Babydream

Ανακάλυψε όλα τα νέα σχέδια θερμός! Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και δες την διάθεση σου να ζωντανεύει!
Ad
Ecolife Thermos Bottle σε Μπλε χρώμα 1lt

Ecolife Thermos Bottle σε Μπλε χρώμα 1lt Κωδικός: 13882326

  • Άθραυστο
  • Με διπλό τοίχωμα, διατηρεί το νερό ή το ρόφημά σας κρύο ή ζεστό για ώρες
  • Ακατάλληλο για ανθρακούχα ποτά
  • BPA Free (Δεν περιέχει τη βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)
  • Ανοξείδωτο Ατσάλι (304) κατάλληλο για...
Δες όλη την περιγραφή
  • Άθραυστο
  • Με διπλό τοίχωμα, διατηρεί το νερό ή το ρόφημά σας κρύο ή ζεστό για ώρες
  • Ακατάλληλο για ανθρακούχα ποτά
  • BPA Free (Δεν περιέχει τη βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)
  • Ανοξείδωτο Ατσάλι (304) κατάλληλο για τρόφιμα και 100% ανακυκλώσιμο
  • Διαστάσεις (Ύψος x Διάμετρος): 29.3 x 7.98cm


Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κλείνει καλά χωρίς διαρροές και διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του.

  1. 1000 ml

    25,30 €
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 20,49 €

Περιγραφή

  • Άθραυστο
  • Με διπλό τοίχωμα, διατηρεί το νερό ή το ρόφημά σας κρύο ή ζεστό για ώρες
  • Ακατάλληλο για ανθρακούχα ποτά
  • BPA Free (Δεν περιέχει τη βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)
  • Ανοξείδωτο Ατσάλι (304) κατάλληλο για τρόφιμα και 100% ανακυκλώσιμο
  • Διαστάσεις (Ύψος x Διάμετρος): 29.3 x 7.98cm


Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί κλείνει καλά χωρίς διαρροές και διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του.

Κατασκευαστής

Ecolife

Χαρακτηριστικά

BPA Free
Ναι
Υλικό
Ανοξείδωτο
Μέγεθος
Μπουκάλι
Χωρητικότητα
1000 ml
Χρώμα
Μπλε

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+9Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Marty McFly
4
148 στους 152 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το έχω στην κατοχή μου περίπου απο το 2017 χρησιμοποιώντας το σχεδόν καθημερινά. Είναι ιδανικό για όλα τα ροφήματα, ζεστά και κρύα εκτός απο ανθρακούχα ποτά. Οι απώλειες του είναι μικρές με την πάροδο των ωρών, τουλάχιστον κατα την προσωπική μου χρήση και σε νορμάλ θερμοκρασίες περιβάλλοντος (στον επίλογο περισσότερες πληροφορίες). Το στόμιο έχει καλή διάμετρο στα 3.3εκ. που κάνει ευχάριστη την πόση απευθείας απο το μπουκάλι. Τα μικρά σε μέγεθος παγάκια περνάνε ανενόχλητα, τα μεσαία θέλουν λίγο σπρώξιμο για να μπούνε, ενώ εαν έχετε μεγαλύτερα θα πρέπει να τα σπάσετε. Το πώμα δεν έχει διαρροές καθώς περιβάλλεται απο ένα δακτυλίδι σιλικόνης και η χωρητικότητα των 750ml θα ικανοποιήσει τους περισσότερους. Είναι κατασκευασμένο απο ανοξείδωτο ατσάλι τύπου 18/8 (18% χρώμιο και 8% νικέλιο) που ανήκει στη σειρά 304. Τα χαρακτηριστικά αυτού του τύπου χάλυβα είναι η υψηλή ποιότητα, η ανθεκτικότητα στη διάβρωση στην οξείδωση και στις μεταβολές θερμοκρασίας. Εξού και χρησιμοποιείται ευρέως στα μαγειρικά σκεύη τα μαχαιροπίρουνα και τα σκεύη αποθήκευσης τροφίμων. Το υλικό κατασκευής του είναι μη τοξικό για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον και δεν περιέχει την ουσία δισφαινόλη Α (BPA). Η συγκεκριμένη είναι μια χημική ουσία που έχει κατηγορηθεί για τις επιπτώσεις της στην ανθρώπινη υγεία και βρίσκεται κατα κόρον στα πλαστικά μπουκάλια αλλα και σε κάποια αλουμινένια.

Όσον αφορά τις διαστάσεις του, μπορεί να προβληματίσουν κυρίως λόγω του ύψους 29,3εκ. και της βάσης του στα 8εκ. Όλα όμως εξαρτώνται απο τη χρήση που θέλετε να κάνετε. Εαν το θέλετε για πεζοπορία θα πρέπει να δείτε αν χωράει στις πλαϊνές θήκες του σακιδίου σας. Επίσης στο αμάξι ή στο ποδήλατο μπορεί να αντιμετωπίσετε θέμα με τις ποτηροθήκες που πιθανόν να είναι στενές για την βάση του. Για το γραφείο θα πήγαινα σε κάτι λιγότερο ογκώδες και πιο εύχρηστο (500ml). Επίσης κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι και το βάρος του που αγγίζει τα 1066γρ. όταν είναι γεμάτο. Άδειο είναι κοντά στα 382γρ. παρόλο που στο σάιτ της εταιρείας θα το βρείτε να αναγράφει 426γρ. Αυτό είναι και το τίμημα που πληρώνετε για να έχετε τις ιδιότητες ενος ατσάλινου θερμός (διπλό τοίχωμα). Συγκριτικά το ατσάλινο μπουκάλι νερού Ecolife Bamboo, που δεν είναι θερμός, ζυγίζει άδειο 202γρ. Ισως να είναι και λιγότερο αν κρίνουμε απο την απόκλιση που υπάρχει στο προηγούμενο. Το καλοκαίρι εαν ξεχαστεί στον ήλιο ζεματάει και θέλει προσοχή στο πιάσιμο. Όσον αφορά την αίσθηση του να πίνεις από μεταλλικό δοχείο νερού προσωπικά δε με ενοχλεί αλλά για κάποιους μπορεί να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα αγοράς.

Εαν μεταφέρετε ροφήματα εκτός απο νερό ή πίνετε καθώς τρώτε και αμελήσετε να κάνετε σχολαστικό καθάρισμα υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθούν ενοχλητικές μυρωδιές. Για να δώσετε μια φρεσκάδα μπορείτε να βάλετε ζεστό νερό και μια σταγόνα σαπούνι για τα πιάτα. Ανακινείτε και αφήνετε το θερμός στην άκρη για λιγη ώρα. Ύστερα ξεπλένετε σχολαστικά και το αφήνετε προαιρετικά ανάποδα να στεγνώσει. Αντι για σαπούνι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύδι ή μαγειρική σόδα. Επίσης εάν το χρησιμοποιείτε συχνά για μεταφορά καφέ δημιουργούνται επικαθήσεις στα τοιχώματα και στον πάτο που δεν φεύγουν εύκολα με τον παραπάνω τρόπο καθαρισμού. Μια λύση είναι ζεστό νερό, μία ελάχιστη ποσότητα σαπουνιού για τα πιάτα και μια χούφτα ρυζιού. Κουνάτε για αρκετά δευτερόλεπτα και θα καθαρίσει. Αν οι επικαθήσεις είναι καιρό, δεν φεύγουν εύκολα και σίγουρα θα χρειαστείτε να αγοράσετε ενα μακρύ βουρτσάκι. Επίσης το καπάκι εσωτερικά και το λαστιχάκι μαζεύουν υπολείμματα απο τα ροφήματα. Το καπάκι μπορείτε να το καθαρίσετε με λίγο ζεστό νερό και σαπούνι, αφήνοντάς το να δράσει για λίγη ώρα, Όσον αφορά το λαστιχάκι το αφαιρείτε με προσοχή το καθαρίζετε και το αφήνετε να στεγνώσει (φώτο).

Ένα απο τα μειονέκτηματα του είναι και η αντοχή της βαφής του που αν και όμορφη δεν κράτησε αρκετά. Δυστυχώς ξεκίνησε να ξεφλουδίζει σταδιακά στα σημεία πιασίματος και στα σημεία που ακουμπούσε η βάση του και κατέληξε να γίνει τόσο αντιαισθητικό που αποφάσισα να αφαιρέσω το χρώμα με αρκετά ζεστό νερό και τρίψιμο με σφουγγαράκι για τα πιάτα. Χρησιμοποίησα κακώς την πράσινη μεριά του με αποτέλεσμα τα γδαρσίματα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε και άλλες μεθόδους όπως εμβάπτιση σε ξύδι ή τρίψιμο με ασετόν κ.τ.λ. Ετσι διορθώνεται η εμφάνιση του. Διαβάζοντας σε ξένα σάιτ διαπίστωσα οτι το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι συχνό και παρουσιάζεται σε θερμός αρκετών εταιριών. Επίσης απο την ημέρα της αγοράς του έως και σήμερα (11/3/2022) το θερμός μου έπεσε κάποιες φορές και δημιούργηθηκαν κάποιες μικρές ανωμαλίες στο περίβλημα του και βαθουλώματα στα πόδια του με αποτέλεσμα να μην στέκεται τελείως ευθεία. Το υλικό κατασκευής του είναι αρκετά ανθεκτικό αλλά θέλει προσοχή στις πτώσεις.

Να επιλέγετε επώνυμες εταιρείες σε καλή τιμή που συνήθως αναγράφουν το υλικό κατασκευής τους (ανοξείδωτο ατσάλι 304 -18/8). Απεναντίας τα πολύ ακριβά θερμός μπορεί να αντικατοπτρίζουν το όνομα και την εμφάνιση παρά την διαφορά στην ποιότητα τους. Λογική και σύνεση όπως πάντα.
Εν κατακλείδι πιστεύω οτι το συγκεκριμένο θερμός αξίζει σε συνάρτηση και με το λογικό κόστος του και εαν τα μειονεκτήματα του δε σας προβληματίζουν τότε προτείνεται σαν μία πολύ καλή αγορά.

Y.Γ2 17/7/2020 Διαβάζοντας κάποιες κριτικές περι μη τήρησης της θερμοκρασίας του κρύου νερού έκανα ένα πείραμα με δυο ψηφιακά θερμόμετρα υγρών και ατμόσφαιρας και ιδού τα αποτελέσματα κατα προσέγγιση:
Θερμοκρασία νερού / Περιβάλλοντος/ Ώρα
8.5ºC / 31.5ºC -- (12:42) Αρχική μέτρηση
11.7ºC / 31.5ºC -- (17:55) Μετά απο 5 ώρες περίπου
13ºC / 28ºC -- (20:42) Μετά απο 7 ώρες
15.2ºC / 27ºC -- (22:42) Μετά απο 9 ώρες

To θερμός τοποθετήθηκε υπο σκιά στο μπαλκόνι και είχε απώλειες της τάξης των 6.7ºC στην διάρκεια των 8 ωρών ή 0.74ºC ανα ώρα. Λαμβάνοντας υπόψη και το σφάλμα των ψηφιακών θερμομέτρων (± 1,0°C) και οτι το νερό ήταν δροσερό μετά απο τόσες ώρες θεωρώ οτι τα πήγε καλά. Γράφω θεωρώ γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα θερμός που μπορεί να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μην ξεχνάτε οτι οι επιδόσεις αλλάζουν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο εαν αλλάξουν και οι παράμετροι (απευθείας έκθεση στον ήλιο, προσθήκη πάγου, αφημένο σε αυτοκίνητο ή στην σκιά κ.τ.λ.).

Υ.Γ3 4/7/2024 Το θερμός ζεί και βασιλεύει εδω και πολλά χρόνια χρήσης αν και στη δουλειά το αντικατέστησα απο ενα μικρότερο που είναι πιο πρακτικό για μεταφορά καφέ.

  • Διατήρηση Θερμοκρασίας
  • Στεγανότητα
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Οσμές
  • Μέτρια δυσκολία καθαρισμού
Σου φάνηκε χρήσιμη;

giannispenesis
2
14 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ωραίο σαν δοχείο αλλά θερμός δεν είναι. Όταν βάζω παγάκια μέσα στο νερό και μετά από μία ώρα είναι απλά δροσερό ενώ η θερμοκρασία είναι γύρω στους 25 βαθμούς στο περιβάλλον, απλά δεν αξίζει τα λεφτά του. Χρησιμοποιώ απλά ένα γυάλινο μπουκάλι που είναι και φτηνό και πιο υγιεινό αφού σχεδόν την ίδια απόδοση έχουν... άδικα το αγόρασα...

  • Στεγανότητα
  • Χωρίς οσμές
  • Εύκολος καθαρισμός
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Διατήρηση Θερμοκρασίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • klt4

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ, χωρητικότητα: 750 ml

    Μια χαρά μου φαίνεται... Δεύτερη μέρα χρήσης για κρύο νερό μόνο! Σε καμία περίπτωση το μοβ δεν είναι μοβ βέβαια, είναι τόσο σκούρο που αγγίζει το μαύρο⚫

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Εύκολος καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katsaros.panos
    1
    5 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το θερμό τον εχω πάνω από 2 χρόνια με πάρα πολύ προσεγμένη χρήση. Έχει πολύ ικανοποιητική απόδοση και στο ζεστό και στο παγωμένο νερό που τον χρησιμοποιώ. Μετα απο πάνω απο 2 χρόνια χρήσης με αποκλειστική χρήση νερού και τπτ άλλο ειχε γεμίσει άλατα και γιαυτό έβαλα βραστό νερό με λίγο ξύδι και παρατήρησα ελαφρύ αφρισμο, το άφησα 3 λεπτά και το αδειασα και παρατήρησα ότι ειχε κάψει την επίστρωση που έχει ο πάτος. Άρα δεν είναι 100%ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 όπως γράφει. Γιαυτό και φοβάμαι να τον ξαναχρησιμοποιησω. Κρίμα αυτό έχω να πω μόνο.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Δύσκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Rabio L.
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ποιοτικός θερμός και το σημαντικό είναι ότι είναι ανοξείδωτο πολύ καλύτερα από τα πλαστικά
    Το χρώμα του σίγουρα θα ξεβάψει από διάφορα χτυπήματα μετά από λίγο καιρό
    Το ένα λίτρο περιεχόμενο είναι αρκετά καλό
    Το μόνο που θα χρειαστεί κάποια στιγμή είναι η αντικατάσταση το λαστιχάκι στο καπάκι αλλά υπάρχει ανταλλακτικό

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Periklis_Lagos4523

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό για την δουλεία του αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από μισό χρόνο θα χαλάσει το χρώνα του και θα βγεί οπως το δικό μου

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Οσμές
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • costas25cc

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    καλή επιλογή...vfm... η μεγαλύτερη διάρκεια που δοκιμάστηκε ήταν 7:00-18:00 ...το κρύο νερό διατηρήθηκε

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hlias_Chatziagapiou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό και ποιοτικό προϊόν. Το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για κρύο νερό και κρατάει τη θερμοκρασία του ίδια για πολλές ώρες μέσα σε καύσωνα!

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Farsalinos
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Εξαιρετικό στη διατήρηση κρύας θερμοκρασίας υγρών (δεν το έχω δοκιμάσει σε ζεστά). Το χρησιμοποιώ για παγωμένο νερό και παγωμένο χυμό με ηλεκτρολύτες (αλάτι, μαγνήσιο) και μέλι. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και μετά από 3-4 ώρες διατηρεί το περιεχόμενο παγωμένο (ακόμη και μικρά κομμάτια πάγου παραμένουν παρά την έκθεση σε εξωτερική θερμοκρασία 30 βαθμών). Δεν κρατάει γεύση ή μυρωδιά από το χυμό, με ένα απλό ξέπλυμα είναι πεντακάθαρο. Το στόμιο είναι στεγανό, αλλά αρκετά μικρό ώστε να μην χωράνε παγάκια.
    Θα πάρω και 2ο. Θα ήθελα μόνο να έχει παραπάνω χωρητικότητα (είναι 700ml).

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gianna_Antwnogiannaki
    3
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω το μπουκαλι σχεδον 4 χρονια (ισως και παραπανω). το χρησιμοποιω μονο για νερο το καλοκαιρι και ειδικα στην παραλια. κραταει το νερο παγωμενο για ωρες. το μονο αρνητικο ειναι οτι αν δεν ανοιγεις το μπουκαλι τακτικα αρχιζει και μυριζει πατσαβουριλα τοσο το στομιο , οσο και το καπακι, πραγμα που σημαινει οτι αρχιζουν να αναπτυσσονται μικροοργανισμοι. εχω παρατηρησει οτι αυτο συμβαινει με το νερο σε θερμοκρασια δωματιου. πχ, μπορει να το πλυνω σημερα, να το γεμισω νερο απο τη βρυση και να το ανοιξω αυριο και να βρωμαει το καπακι και το στομιο. εχω παρατηρησει οτι αυτο συμβαινει το χειμωνα και αυτος ειναι και ο λογος που το χρησιμοποιω αναγκαστικα μονο το καλοκαιρι. δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους, τι ξυδια του εχω βαλει στο καπακι, τι απορρυπαντικο πιατων, τιποτα. το ιδιο ισχυει και σε ενα αλλο μπουκαλι θερμος της ιδιας εταιριας που εχω παρει στο αγορι μου. δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο σε ολα τα μπουκαλια θερμος ανεξαρτητως εταιριας και αν ειναι φυσιολογικο,

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Μέτρια δυσκολία καθαρισμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Δυσάρεστες οσμές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GeorgioH
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Καλός θερμός αλλά μη περιμένετε να διατηρήσει θερμοκρασία σε ζεστό για πάνω από 6ώρο χωρίς απώλειες. Το μεγαλύτερο θέμα είναι το υλικό εξωτερικά που με το πρώτο πέσιμο στραβώνει και βαθουλώνει. Τελευταία, δεν στέκεται όρθιο. Τέλος, το εξωτερικό χρώμα φθείρεται έυκολα και γρατσουνιέται.

    • Στεγανότητα
    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Οσμές
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Δύσκολος καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Theo Rising
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ποιοτικότατο , το πήρα για το μικρό αν και λίγο μεγάλο το μέγεθος με χωρητικότητα τα 750Ml.
    Διατηρεί την ποιότητα του ροφήματος στη σωστή θερμοκρασία.
    Προτείνεται ανεπιφύλακτα

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostastaliadoros
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Το χρησιμοποιώ για νερό μόνο μέχρι στιγμής εδώ και περίπου 2 μήνες. Απόλυτα ευχαριστημένος. Είχα και μία ισοθερμική θήκη για πλαστικά μπουκάλια και το βάζω μέσα οπότε εξτρά μόνωση συν λουράκι για εύκολη μεταφορά. Αποτέλεσμα, κρατάει κρύο το νερό για πολλές ώρες. Παγάκια το στόμιο του δεν χωράει να βάλεις, τουλάχιστον αυτά που έχω εγώ. Θέλει μικρότερα σε μέγεθος. Μην ξεχαστείς και το αφήσεις κλειστό έστω και μία μέρα αρχίζει και μυρίζει. Με την επιστροφή άδειασμα και όχι κλείσιμο το καπάκι του.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Οσμές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LOVE_MIX
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάρα πολύ καλός θερμός με πολύ ποιοτικά υλικά κατασκευής κάνει ότι υπόσχεται! Εγώ τον έχω πάρει για να διατηρεί κρύο το νερό για ώρες και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος! Τον αγόρασα με βάσει τις κριτικές και τολμώ να πω πως ήταν μία πολύ καλή αγορά!

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kos83
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν μου κράτησε με χρήση στο σπίτι μόνο και χωρίς να πέσει κάτω ή να χτυπήσει κάπου ξαφνικά άρχισε να παγώνει στο έξω μέρος με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται το νερό γρήγορα. γενικά έχω αγοράσει αρκετά προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας και δεν έχω καθόλου καλή εμπειρία.

    • Στεγανότητα
    • Οσμές
    • Μέτρια δυσκολία καθαρισμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΚΤΕΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χρησιμοποιώ το θερμο περίπου ένα μηνά για κρύα ροφήματα κ νερό .
    Είμαι απολυτα ικανοποιημένος διότι διατηρει τη θερμοκρασία του νερού χαμηλά για ωρες ακόμα κ μέσα στο ζεστο αμάξι κ στην παραλια...
    Μπορεί να δίνεις 20 ευρώ ( τουλάχιστον τόσο το αγόρασα εγώ ) αλλά εχω έναν πολύ καλο θερμο...

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτρια δυσκολία καθαρισμού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sxoinako
    1
    0 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι ότι χειρότερο έχω αγοράσει, πεταμένα χρήματα, δεν κρατάει κρύα και ζεστά σε τίποτα υπάρχουν τόσα άλλα τελικά που το κάνουν και χωρίς να πετάς τα χρήματα στα σκουπίδια.

    • Στεγανότητα
    • Οσμές
    • Μέτρια δυσκολία καθαρισμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sompe_George
    1
    3 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το πήρα για να κρατάω ζεστό το νερό για το γάλα του μπέμπη ! απογοήτευση ! μετά απο 3 ώρες έχει κρυώσει ! ΜΗΝ το πάρετε αν θέλετε να κρατάει νερο για πάνω απο 3 ώρες ζεστό !

    • Στεγανότητα
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Δυσάρεστες οσμές
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μάρκος Σαλλιάρης
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Για τα χρήματα του είναι ότι καλύτερο νομίζω μπορεί να πάρει κανέις για κρύα ροφήματα-νερό που το χρησιμοποιώ εγώ καθημερινά. Καμία διαρροή ως τώρα με καθημερινή χρήση και ανθεκτικό. Το μόνο ψεγάδι που έχει το κόκκινο είναι οτι είναι πιο θαμπό απο την φωτογραφία του εδώ. πιο προς το πορφυρό δηλαδή παρά έντονο κόκκινο. Αλλά τρίχες, την δουλειά του την κάνει άριστα. Το συνηστώ

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Οσμές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHara_Kontogeorgou
    3
    2 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν το συστήνω ,γιατί με το που έπεσε απ τα χέρια του παιδιού μου στράβωσε και τώρα δεν μπορεί να σταθεί όρθιο.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Οσμές
    • Δύσκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Niki_Sioumi
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το γεμίζω με νερό από το ψυγείο αποβραδίς και το πρωί που πάω στην πισίνα είναι ακόμη παγωμένο. Δεν έχει κάνει ποτέ διαρροές μέσα στην τσάντα. Θέλει πλύσιμο στο χέρι κι έτσι δεν φθείρεται καθόλου.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • silverakos
    3
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο μεταλλικό μπουκάλι που έχω. Ναι ξεφτιζει λίγο εξωτερικά και το στόμιο είναι στενό και δεν χωράει παγάκια, ωστόσο σε ιδανικό μέγεθος για να πίνεις ΑΛΛΆ. Διατηρεί το νερό παγωμένο για απίστευτο χρονικό διάστημα. Βασικά το έχω ξεχάσει με κρύο νερό που γέμισα το πρωί και τη επόμενη το πρωί το νερό ήταν δροσερό. Εννοείται ότι το γεμιζεις με νερό παγωμένο το πρωί και το μεσημέρι ή απόγευμα είναι ακόμα παγωμένο. Και εννοώ ΠΑΓΩΜΈΝΟ. Επίσης δεν έχει ποτέ μεταλλική μυρωδιά ή κάτι παρόμοιο. Πάρτε το!
    Ανανέωση Ιούνιος 2022. Μετά από ένα έτος δυστυχώς έχασε αυτή την ιδιότητα. Εντός μιας δύο ωρών το νερό έχει χάσει την ψύξη του. Μάλλον έχασε το κενό αέρος....

    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτρια δυσκολία καθαρισμού
    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gpoli
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό. Το χρησιμοποιώ στο σπίτι, δεν έχω άποψη πως τα πάει στον ήλιο και στον καύσωνα. Με παγάκια μέσα διατηρει το νερό παγωμένο πάνω από 24 ώρες και κάποιες φορές κρατάνε ακόμα και τα παγακια, αλλά εντός σπιτιού ξαναλέω. Αξίζει τα λεφτά του. Το καπάκι σφραγίζει εσωτερικά με τσιμουχάκι και δε χάνει καθόλου ούτε παρατήρησα μυρωδιές μετά από αποθήκευση κάποιων μηνών. Το βάρος του γεμάτο είναι 1.481 γραμμάρια ακριβώς. Θα ήθελα να έβγαινε και σε μεγαλύτερη χωρητικότητα 1,5 λίτρο ίσως. Το μόνο αρνητικό είναι ξεφλούδισε πολύ σύντομα η μπογιά.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nelly_Vog
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Βάζω κρύο το νερό με παγάκια από το πρωί και το απόγευμα τα παγάκια υπάρχουν ακόμα. Χρήση 10 ώρες σε αυτοκίνητο. Αξίζει πραγματικά.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ggtaxo
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό θερμός. Το χρησιμοποιώ στη δουλειά κυρίως με κρύο νερό ή τσάι. Κρατάει σταθερή τη θερμοκρασία για πολλές ώρες. Επίσης, ως κατασκευή πολύ καλό και το καπάκι κλείνει και σφραγίζει καλά, χωρίς διαρροές. Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά του.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chris_mac
    4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι αρκετά καλός και με καλή ποιότητα.
    Η θερμοκρασία των ζεστών είναι ελαφρώς πιο κάτω από ότι πρέπει να είναι κανονικά μετά από κάποια ώρα, όπως στο νερό που αν βάλεις πολύ παγωμένο μετά από λίγη ώρα δεν το κρατά και γίνεται δροσερό.

    Να τελειώσω γράφοντας δύο συμβουλές:1η Πριν την πρώτη χρήση και για να φύγουν οι οσμές βάζετε λευκό ξύδι σε αναλογία μαζί με νερό και το αφήνετε.Μετά από αρκετή ώρα οι οσμές φεύγουν και 2η Για το πλύσιμο θέλει ρίξιμο απορρυπαντικό μέσα στον θερμό, βάζετε νερό ζεστό όχι πολύ,κλείνετε το καπάκι και το κουνάτε (όπως σέικερ βέβαια), ανοίγετε το καπάκι, ξεπλένετε και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τον καφέ σας,το κρύο ρόφημα η ακόμη ακόμη και την μπύρα σας και μάλιστα χωρίς την παραμικρή οσμή!!!

    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Matthias_Bannenberg
    3
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω λιγότερο από μια εβδομάδα και ήδη ξεβαφει, επίσης το καπάκι στράβωσε υπερβολικά εύκολα. Κατά τ άλλα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Μέτρια δυσκολία καθαρισμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • klitsnik

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό! Κρατάει πάρα πολλές ώρες το νερό δροσερό. Δοκιμασμένο κατακαλοκαιρο, στο πάρκο, στην παραλία!

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gedou
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ, χωρητικότητα: 750 ml

    Λειτουργικά είναι τέλειο.
    Το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι οτι καποια στιγμή αρχισε να φευγει η εξωτερικη βαφη και σε τετοιο ρυθμο που λερωνε τα παντα πχ. χερια, τσαντα, κλπ.
    Εγω αφαιρεσα ολη την βαφη τριβοντας το με συρμα κουζινας και ησυχασα.
    Πλεον ειναι σκετο inox.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gekylafas
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μωβ, χωρητικότητα: 750 ml

    Διατηρεί δροσερό για πολλή ώρα, κλείνει ερμητικά, σχεδιαστικά είναι πιο ωραίο από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες. Καλό θα ήταν να υπήρχαν και περισσότερες επιλογές χρωμάτων.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sofia_Miami36
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλός θερμός. Προς το παρόν το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για κρύο νερό και όντως το κρατάει παγωμένο για τουλάχιστον 8 ώρες.

    • Διατήρηση Θερμοκρασίας
    • Στεγανότητα
    • Χωρίς οσμές
    • Εύκολος καθαρισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

786 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Gianna_Antwnogiannaki

αν δεν το ανοιξετε 1-2 μερες βρωμαει και εσας το καπακι και το στομιο πατσαβουριλα;

lio13

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η οπή του μπουκαλιού είναι τουλάχιστον 4 εκατοστά καθώς θα πρέπει να μπορέσω να βάλω μέσα το φάρμακο μου μαζί με παγάκια. Ευχαριστώ.

ggtaxo

Η διάμετρος του ανοίγματος είναι περίπου 32mm.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες