- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι
- Αλείψτε το εσωτερικό του σκεύους με λάδι ή βούτυρο πριν από κάθε χρήση
- Μην υπερθερμαίνεται το σκεύος όταν είναι άδειο
- Η χαμηλή ή μέτρια θερμοκρασία είναι αρκετή για την επίτευξη των καλύτερων μαγειρικών αποτελεσμάτων
- Αφήνετε το σκεύος να κρυώσει και έπειτα πλύνετε με ζεστό νερό και καθαριστικό υγρό πιάτων
- Προτιμήστε εργαλεία κουζίνας από ξύλο, πλαστικό ή σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της επίστρωσης
- Μην κόβετε ποτέ τις τροφές μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία
Πωλείται από
Απόθεμα 1 τεμάχιο
Ασφάλεια αγορών Skroutz