρα. Μακάρι να είχα βάλει τον RDS-110R όμως, που είναι ολόιδιος αλλά προσθέτεις επιπλέον ασύρματο θερμοστάτη σε όποιο χώρο θες, που εξυπηρετεί καλύτερα.

    Επιλέχθηκε γιατί έχει ανεξάρτητη λειτουργία boiler. Ταξιδεύω συχνά και αυτό είναι η ν1 λειτουργία που χρειαζόμουν, ζεστό νερό on demand (σπίτι χωρίς ηλιακό).

    Έχω εντοπίσει δύο αρνητικά, σχετιζόμενα με το app, και γι αυτό αφαιρώ αστέρι.
    Πρώτον για τη χειροκίνητη ενεργοποίηση boiler, δεν υπάρχει λειτουργία timer. Ή θα θυμηθεις να το κλείσεις, ή θα λειτουργεί επ άπειρον. Αυτό ΠΡΈΠΕΙ να το φτιάξουν. Είναι θέμα ασφάλειας.
    Και δεύτερον δεν υποστηρίζει Google assistant/Alexa.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George08
    2
    5 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετα απο 4 μήνες χρήσης χαθηκε το σημα της ποιότητας του αερα και στο κινητο την εμφανίζει ως απροσδιόριστη ποιότητα αερα που σημαίνει οτι ο αισθητήρας κάηκε.. για 200€ δεν αξίζει με τιποτα, η Siemens με αυτόν τον θερμοστάτη εχει πέσει πολλα σκαλοπάτια, μια χαρα ήταν με τα αναλογικά τι την ήθελε την εξέλιξη;; Το wifi δεν κολλαει ευτυχώς, αν κόλλαγε και αυτο θα ήταν για πέταμα…

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sunflower04
    4
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όλα καλά, λειτουργεί όπως πρέπει,
    Θετικά
    - Δεν θέλει μπαταρίες, σύνδεση με ρεύμα
    - Ευκολη διαχείρηση μέσω της εφαρμογής

    Αρνητικά
    - Συχνές αποσυνδέσεις από το wifi (ίσως φταίει και ο router μου?)
    - Δεν δείχνει την ώρα (όπως ο Siemens RDE100.1)
    - Μπορείς να προγραμματίσεις μέχρ 4 περιόδους ανα ημέρα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GIANNIS_CHRISTOPOULOS6502
    2
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν συνδέεται η εφαρμογή με το θερμοστάτη εδω και 20 μέρες με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εκμεταλευτεις πολλές από τις δυνατότητες του . Αν ξεχάσεις τον κωδικό για τις advance settings πρέπει να τον στείλεις στην Αθήνα για reset! Απαράδεκτο για ένα τόσο ακριβό θερμοστάτη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VAGELISKM
    4
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην αρχή είχε πρόβλημα με τις μετρήσεις θερμοκρασίας και υγρασίας. Επικοινώνησα με τη siemens και μου έδωσαν λύση. Στις προηγμένες ρυθμίσεις υπάρχει δυνατότητα calibration οπότε το πρόβλημα διορθώθηκε. Το περίεργο είναι οτι παρότι οι αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας υποτίθεται οτι είναι ξεχωριστοί, βαθμονομώντας την θερμοκρασία, γιατι μόνο αυτή η δυνατότητα σου δίνεται, διορθώθηκε και η μέτρηση της υγρασίας. Ακούγεται το ρελιέ οταν ανοιγοκλείνει τον λέβητα αλλά οχι σε ενοχλητικό σημείο. Επίσης δεν εχω την δυνατότητα να ρυθμίσω τα ζεστά νερά χρήσης από τον θερμοστάτη, ίσως να μην έκανα σωστά την αρχική ρύθμιση αλλά δεν είναι κάτι που πειράζεις συνέχεια οπότε δεν το έψαξα περισσότερο. Τέλος εκτιμώ πολύ πλέον την δυνατότητα της απομακρυσμένης διαχείρισης του λέβητα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • toni84
    2
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καλή οθόνη σε απόκριση ,εξαιρετική εφαρμογή για κινητά .
    δυσκολία στην εγκατάσταση αν θέλεις κ ζεστό νερό - ελειπεις οδηγίες ακόμα και για ηλεκτρολόγο !αν θελήσεις να το βγάλεις για να δεις κάτι με τα καλώδια στα ρελε θα πρέπει να κάνεις προσευχή! ψευτοκατασκευη ! πολλά λεφτά και σίγουρα δεν θα τον ξαναγοραζα ! αν αυτός π έχω χάλασε τώρα ούτε ευρώ ξανά ..έναν απλό κ τέλος...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHRISTOS_MARINOS_KYRIAZIDIS
    1
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κακής ποιότητας το αυτοκόλλητο στο φωτοκύτταρο , ξεκόλλησε από την πρώτη εβδομάδα . Σε επικοινωνία που είχα με την Siemens με ενημέρωσε ότι γνωρίζει το πρόβλημα και θα μου στείλει καινούργιο . Νομίζω απαράδεκτο για ένα θερμοστάτη 200€ !!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lefterhs
    5
    19 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εκτός από το εφαρμογή του κινητού, μπορείτε να τον διαχειριστείτε και να δείτε γραφήματα της λειτουργίας του και στην παρακάτω σελίδα. Login με το username που φτιάξατε στην εφαρμογή.

    https://www.climatixic.com/

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • akapousi45
    4
    9 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 2 μήνες ακόμα προσπαθώ να το μάθω. Μεγάλη έλειψη σε εγχειρίδια χωρίς πολλές λεπτομέριες λειτουργίας, καθώς και έλειψη τεχνογνωσίας στην αγορά. Θεωρητικά είναι πολύ καλό αλλά δύσκολο να το καταλάβεις. Η εφαρμογή λειτουργεί πολύ καλά, καθώς επίσης και ο προγραμματισμός μέσω αυτής. Ο αισθητήρας κίνησης πιάνει πολύ εύκολα και αλλάζει αμέσως το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να ξεκινάει να δουλεύει χωρίς να το χρειάζεσαι ή να το καταλαβαίνεις. Τέλος, ακόμα δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω σωστά το ζεστό νερό χρήσης. Πιθανόν, το επόμενο να είναι κάτι άλλο αρκετά φτηνότερο μιας και δε θεωρώ ότι αξίζει το κόστος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • avraamstergios
    5
    44 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μπαίνω στη διαδικασία να αξιολογήσω μόνο και μόνο διότι αν κάποιος ζητά ένα απλό γκατζετάκι για να αναβοσβήνει τον λέβητα απομακρυσμένα σίγουρα τον πληρώνει πανάκριβα.Αν όμως ζητάμε ένα πραγματικά έξυπνο θερμοστάτη τότε είναι ο συγκεκριμένος της siemens.
    Ένας κορυφαίος επαγγελματικός θερμοστάτης με λειτουργία PID-αλγόριθμου αυτοπροσαρμογής που μαθαίνει πόσο γρήγορα ζεσταινεται ο χώρος αφού δοθεί εντολή και πόσο γρηγορα κρυώνει αναβοσβήνοντας αυτόματα την λειτουργία του πιο νωρίς από την επιλεγμένη θερμοκρασία κάνοντας σοβαρή οικονομία.Με αισθητήρα παρουσίας που αντιλαμβάνεται την παρουσία μας στον χώρο ανεβάζοντας και κατεβάζοντας την θερμοκρασία αυτόματα ανάλογα με την κατάσταση.Με αισθητήρα μικροσωματιδίων που μας πληροφορεί ποτέ πρέπει να γίνει εξαερισμός του χώρου ή ιονισμός λόγω μεγάλου ποσοστού σκόνης.
    Για απλές on-off εντολές πάρτε κάποιον κινέζικο διότι ο συγκεκριμένος είναι πολλά επίπεδα επάνω!
    Τον χαρακτηρίζω σαν τεχνικός ΚΟΡΥΦΑΙΟ!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • petrucci64
    4
    17 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Συνδέεται εύκολα και μετά από 2 μήνες δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά. Η εφαρμογή στο κινητό είναι αρκετά καλή.
    2 αρνητικα:
    - δεν συνδέεται με αλλά συστήματα (Alexa, Google assitant)
    - δεν εχει καποιο log file για στατιστικα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • BIBIEN
    3
    29 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παιδιά όλα καλά αλλά έχει ένα μειονέκτημα....ο θερμοστάτης δεν έχει μπαταρία όποτε το καλοκαίρι αν σβήνετε το ρεύμα του καλοριφέρ από το λεβητα(πχ αν μένετε σε πολυκατοικία) δεν έχετε οθόνη γιατί δεν έχει ρεύμα....όποτε δεν λειτουργεί η ένδειξη θερμοκρασίας και υγρασίας του χώρου.Απαραδεκτο για ένα τόσο ακριβό θερμοστάτη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Αποσυνδέεται συχνά, κακό interface, δεν θα την αγόραζα ξανά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ακριβό αλλά πολύ καλό στη ρύθμιση της θερμοκρασίας μέσω του PID αλγορίθμου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ακριβό για αυτά που κάνει!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Χάνει συχνά το WI-FI στην εφαρμογή του κινητού
    Και θέλει τακτικά restart !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ότι καλύτερο σε θερμοστάτη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

80 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
fenomeno69

Θέλω να ρωτήσω προς όποιον το έχει αρκετό καιρό. Είναι φυσιολογικό ότι πχ αν η θερμοκρασία που έχει πιάσει είναι 20c αλλά αν το κατεβάσεις στους 19,5c το θερμόμετρο εξακολουθεί να είναι πορτοκαλί; Μόνο αν το ρίξεις 1 βαθμό κάτω αλλάζει και γίνεται γκρί!!!

septic

εξαρταται τι αλγοριθμο εχεις σεταρει, ειναι καπου στισ ρυθμισεις, εγω ειχα αφησει κατι που ελεγε αμα θυμαμαι καλα 2 step, και ανοιγε μονο οταν τουλαχιστον 0.5 διαφορά και εκλεινε παλι οταν ηξερε οτι 0,5 παο απο το set temp.. αλλα τωρα τον εχω αλλαξει και δεν μπορω να το δω

Nikitas_Katsigaris

Βλέπω ότι δεν είναι και ιδιαίτερα προσιτός στην τιμή, αλλά θερμοστάτη που να δουλεύει 220v, να έχει έξοδο για boiler και να μπορείς να κάνεις χειρισμό από το κινητό, δεν βρίσκω άλλον. μόνο έναν ελληνικό !! Αξίζει ρε παιδιά την αγορά;; Και κάτι άλλο, έχει μόνιμο φωτισμό για να βλέπεις θερμοκρασία ή πρέπει να πατήσεις πάνω στην οθόνη και να φωτίσει;;

septic

θεωρώ δεν αξίζει τα 200ευρω με τπτ, δεν εχει webapp και δεν υποστηρίζει αλεξα και αλλες αντίστοιχες πλατφόρμες. οταν περνάς σε ανιχνεύει και βλέπεις τι θερμοκρασία εχει, αλλα δεν εχει μονιμο φωτισμό. θα τον διωξω σύντομα στα μισα λεφτά μολις ερθει ο tado.

cost3225

Εχω λεβητα αεριου Ariston που μεχρι τωρα λειτουργουσε με θερμοστατη μπαταριας και παρηγγειλα τον Siemens χωρις να προσεξω οτι λειτουργει με ρευμα. Ειναι εφικτη η συνδεση του η θα πρεπει να παρω καποιον αλλο?

kyr80

Αν μπορείς να τραβήξεις ουδέτερο απο κάπου, τότε θα δουλέψει. Μίλα με ένα ηλεκτρολόγο

Dimitris_Tsagarakis

Ερώτηση σχετικά με το app : Η ρύθμιση του προγράμματος γίνεται βάση θερμοκρασίας ή βάση της ώρας που θέλουμε να λειτουργει΄; Ο θερμοστάτης που έχω κλείνει οταν πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία , ενώ εγώ θέλω να ανάβει βάση χρονοδιαγράμματος πχ 2-3 την νύχτα ή 10-11 το πρωί και ούτω καθεξής...

Δες όλες τις ερωτήσεις (12)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες