Ατμοκαθαριστές

Karcher SC 3 Easy Fix Ατμοκαθαριστής Πίεσης 3.5bar με ΡόδεςΚωδικός: 13887886

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Πίεση Ατμού: 3.5 bar
  • Χωρητικότητα Κάδου: 1 lt
  • Τροχήλατος

Ο SC 3 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου και φυσίγγιο αφαλάτωσης προσφέρει αδιάκοπο καθαρισμό επιφανειών έως 75 m², χάρη στο επαναγεμιζόμενο δοχείο νερού.

Δες όλη την περιγραφή
184,99
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 184,99 €

Περιγραφή

Ο ατμοκαθαριστής SC 3 EasyFix με το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και το φυσίγγιο αφαλάτωσης προσφέρει τη δυνατότητα για καθαρισμό χωρίς διακοπές, χάρη στο δοχείο νερού που ξαναγεμίζει άμεσα. 

Ζεσταίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Το φυσίγγιο αφαλάτωσης χρησιμοποιείται αυτόνομα και αφαλατώνει το νερό, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Καθαρίζει χωρίς χημικά προϊόντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού, σε όλα τα είδη σκληρών επιφανειών.

Τα πολυάριθμα εξαρτήματά του καθαρίζουν υγιεινά τα πλακάκια, τις εστίες, τους απορροφητήρες και τις μικρότερες χαραμάδες και απομακρύνουν ακόμα και τους επίμονους ρύπους.

Επιπλέον λεπτομέρειες: Χώρος αποθήκευσης εξαρτημάτων και θέση στάθμευσης για το ακροφύσιο δαπέδου.

Μικρός Χρόνος Θέρμανσης

Δε χρειάζεται πια να περιμένετε για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον ατμοκαθαριστή σας, αφού η συσκευή είναι έτοιμη σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Αδιάκοπη Παραγωγή Ατμού & Ενσωματωμένη Κεφαλή Αφαλάτωσης

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ατμοκαθαριστή αδιάκοπα, αναπληρώνοντας το νερό γρήγορα και εύκολα.

Μπορείτε να γεμίζετε τον κάδο ξανά και ξανά και να παρατείνετε ακόμη περισσότερο την καθαριότητα επίμονης βρωμιάς και μεγάλων επιφανειών.

Χάρη στην έξυπνη κεφαλή αφαλάτωσης τα άλατα αφαιρούνται αμέσως μετά την πλήρωση από το νερό, για ένα πιο υγιεινό καθάρισμα.

Σετ Ακροφύσιο Δαπέδου EasyFix

Το ακροφύσιο δαπέδου ατμοκαθαριστή EasyFix συνοδεύεται από ένα συμβατό πανί δαπέδου από μικροΐνες και εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα, ακόμη και σε γωνίες, κατά μήκος των σοβατεπί και άλλων δυσπρόσιτων περιοχών. 

Χρησιμοποιώντας το έξυπνο σύστημα hook-and-loop, το πανί δαπέδου από μικροΐνες μπορεί να στερεωθεί γρήγορα και εύκολα στο ακροφύσιο δαπέδου. Χρειάζεται, απλώς, να πιέσετε το πανί καθαρισμού στο ακροφύσιο και είναι έτοιμο για χρήση. 

Μετά τον καθαρισμό, το πανί δαπέδου από μικροΐνες μπορεί να αφαιρεθεί, χωρίς να χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με ακαθαρσίες. Πατώντας τον ιμάντα βάσης, που είναι προσαρτημένος στο πανί και τραβώντας το ακροφύσιο προς τα πάνω.

Ακροφύσιο Χειρός

  • Ακροφύσιο χειρός με ενσωματωμένες βούρτσες για τον καθαρισμό μικρών περιοχών.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς κάλυμμα καθαρισμού.
  • Οι σκληρές βούρτσες αφαιρούν την επίμονη βρωμιά.
  • Ο καθαρισμός μπορεί στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί με κάλυμμα για εύκολη αφαίρεση ρύπων.
  • Εργαλείο χειρός ιδανικό για πλακάκια τοίχου, καθρέφτες, καμπίνες ντους, απορροφητήρες, κουζίνες κ.λπ

Κάλυμμα Μικροϊνών για Ακροφύσιο Χειρός

Με αυτό το κάλυμμα για το ακροφύσιο χειρός, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μικροΐνες, η βρωμιά και το λίπος μπορούν να υποχωρήσουν και να καθαριστούν με ακόμα γρηγορότερα και πιο εμφανή αποτελέσματα. 

Ιδανικό για πολλή και επίμονη βρωμιά σε μπάνια και κουζίνες. Ακόμη και τα επίμονα υπολείμματα λίπους και φαγητού, μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς κόπο από την εστία. 

Χάρη στο ενσωματωμένο ελαστικό κορδόνι, η τοποθέτηση του πανιού στο ακροφύσιο και η εκ νέου αφαίρεσή του, γίνεται παιχνιδάκι. Επιπλέον, διασφαλίζει ότι το κάλυμμα συγκρατείται με ασφάλεια, κατά τον καθαρισμό.

2 Βούρτσες: Turbo Ατμού & Στρογγυλή

  • Βούρτσα Turbo Ατμού

Εύκολο καθάρισμα στο μισό χρόνο. Η βούρτσα δονείται, βοηθώντας την καθαριστική δράση του ατμού για εύκολη απομάκρυνση των ρύπων, χωρίς τρίψιμο.

  • Στρογγυλή Βούρτσα

Οι εύκαμπτες τρίχες της μπορούν να εισχωρήσουν σε κάθε εγκοπή και να καθαρίσουν επιφάνειες, σε μπάνιο και κουζίνα, χωρίς κόπο. Με μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στην πιο αργή φθορά των τριχών.

Φίλτρο Αφαλάτωσης

Απλό και αποτελεσματικό: Όταν η ένδειξη κατά των αλάτων ανάψει με κόκκινο χρώμα στην οθόνη της συσκευής, απλώς αφαιρέστε το τρέχον φίλτρο και τοποθετήστε ένα νέο. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί επαναφοράς και είστε έτοιμοι να συνεχίσετε τον καθαρισμό με ατμό.

Περιοχές Εφαρμογής

  • Καθαρισμός δαπέδου
  • Βρύσες
  • Νιπτήρες
  • Πλακάκια
  • Παράθυρα, καθρέπτες
  • Απορροφητήρας
  • Εστίες κουζίνας

Γιατί να επιλέξετε ατμοκαθαριστή με ρόδες;

Ένας τροχήλατος ατμοκαθαριστής έχει τη μορφή μιας κλασικής ηλεκτρικής σκούπας. Διαθέτει δοχείο νερού, το οποίο είναι, συνήθως, μεγαλύτερης χωρητικότητας και είναι τοποθετημένο στην τροχήλατη συσκευή. Λόγω της μεγαλύτερης κατασκευής του, είναι ισχυρότερος, με μεγαλύτερη πίεση ατμού, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για πιο εντατικό καθαρισμό, σε μεγαλύτερες επιφάνειες και για πιο επίμονους λεκέδες.

Παρόλο που πρόκειται για μια πιο βαριά και ογκώδη συσκευή, όλο το βάρος κατανέμεται στο τροχήλατο μέρος της συσκευής, απαλλάσσοντας τα χέρια και κάνοντας το καθάρισμα πιο άνετο και ξεκούραστο. Ωστόσο, λόγω αυτού του βάρους, ενδείκνυται για ενιαίους χώρους, χωρίς σκάλες και δύσβατα σημεία.

Τέλος, οι περισσότεροι ατμοκαθαριστές με ρόδες διαθέτουν και πληθώρα εξαρτημάτων, που βοηθούν στον καθαρισμό περισσότερων επιφανειών.

Κατασκευαστής

Karcher

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
1.513-110.0

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
1900 W
Πίεση Ατμού
3.5 bar
Χρόνος Θέρμανσης
30 s
Χωρητικότητα Κάδου
1 lt
Μήκος Καλωδίου
4 m
Βάρος
3,1 kg
Θερμοκρασία Ατμού
-
Συνεχόμενη Παροχή Ατμού
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Χειρός
Όχι
με Κοντάρι
Όχι
Τροχήλατο
Ναι
Σφουγγάρισμα
Ναι
με Αναρρόφηση
Όχι
Αφαιρούμενος Κάδος
Όχι

Εξαρτήματα

Πέλμα Δαπέδου
Ναι
Σπιράλ
Όχι
Ακροφύσιο
Ναι
Σωλήνας
Ναι
Βούρτσα
Ναι
Πανάκι
Ναι
Σίδερο
Όχι
Εξάρτημα Χαλιού
Όχι
Εξάρτημα Τζαμιών
Όχι
Πέλμα για Υφάσματα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

terry_liatsis
5
34 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Λέγαμε εδώ και καιρό να πάρουμε έναν ατμοκαθαριστή. Βασικά λέγαμε για ατμοκαθαριστή Karcher καθώς υπάρχει εμπιστοσύνη στην εταιρεία. Φίλοι μας έχουν τον SC 4 και μας είπαν τα καλύτερα. Εμείς καταλήξαμε στον SC 3 Easy Fix. Απλά μας έπιασαν τσιγκουνιές για το παραπάνω 50αρικο. Λοιπόν ΧΘΕΣ ΚΑΘΆΡΙΣΑ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ. ΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ! ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. Έχω σκοπό σε 10 μέρες να την περάσω ένα χέρι ακόμα (άντε μια ώρα) και ΟΚ θα είναι ακόμα πιο πολύ σαν καινούρια. Η γυναικά μου έχει ενθουσιαστεί με μπάνιο, πλακάκια, κουζίνα, πατώματα, ΑΠΟΛΎΜΑΝΣΗ σακουλών από το μάρκετ τώρα με την πανδημία. Γενικότερα ΑΠΟΛΎΜΑΝΣΗ όλων καθώς ο ατμός σκοτώνει και τον Covid19 . Σε μερικές μέρες θα καθαρίσω τις ζάντες του αυτοκινήτου, έχουν μαζέψει και έχουν κολλημένη σκόνη από τα τακάκια. Δεν βγαίνει η σκόνη με καθαριστικά. Με αυτά που είδα με την τέντα καταλαβαίνω πως δεν θα υπάρχει απολύτως κανένα θέμα με τις ζάντες και απλά θα λάμπουν. Σειρά θα λάβουν τα εσωτερικά πλαστικά και πατάκια του αυτοκινήτου ΑΚΟΠΑ. Συνιστάται η αγορά του SC3 Easy Fix από υποχόνδριους με το σπίτι και το αυτοκίνητο αλλά και από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο εύκολη. Τα εξαρτήματα της συσκευασίας είναι υπεραρκετά. Η πίεση είναι ΟΚ. Την πρώτη φορά θέλει μερικά λεπτά (2-4;;;;) για να ζεσταθεί το νερό. Αν χρειαστεί να συμπληρώσεις νερό, απλά υπάρχει ειδοποίηση και το ρίχνεις ενώ την χρησιμοποιείς. Όταν συμπληρώνεις νερό σε μερικά δευτερόλεπτα είναι έτοιμο, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ να ξαναζεσταθεί. Απλά πράγματα και εύκολα.

*επανέρχομαι. Δεν καθάρισε καλά τις ζάντες του αυτοκινήτου. Όμως έκανε καινούργιο το εσωτερικό του αυτοκινήτου δηλαδή τα πλαστικά, τις μοκέτες και δέρματα. Καθάρισαν τόσο που επανήλθε το αρχικό τους χρώμα.

  • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
  • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Μέγεθος δοχείου νερού
  • Πίεση ατμού
  • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

kerkurapagi
2
32 στους 51 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

καταρχήν δεν καθαρίζει σκληρή βρωμιά όπως άλατα στο μπάνιο, βγάζει πολλά νερα, μέσα στις οδηγίες δεν λέει πουθενά ότι αν το νερό της περιοχής σου είναι πολύ σκληρό πρέπει να βάζεις εμφιαλωμένο η αποσταγμενο με αποτέλεσμα μόλις το πήρα να δώσω 20 ευρώ για αφαλάτωση και φίλτρο, αυτό έγινε στις 3 χρήσεις. Στον μήνα το λάστιχο το εξωτερικό που καλύπτει το καλώδιο που περνάει ο ατμος κόπηκε από την πολύ ζέστη που αναπτύσσει χωρίς να το τραβήξω γενικά τα έκανα όλα κατά γράμμα όπως περιγράφει στο βιβλίο χρήσης αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από την αγορά σύμφωνα με τα χρήματα που έδωσα. Και το κακό είναι που όταν πηρα στην Εταιρία να πω τα προβληματα αυτοι δεν ανέλαβαν καμια ευθυνη κλασικα!!! Επίσης από το τηλέφωνο μου είπαν ότι πρέπει να αδειάσω το νερό όταν τελειώσω δεν το λέει πουθενα μεσα στο βιβλίο αυτό για να μην γεμίζει άλατα και ότι τελικά αυτός ο ατμοκαθαριστη είναι υγρή μορφής και δεν κάνει για χαλιά και υφάσματα που επίσης ούτε αυτό το λέει πουθενά πριν το παραγγείλεις στην περιγραφή!!!

  • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
  • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
  • Μέγεθος δοχείου νερού
  • Πίεση ατμού
  • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jkarkanidis
    1
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πεταμένα λεφτά. Μετά από 5-6 φορές ήπιας οικιακής χρήσης σε διάστημα 14 μηνών κάηκε η αντλία. Λόγω του ότι είχε κοπεί τιμολόγιο και όχι απόδειξη λιανικής η εγγύηση ήταν για ένα χρόνο αντί των δύο που διαφημίζουν. Το κόστος επισκευής 78€ ! Φυσικά πήγε για ανακυκλωση.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Φλιντ Λοκχουντ
    3
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν έχω το μηχάνημα 1 χρόνο. Με σχεδόν καθημερινή χρήση. Περισσότερο είναι για αποστείρωση και όχι για καθάρισμα. Νερά ναι στάζουν.. Μέχρι να ζεσταθεί καλά.. Η πίεση του ατμού δεν είναι σαν του ατμοσιδερου ας πούμε.. Αλλά εντάξει κάνει δουλειά.. Με τα μικρά εξαρτήματα κια ας πούμε μπήκε ο ατμός σε εγκοπές των βρυσων του μπάνιου που δεν φτάνει κανένα βουρτσάκι και καθάρισαν από μέσα ας πούμε. Μην νομίζεις ότι περνάς το πάτωμα και καθαρίζουν οι αρμοι... Μόνο με τρίψιμο 1-1 με το μικρό βουρτσάκι ίσως.. Όπως είπα για αποστείρωση. Καθαρίζω και από πάνω περνάω τον ατμό, σε καναπέ δερμάτινο με πανάκι, σε χαλιά, δάπεδο, μπάνιο, τοιχους, στρώματα κλπ. Στα χαλιά απλωνω καρπεξ ας πούμε κι από πάνω τον ατμό.. Μέχρι να στεγνώσει έχει καθαρίσει.
    στα πολύ αρνητικά το κοντό καλώδιο και ότι αν σου γυρίσει στο πλαι χυνονται τα νερά απ το δοχείο...

    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Πίεση ατμού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lato30
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω τον αυμοκαθαριστη της Karcher sc3 σχεδόν έξι χρόνια, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό μηχάνημα, καθαρίζω από χαλιά, ντουλάπες, πόρτες, τζάμια, κουφώματα μέχρι του αυτοκίνητου τα καθίσματα,τον καναπέ, το μπάνιο... τα πάντα!! Άψογο μηχάνημα, αξίζει τα λεφτά του

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • taspol80
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε πριν 3 μήνες και μάλιστα χρησιμοποιείται σε δύο σπίτια μιας και ο προηγούμενος τις Karcher το μικρότερο μοντέλο SC 2 που ειχα (θα τον χαρακτήριζα μετριο συνολικά μιας και μια ωραία πρωία μου χάλασε η τάπα εισαγωγής νερού και δεν συμφέρε να φτιαχτει) και θα τον αξιολογούσα επίσης πολύ μέτριο..διότι εφάρμοζα κατά γράμμα τις οδηγίες του και μάλιστα δεν ηταν σε χρήση τόσο πολύ ακόμα και σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα όσο τον καινούριο μου SC 3 ..Ο παρόν ατμοκαθαριστης μου έλυσε τα χέρια είναι ευέλικτος αποτελεσματικός στην ουσία αποστειρωνει τα πάντα και σε βάθος και πάλι θα τον αγόραζα!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • karchrist
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι καλή ,αλλά μην φνταστείτε ότι καθαρίζει τα πάντα ,νομίζω είναι καλύτερο για φρεσκάρισμα χαλιών ,κουρτινών κλπ

    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • M_K26
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τον έχω πάνω από 2 χρόνια.
    Θετικά:
    Αξιοπιστία.
    Κάνει αυτό που υπόσχεται με κόστος αγοράς χαμηλό(VFM).
    Μεγάλο εύρος εφαρμογών.
    Σε 30 sec είναι έτοιμος προς χρήση.

    Αρνητικά:
    Σχετικά μικρό μήκος καλωδίου.
    Δεν μαζεύει το καλώδιο εντός του κύριου σώματος.
    Σχετικά λίγα εξαρτήματα.
    Η απόδοση με χρήση των εξαρτημάτων (όγκος ατμού) μειώνεται.

    Σχόλιο: Θα τον αγόραζα ξανά.
    Tip:Κάθε 30 λεπτά κλείστε τον για 5-10 λεπτάκια.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Isabella_Bakiri
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε 10' είναι έτοιμο για χρήση. Έχω γλυτώσει από σφουγγάρισμα και χημικά, γι'αυτό και θα κάνω γρήγορα απόσβεση. Ειναι εύχρηστο, το μόνο αρνητικό το μήκος καλωδίου. Καλό είναι να προμηθευτείτε και άλλο πανί εκτός από αυτό που έχει μέσα. Η καλύτερη αγορά για το σπίτι!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tessykat
    1
    8 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μου κατάστρεψε τα μάρμαρα, αναγκαστικα να τα ξαναγυαλισω. Χάλασε με την τρίτη χρήση και πρέπει να επικοινωνήσω με την εταιρεία. Επίσης καλύτερα καθαρίζουν τα καθαριστικά από τον ατμοκαθαριστη. Νομίζω είναι η χειρότερη αγορά μου ως τώρα

    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Πίεση ατμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • diosif
    5
    16 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο μηχάνημα! Είναι ίσως το μόνο που σε 30-40 δευτερόλεπτα είναι έτοιμο για χρήση από σβηστό ή από stand by! Ξεχνάς το "να ανάψω τον ατμοκαθαριστή και να πιω ένα εσπρεσάκι μέχρι να ζεσταθεί" που έχει με άλλα μηχανήματα. Πατάς το ON και μέχρι να πιάσεις τη λαβή και να τη φέρεις εκεί που θέλεις να καθαρίσεις, είναι έτοιμο με πλήρη πίεση!
    Το δοχείο νερού δεν έχει καπάκι οπότε απλά συμπληρώνεις νερό μόλις αδειάσει ή και πριν αδειάσει ή ακόμη και την ώρα που το χρησιμοποιείς! Ουσιαστικά, δε σταματάς το καθάρισμα!
    Το χρησιμοποιώ κυρίως για τις ιατρικές ποδιές / ρούχα εν μέσω Covid πανδημίας. Περιλαμβάνει και φίλτρο νερού οπότε χρησιμοποιούμε απλό νερό βρύσης χωρίς πρόβλημα.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • doerthe_mallis
    5
    43 στους 43 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράσαμε το sc3 easy fix την άνοιξη του2020 για την αποστείρωση ενοικιαζόμενων δωματίων για τα πάντα (στρώματα, επιφάνειες τοίχου & πάγκων, μπάνιο, γυάλινες πόρτες, μαξιλάρια, κλπ.) με καθημερινή χρήση. Το χειμώνα το χρησιμοποιήσαμε για το σπίτι μας όπου καθάρισα τους αρμούς στα πλακάκια 30 ετών....και θυμηθήκαμε το αρχικό χρώμα των αρμών! Μαλακώνει τις σκληρές βρομιές και μετά καθαρίζουμε κανονικά. Καθαρίσαμε το αυτοκίνητο της κόρης που έχει 2 μικρά παιδιά (σοκολάτες, λάσπες, γάλατα κα. στα καθίσματα) και έγινε σαν καινούργιο! Εξαιρετικά καλό μηχάνημα εφόσον το χρησιμοποιείς σωστα: Όταν θέλεις αποστείρωση καθαρίζεις πρώτα κανονικά και περνάς μετά με το μηχάνημα. Όταν υπάρχει μεγάλη βρομιά την μαλακώνεις πρώτα με το μηχάνημα και καθαρίζεις μετά κανονικά.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gian_nikola
    1
    16 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μην το πάρει κανείς το συγκεκριμένο, μου κάηκε η αντλία τον 1ο μήνα που το πήρα, ευτυχώς μου τον άλλαξαν στην εγγύηση, αλλα ξαναχαλασε στον 3ο χρόνο λειτουργίας.. η επισκευή κοστίζει 90Ε και δεν αξίζει οπότε το πετάς!

    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πίεση ατμού
    • Χρειάζονται σχετικά συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Darkrise_xaxa
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολυ καλο προιον το αγορασα για το αμαξι για καθαρισμο αλλα τελικα κανει για τα παντα σε χρονο μηδεν και πολυ ξεκουραστα και στο σπιτι αλλα και για ολο το σπιτι .

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ktrnmourtzi
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για το σπίτι. Θα προτιμούσα αν έπαιρνε παραπάνω λίτρα νερό. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κατά την αποθήκευση δεν μπορώ να κρεμάσω κάπου το καλώδιο. Επίσης τόσο ο σωλήνας νερού, όσο και το καλώδιο του είναι κοντα, χρειάζεται οπωσδήποτε μπαλαντεζα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για όσους είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα. Είναι εξαιριη απόδοση του και στους πιο δύσκολους και επίμονους λεκέδες.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πίεση ατμού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Χρειάζονται σχετικά συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AlCo
    4
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν κάποιος θέλει το μηχάνημα για φρεσκάρισμα του πατώματος (πχ το χρησιμοποιεί κάθε 2-3 μέρες και δεν αφήνει το πάτωμα να μαζέψει δύσκολες βρωμιές) ή για απολύμανση, θα βρει τη χαρά του. Κάνει αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομα "ατμοκαθαριστής". Αν θέλει να καθαρίσει αρμούς θα δυσκολευτεί, γιατί θέλει επιμονή. Ίσως θέλει πρώτα εφαρμογή κάποιου καθαριστικού, δε ξέρω. Ομοίως με καμένα λίπη. Τελικά πάντως κατά ένα 80% γίνεται δουλειά. Για τα άλατα δε το συζητώ, ας το ξεχάσει, έχει καταλάβει λάθος τι κάνει ο ατμός και τι όχι. Βασικό μειονέκτημα είναι το κοντό καλώδιο. Θελει στρατηγική πώς κινείσαι στο χώρο για να μη σου μείνει το φις σε σημείο που δε μπορείς να πατήσεις για να πας να το βγάλεις, καθότι το πάτωμα είναι κανονικότατα βρεγμένο.

    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • theokio4
    4
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλό το μηχάνημα-τίμιο θα έλεγα.
    Για οικιακή χρήση είναι μια χαρά.
    Στα + :
    Με ένα λίτρο κάνω σχεδόν 100 τ.μ χωρίς να είμαι κ ιδιαίτερα σχολαστικός
    Το νερό το ετοιμάζει στα μπαμ
    Ικανοποιητικά αξεσουάρ
    Ελαφριά κατασκευη
    Στα - :
    Δεν έχει κουμπί(τουλάχιστον εγώ θα το ήθελα) για συνεχή παραγωγή ατμού οπότε αναγκαστικά πατάς συνεχώς το κουμπί παραγωγής ατμου κάτι που εμένα προσωπικά μου τξν δίνει
    Μικρό καλώδιο ΑΛΛΑ το έχω συνδεδεμένο μόνιμα με μία 5m μπαλαντέζα κ κάνω την δουλεία μου
    Θα ήθελα ένα τακ υψηλότερη πίεση

    Εν κατακλείδι τίμιο μηχάνημα-δεν θα με πείραζε να ήταν και λίγο φθηνότερο, καθώς πιστεύω ότι περισσότερο πλερωνεις την μάρκα...

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πίεση ατμού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sasa_ioa
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω το συγκεκριμένο ατμοκαθαριστή εδώ και 1,5 μήνα περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένη.Τον χρησιμοποιώ για σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα,τζάμια, μπάνιο, τους αρμούς στα πλακάκια, ακόμη και για τις κουτσουλιές από τα περιστέρια στο μπαλκόνι!Χρειάζεται οπωσδήποτε επιπλέον εξαρτήματα, όπως τα μικρά βουρτσάκια και ανταλλακτικά πανάκια.Αφήνει λίγο νερό στο πάτωμα αλλά στεγνώνει γρήγορα.Έχω καθαρίσει με αυτόν καναπέ,πολυθρόνες,καρέκλες τραπεζιού πολύ εύκολα και γρήγορα. Η πολύ μεγάλη διαφορά που έχω παρατηρήσει σε σχέση με πριν που χρησιμοποιούσα σφουγγαρίστρα είναι ότι έχουν μειωθεί πολύ οι τρίχες γιατί το ειδικό εξάρτημα για το δάπεδο είναι σαν swiffer και απομακρύνει τις τρίχες που δεν απορροφά η σκούπα.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mr X
    4
    7 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    4 αστερια.

    Ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ για οικιακη χρηση.
    Να τον εχετε στο σπιτι σας και να κανετε οτι ειναι να κανετε εκει.

    Δυστηχως για ενοικιαζομενα δωματια που τον πηρα εγω δεν ειναι για πολλα πολλα.

    4 αστερια επειδη δεν ειναι χαλια , αλλα ατμος ειναι ετσι και ετσι και για τα λεφτα πιστευω Η πιστευα οτι ηθελα λιγο παραπανω.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Χρειάζονται σχετικά συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πίεση ατμού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioannelpanag
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εαν το θέλεις για απολύμανση ειναι τελειος ...αλλλα δεν κανει για βρωμια ....Ολο το σπίτι καθαριζει υπεροχα τζαμια.παντζουρια.ντουλαπια.πατωματα.πλακακια.
    Ακομα και το στρώμα. .Αλλά χρειάζεται βοηθεια οταν θελεις να καθαρισεις σκληρη βρωμια π.χ κουζινα ηλεκτρικη.ή φούρνο

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanos_Mav
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλός ατμοκαθαριστης καθαρίζει σε πολύ καλό επίπεδο μου αρέσεις η λειτουργία του ενώ καθαρίζεις παράλληλα να συμπληρώνεις νερό χωρίς να σταματάς επίσης έχει φίλτρο για τα άλματα πολύ σημαντικό για την ζωή του ατμοκαθαριστη τον βοηθάει να διατηρείται σε καλή κατάσταση τώρα όσο αναφορά χρησιμοποιήθηκε σε χαλιά με το ειδικό εξάρτημα το οποίο είναι έξτρα από την εταιρεία να το παραγγείλεις 20€ περίπου μαζί με μεταφορικά άριστο το αποτέλεσμα καθώς τα ανανέωσε και τα απολυμανε επίσης χρησιμοποιήθηκε σε σκληρά λίπη φούρνου τα οποία έλιωσαν σε μούχλα από αρμούς την οποία εξαφάνισε σε καθίσματα αυτοκινήτου τα οποία ανανεωσε γενικά είναι ένα πολύ καλό εργαλείο μόνο που πρέπει όσο αναφορά βούρτσακια και πανάκια σίγουρα θα χρειαστείς έξτρα καθώς περιλαμβάνει μόνο ένα για το δάπεδο πανακι και ένα για καθίσματα καναπέδες κτλπ μόνο ένα βούρτσακι κι για βρωμιες άρα συν 60-70 € για εξαρτήματα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου και να θα το πρότεινα όποιος επιθυμεί να το αγορασει

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kmoum
    4
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σχετικά καλός ατμοκαθαριστής, για οικιακή χρήση. θα προτιμούσα περισσότερη πίεση καθώς και το δοχείο του να είναι κλειστό γιατί πολλές φορές τραβώντας τον για να μεταφερθεί στον χώρο αναποδογυρίζει και χύνεται το νέρο του. Επίσης δεν έχει υποδοχή για να μαζεύει το καλώδιο. Γενικά η αποθήκευση του δεν είναι και πολύ βολική

    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Πίεση ατμού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mihalis_Yiapitzelis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν και το εχω ενα μηνα δουλευει αψογα.Οσο για το δοχειο πληρωσης νερου μπορει να φενεται μικρο αλλα ειναι θαυματουργο γιατι δεν το ξοδευει γρηγορα.Για το μπανιο και τα ειδη υγιεινης σπαει τα αλατα,τυχων μουχλα στους αρμους και τα αστραφτει

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Milena_Savoidaki
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω τον ατμοκαθαριστει περίπου 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Καθαρίζει τέλεια όλο το σπίτι! Μου αρέσει που έχει μεγάλο δοχείο και ζεστάνει γρήγορα το νερό και δεν χρειάζεται να ανοίγεις το δοχείο για να γεμίσεις νερό όταν τελειώσει.Καθαραιζει τέλεια τα άλατα στο μπάνιο, τους πάγκους τα τζαμια και τους καθρέπτες.Φρεσκάρει και μαλακώνει τα χάλια σκοτώνοντας τα μικρόβια.Ειναι τέλειο για σπίτια με μικρά παιδιά και κατοικίδια.Τα πατώματα στεγνώνουν ποιο γρήγορα από ότι με απλό σφουγγάρισμα. Το μόνο που θα ήθελα να έχει στο σετ είναι άλλο ένα πανάκι πολλαπλών χρήσεων και το εξάρτημα για τα χάλια.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kristofer_Dimos
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σήμερα το λειτούργησα για 3 ώρες πρώτη φορά ! Σκληρότητα νερού βαση ΕΥΔΑΠ στο 14 δηλαδή 3 φορές να αναβοσβήσει η ένδειξη κάτω απο το reset σύμφωνα με το εγχειρίδιο. Όλα τέλεια κάνει τη δουλειά του σε αρκετά ικανοποιητικο βαθμό! Αξίζει πάρα πολυ πάρτε το με κλειστά μάτια! Το είχα πάρει σε προσφορά σε πολυ καλη τιμη! Ίσως ένα μείον για τους πιο απαιτητικούς είναι οτι το καλώδιο ρεύματος δεν μαζεύει μέσα εσωτερικά παρα είναι έξω και το μαζεύεις σε κουλούρα.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chrispsa82
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τον καθαρισμό μεσα στο σπίτι είναι υπέρ αρκετή.παναλαφρη,μεγάλο καλώδιο,ικανοποιητικοτατος ατμός,γενικά εχει ακριβώς ότι θες από ένα τέτοιο προϊόν.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

647 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
CHARALAMPOS_DIMITRIADIS

Τι νερό χρησιμοποιείτε? Βρύσης, απιονισμένο ή και τα δύο μαζί? Σύμφωνα με την εταιρεία πρέπει να βάζουμε νερό βρύσης.

Απάντηση στο site της Karcher:
Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε απιονισμένο νερό;
Το απιονισμένο νερό αφαιρεί τα μέταλλα από το βραστήρα και έτσι τον καταστρέφει. Για το λόγο αυτό συστήνουμε τη βρύση. Βεβαιωθείτε ότι αφαλατώνετε τη συσκευή τακτικά.

DIM PAPADK

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για καθαρισμό σαλονιού επιβατικού τη μου πρωτηνετε τον SC3 τον SC4???

Sakis_77

Καλημέρα. Έχω τον Karcher sc3 και την τελευταία φορά που πηγα να τον χρησιμοποιήσω μου εμφανίζει σταθερά αναμμένη με κόκκινο χρώμα την ένδειξη με το βρυσακι παρολο που εγώ εχω γεμισει το δοχειο με νερό και δεν δουλευει καθολου ο ατμοκαθαριστης (δεν βγαζει καθόλου ατμο ενω ζεστενεται το μηχανημα). Η ένδειξη αυτή σύμφωνα με το εγχειρίδιο μένει ετσι κόκκινη οταν ο καδος νερου αδειασει και σε ειδοποιεί να προσθέσεις νερό. Τον έχω επανεκκίνησει πολλες φορές αλλά δεν σβηνει η ενδειξη. Ειχε καποιος το ιδιο πρόβλημα ή εχει κάποιος καμια ιδεα για να με βοηθησει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

vasileia_xidopoulou

το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε μένα, μέχρι που σταμάτησε εντελώς να παράγει ατμό. είναι ΠΟΛΥ συχνά εμφανιζόμενο πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντέλο, χρειάζεται να το πάτε στο service. Και εκεί πρέπει να οπλιστείτε με ΠΟΛΛΗ υπομονή

Δες όλες τις ερωτήσεις (17)