Εισαγωγή στον Ζακ Λακάν
Βιβλία Ψυχολογίας

Εισαγωγή στον Ζακ ΛακάνΚωδικός: 13278813

O Ζακ Λακάν είναι ο ψυχαναλυτής με τη μεγαλύτερη επιρροή μετά τον Φρόυντ· ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και αμφιλεγόμενους σύγχρονους στοχαστές, η θεωρία του οποίου έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα...

Δες όλη την περιγραφή

O Ζακ Λακάν είναι ο ψυχαναλυτής με τη μεγαλύτερη επιρροή μετά τον Φρόυντ· ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και αμφιλεγόμενους σύγχρονους στοχαστές, η θεωρία του οποίου έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα στενά όρια του γραφείου του αναλυτή και να εμπλακεί στις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλους τους κλάδους των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Παρόλα...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Sean Homer
  • Εκδότης: Oposito
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2017
  • Αριθμός σελίδων: 232
  • Κωδικός ISBN-13: 9786188342903
  • Διαστάσεις: 21×14
16,21
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 16,21 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 16,21 €

  2. 16,21 €

Περιγραφή

O Ζακ Λακάν είναι ο ψυχαναλυτής με τη μεγαλύτερη επιρροή μετά τον Φρόυντ· ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και αμφιλεγόμενους σύγχρονους στοχαστές, η θεωρία του οποίου έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα στενά όρια του γραφείου του αναλυτή και να εμπλακεί στις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλους τους κλάδους των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Παρόλα αυτά, το έργο του Λακάν είναι συχνά δυσνόητο και η περιπλοκότητά του το καθιστά απρόσιτο στους νεοεισερχόμενους στην ψυχανάλυση. Το βιβλίο του Sean Homer αποτελεί έναν κατανοητό οδηγό στο έργο του Λακάν και σε κομβικές έννοιες όπως:
- το φαντασιακό και το συμβολικό
- το οιδιπόδειο σύμπλεγμα και την έννοια του φαλλού
- το υποκείμενο και το ασυνείδητο
- το Πραγματικό
- τη σεξουαλική διαφορά

Καλύπτοντας όλη την έκταση της πορείας του Λακάν και τοποθετώντας τη σκέψη του μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της σύγχρονης γαλλικής σκέψης, ο Sean Homer γράφει την ιδανική εισαγωγή για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τη λακανική ψυχανάλυση.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ψυχανάλυση
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
232
Έτος έκδοσης
2017
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη