Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάει
Παιδικά Παραμύθια

Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάειΚωδικός: 13469408

Ένα υπέροχο βιβλίο, μια ιστορία γραμμένη με τρυφερότητα & θαυμασμό που αφηγείται την μοναδική ιστορία της 10χρονης Αμέλια Έρχαρτ που ήξερε από νεαρή ηλικία ότι ήθελε να πετάξει. Η Αμέλια...

Δες όλη την περιγραφή

Ένα υπέροχο βιβλίο, μια ιστορία γραμμένη με τρυφερότητα & θαυμασμό που αφηγείται την μοναδική ιστορία της 10χρονης Αμέλια Έρχαρτ που ήξερε από νεαρή ηλικία ότι ήθελε να πετάξει. Η Αμέλια ονειρευόταν να κάνει κάτι σπουδαίο. Κάτι που δεν είχε ξανακάνει κάνεις. Ζούσε σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν είχαν το δικαίωμα να κάνουν τόσα πράγματα όπως οι άνδρες,...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Mara Dal Corso
  • Εκδότης: Φουρφούρι
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2017
  • Αριθμός σελίδων: 36
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604363551
  • Διαστάσεις: 27×21
  • Ηλικία: από 4 ετών
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 7,79 €

Περιγραφή

Ένα υπέροχο βιβλίο, μια ιστορία γραμμένη με τρυφερότητα & θαυμασμό που αφηγείται την μοναδική ιστορία της 10χρονης Αμέλια Έρχαρτ που ήξερε από νεαρή ηλικία ότι ήθελε να πετάξει. Η Αμέλια ονειρευόταν να κάνει κάτι σπουδαίο. Κάτι που δεν είχε ξανακάνει κάνεις. Ζούσε σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν είχαν το δικαίωμα να κάνουν τόσα πράγματα όπως οι άνδρες, μέσα στο βιβλίο τονίζεται ο θαυμασμός της για τις γυναίκες που είχαν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στην εποχή τους. Ήλπιζε ότι και την ίδια θα την θυμόντουσαν ως μια γυναίκα που είχε κάνει επίσης σπουδαία πράγματα.

Οι όμορφες εικόνες απεικονίζουν απόλυτα τη φανταστική προοπτική του ονείρου ενός νεαρού κοριτσιού να φτάσει σε φαινομενικά αδύνατα ύψη, καθώς και λεπτομέρειες της περιόδου και το αντίστοιχο πνεύμα της εποχής. Παρουσιάζει μια φιλόδοξη νεαρή πρωταγωνίστρια, οι περιπέτειες της απευθύνονται σε όλους τους νέους αναγνώστες. Οι βιογραφικές λεπτομέρειες και το λυρικό κείμενο κάνουν την ιστορία της ΑμέλιαΈρχαρτ προσιτή στους αναγνώστες που αναζητούν την γνώση αλλά και μια επιβεβαίωση ότι όλα είναι δυνατά στην ζωή μας αρκεί να κάνουμε μεγάλα όνειρα και να τα ακολουθούμε.

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
από 4 ετών
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
36
Έτος έκδοσης
2017
Διαστάσεις
27x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • nounou_barspain

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειναι ελλειπές, τελειωνει αποτομα, το παιδι ρωταγε 100 πραγματα μετα το παραμυθι γιατι δεν καταλαβε τιποτα. Αν κ ειναι καλη ιδεα για βιβλιο , η εκτελεση του ηταν απαραδεκτη. Λες και βαρεθηκε η συγγραφεςας και αφου εβαλε μεσα 10 ασχετα πραγματα, μετα αποφασισε να τελειωνει κ το σταματησε. Μην ξοδεψετε τα χρηματα σας.

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν σχετικά ενδιαφέρον
    • Δε θα επέλεγα βιβλίο του ίδιου συγγραφέα
    • Δε θα το πρότεινα για αγορά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ηταν μια απογοήτευση. Είναι σύντομο,ελλιπές και δεν περνάει τα μηνύματα που θα έπρεπε. Σαν κάτι να ήθελε να πει αλλά τελικά αποφάσισε να μην πει τίποτα....ανούσιο κ βαρετό. Μην πετάξετε τα λεφτά σας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη