Αδυνάτισμα

ΑδυνάτισμαΚωδικός: 131090

Η σειρά βιβλίων "Βοήθεια για την ψυχή και το σώμα" συνεργάζεται με κορυφαίους γιατρούς, για να σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να επιβιώσετε, αλλά και την έμπνευση που θα σας βοηθήσει...

Δες όλη την περιγραφή

Η σειρά βιβλίων "Βοήθεια για την ψυχή και το σώμα" συνεργάζεται με κορυφαίους γιατρούς, για να σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να επιβιώσετε, αλλά και την έμπνευση που θα σας βοηθήσει να θριαμβεύσετε. Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει μια σειρά από θαυμάσιες ιστορίες, συν πληροφορίες για τη διατροφή, τον τρόπο ζωής, τη διάγνωση, τις ιατρικές...

Δες όλη την περιγραφή
6,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,47 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,90 €

  2. 8,00 €

  3. 6,47 €

  4. 9,95 €

Περιγραφή

Η σειρά βιβλίων "Βοήθεια για την ψυχή και το σώμα" συνεργάζεται με κορυφαίους γιατρούς, για να σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να επιβιώσετε, αλλά και την έμπνευση που θα σας βοηθήσει να θριαμβεύσετε. Κάθε βιβλίο περιλαμβάνει μια σειρά από θαυμάσιες ιστορίες, συν πληροφορίες για τη διατροφή, τον τρόπο ζωής, τη διάγνωση, τις ιατρικές διαδικασίες, τη φροντίδα, τα συναισθηματικά θέματα και τις εναλλακτικές θεραπείες από τους μεγαλύτερους ειδικούς στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Διατροφή - Δίαιτα
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
134
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
-
Έτος έκδοσης
2006
Διαστάσεις
20x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Sofia_Sianou80

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν ηταν κάτι το συναρπαστικό σίγουρα! Ωραία παραδειγματα ανθρώπων που κατάφεραν την αλλαγή, αλλά δεν πήρα συγκεκριμένες οδηγίες και πληροφορίες για να φτιαξω ενα διατροφικό πλάνο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη