Bburago Street Fire Parking Playset Πίστα 1:43 για 3+ Ετών
Αυτοκινητάκια & Πίστες

Bburago Street Fire Parking Playset Πίστα 1:43 για 3+ ΕτώνΚωδικός: 13456124

Σετ Parking Playset που είναι κατασκευασμένο από ελκυστικά χρωματιστά πλαστικά μέρη, τα οποία μπορούν εύκολα να διπλωθούν και να ξεδιπλωθούν. Στο Γκαράζ αυτοκινήτων μπορείς να παρκάρεις το αυτοκίνητο...

Δες όλη την περιγραφή

Σετ Parking Playset που είναι κατασκευασμένο από ελκυστικά χρωματιστά πλαστικά μέρη, τα οποία μπορούν εύκολα να διπλωθούν και να ξεδιπλωθούν. Στο Γκαράζ αυτοκινήτων μπορείς να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου, να το πας στο πλυντήριο και να βάλεις βενζίνη κατά την έξοδο σου από αυτό. Επίσης μπορείς να περιηγηθείτε στο μικρό οδικό δίκτυο στη βάση του. Η πίστα...

Δες όλη την περιγραφή
42,99
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 42,90 €

Περιγραφή

Σετ Parking Playset που είναι κατασκευασμένο από ελκυστικά χρωματιστά πλαστικά μέρη, τα οποία μπορούν εύκολα να διπλωθούν και να ξεδιπλωθούν. Στο Γκαράζ αυτοκινήτων μπορείς να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου, να το πας στο πλυντήριο και να βάλεις βενζίνη κατά την έξοδο σου από αυτό. Επίσης μπορείς να περιηγηθείτε στο μικρό οδικό δίκτυο στη βάση του. Η πίστα είναι κατασκευασμένη για αυτοκίνητα κλίμακας 1:43. Αυτή η πίστα βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών, των δεξιοτήτων και του συντονισμού και της υπομονής. Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν την λογική και δημιουργική σκέψη, χειρίζονται αντικείμενα και δημιουργούν.

Κατασκευαστής

Bburago

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
30025
Είδος
Πίστα / Αυτοκινητόδρομος
Κλίμακα 1
43
Ηλικία
3 + ετών
Με Ήχο
Όχι
Γκαράζ
Ναι
Σετ
Ναι
Με Φως
Όχι
Χαρακτηριστικά
Απλά
Υλικό
Πλαστικά

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • s_soulis
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η ποιότητα συναρμογής είναι επιεικώς της πλακας...

    Οι κίτρινες κατηφόρες κουμπώνουν συρταρωτά (χωρίς κάποιο αισθητό δοντάκι), οπότε με λίγη κάθετη πίεση κατευθείαν ξεκουμπώνουν, όλα τα αξεσουάρ όπως η αντλία βενζίνης, οι μπάρες, τα φώτα του δρόμου, ο σηματοδότης κουμπώνουν απλά εφαρμοστά χωρίς κάποιο δόντι κουμπωματος ή ασφάλισης, οπότε με το παραμικρό απλά ξεκουμπώνουν και τα ψάχνεις μέσα στο δωμάτιο.

    Η συναρμολόγηση εύκολη σχετικά αν και θέλει σε κάποια σημεία λίγη φαντασία και εξοικείωση. Τα αυτοκόλλητα αμέτρητα και κάποια πρέπει να ψάχνεις από τις φωτό του κουτιού για να δεις που μπαίνουν. (τα αστέρια έβαλαν μέχρι και λευκό αυτοκόλλητο - για τις λωρίδες - επάνω σε λευκό χαρτί... ΧΩΡΙΣ καν περίγραμμα (άντε να παει το μυαλό σου αν δεν το έχεις φανταστεί!)

    Πάντως συνολικά σαν αποτέλεσμα είναι "ψαρωτικό" στα μάτια ενός μικρού ήρωα και σίγουρα θα ασχοληθεί να παίξει μαζί του. Τώρα πόσο θα αντέξει δεν γνωρίζω γιατί το έχουμε μέρες αλλά δεν ειμαι και πολύ αισιόδοξος (αν και μπορεί τα θέματα να ειναι εφαρμογής και όχι σπασίματος)

    Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και 2 αμαξάκια. Το θεματάκι ποιότητας συνεχίζεται και εδώ μιας και είναι έτοιμα να σπάσουν με το καλημέρα!! Αυτό είναι ένα από τα αξιοπερίεργα της συγκεκριμένης εταιρείας! Στα αμαξάκια κλίμακας 1:43 είναι ο ορισμός της "κακής Κινεζιάς". Κάποια μοντέλα είναι με μεταλλικό άξονα για τις ρόδες, άλλα με πλαστικό (σπάνε με το καλημέρα και το πρώτο κοπάνημα στο τραπέζι ή στο δάπεδο), σε άλλα μοντέλα όλο το κάτω μέρος με το άνω μέρος κουμπώνουν με ΒΙΔΕΣ (ανθεκτικό), ενώ σε άλλα πάλι για να μην πληρώσουν ούτε τις βίδες, είναι κουμπωμένα στον αέρα και συγκρατιούνται από τις πινακίδες κυκλοφορίας (οι πινακίδες συνεχίζουν σαν κουμπωματάκια πρός τα μέσα και λειτουργούν σαν "κόντρες"). Κοινώς κάποια είναι κατηγορίας "σκυλιά έτοιμα για κακουχίες" και άλλα είναι έτοιμα για να κλαις τα λεφτά από την πρώτη μέρα.

    • Ασφάλεια
    • Απασχολεί το παιδί για αρκετή ώρα
    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    εύκολο στην συναρμολόγηση

    • Ποιότητα
    • Απασχολεί το παιδί για αρκετή ώρα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Ασφάλεια
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη