Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX) με Οθόνη Αφής 7"
Ηχοσυστήματα Αυτοκινήτου

Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου 2DIN (Bluetooth/USB/AUX) με Οθόνη Αφής 7" Κωδικός: 13915252

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Λειτουργικό σύστημα κατασκευαστή
  • Υποστήριξη σύνδεσης με κάμερα
  • Σύνδεση με κινητά Android & iPhone
  • Υποδοχές: USB, SD Card, AUX
  • Ανάλυση οθόνης: 800 x 480px
Δες όλη την περιγραφή
45,90
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 34,86 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 48,00 €

  2. 49,00 €

  3. 36,00 €

  4. 54,39 €

  5. 45,90 €

  6. 48,26 €

  7. 34,89 €

  8. 70,00 €

  9. 52,79 €

  10. 48,00 €

  11. 36,78 €

  12. 45,90 €

  13. 34,86 €

  14. 60,90 €

  15. 49,70 €

  16. 43,90 €

  17. 46,00 €

  18. 59,90 €

  19. 49,90 €

  20. 40,88 €

  21. 46,00 €

  22. 46,00 €

  23. 34,86 €

  24. 49,00 €

Περιγραφή

Οθόνη αφής αυτοκινήτου με Ελληνικό μενού και δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ήχου και video όπως MP3, MP4, MP5 κ.α. Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική και δείτε βίντεο εύκολα μέσω USB στικάκι, ή από την microSD κάρτα μνήμης ή κατευθείαν από το κινητό σας μέσω Bluetooth.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Διαθέτει μικρόφωνο που θα σας βοηθήσει να μιλάτε στο κινητό σας τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να το κρατάτε στο χέρι σας, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα ατυχήματος.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο μεταδίδει τη φωνή του οδηγού στο σύστημα ηχογράφησης του αυτοκινήτου έτσι ώστε η συνομιλία να μπορεί να ακουστεί μέσω των ηχείων του αυτοκινήτου.

Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για οδηγούς που συχνά κάνουν κλήσεις τηλεφώνου κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους.

Επίσης υποστηρίζει εισαγωγή επαφών και ιστορικού κλήσεων.

Σύνδεση Mirrorlink με κινητά Android & iOS

Με τη λειτουργία Mirrorlink θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε στην οθόνη του αυτοκινήτου ότι δείχνει το κινητό σας.

Θα μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική, τα βίντεο και άλλες εφαρμογές από το smartphone μέσω της οθόνης.

Θύρα USB για αναπαραγωγή βίντεο και μουσικής

Εξοπλισμένο με θύρα USB για να αναπαράγει τα πάντα από το στικάκι σας από ήχο και video.

Αναπαράγει αρχεία όπως:

MP3, MP4, MP5, MPEG4, JPEG, BMP, GIF, AVI, PDF, WMA, JPG, XVID, OGG, FLV, MOV, DIVX, WAV, FLAC, AAC, AC3 κ.α.

Δυνατότητα σύνδεσης με κάμερα

Η υποστήριξη κάμερας βοηθάει τον οδηγό να διατηρεί μια καλύτερη οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου. Τοποθετείται συνήθως στο μπροστά ή πίσω μέρος του οχήματος και συνδέεται με το ηχοσύστημα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Οθόνη Multimedia
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Χειριστήριο
  • Εγχειρίδιο χρήστη

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
7018B

Χαρακτηριστικά

Οδηγίες Εγκατάστασης
Η εγκατάσταση του προτείνεται να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο τεχνικό.
Εφαρμογή
2 DIN
Λειτουργικό Σύστημα
Κατασκευαστή
Ισχύς Εξόδου
60 (x4) Watt
Αποσπώμενη Πρόσοψη
Όχι

Δυνατότητες (Ready)

Δυνατότητα Σύνδεσης με Χειριστήρια Τιμονιού
Όχι
Camera Οπισθοπορείας
Ναι

Λειτουργίες

Bluetooth
Ναι
USB
Ναι
GPS
Όχι
Ενσωματωμένο Wi-Fi / 3G
Όχι
Apple CarPlay
Όχι
Android Auto
Όχι
AUX
Ναι
SD Card
Ναι
Spotify
Όχι
4G
Όχι
CD
Όχι

Οθόνη

Οθόνη Multimedia
Ναι
Οθόνη Αφής
Ναι
Μέγεθος
7 "
Ανάλυση
800 x 480 pixels

Συμβατότητα

Universal
Universal

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+6Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

alexanast24
5
77 στους 78 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Επειδή είχα πολλές απορίες πριν αγοράσω το προϊόν, θα κάνω μια αναλυτικότατη περιγραφή για να βοηθήσω όσο μπορώ.

Πήρα την συγκεκριμένη οθόνη στα 33€ για εγκατάσταση σε VW Polo 2004. Με μια φράση, θα έλεγα ότι η οθόνη είναι εξαιρετικό value for money.

Τι να προσέξετε πριν το αγοράσετε:
- Αρχικά, πρέπει το αμάξι να μπορεί να υποστηρίξει ραδιόφωνο 2 DIN (δηλαδή διαστάσεις περίπου 10x18 εκ εάν δεν κάνω λάθος). Το δικό μου αμάξι, το είχε έτοιμο κατευθείαν. Σε περίπτωση που το δικό σας έχει κάποιο περίεργο σε σχήμα ράδιο ή έχει θέση 1 DIN, μην απογοητευτείτε. Αρκεί να ψάξετε για πρόσοψη για ράδιο για το αυτοκίνητο που θέλετε. Πχ για Suzuki splash 2014 αναζητήσετε στο ίντερνετ "πρόσοψη 2 DIN Suzuki splash". Αγοράζετε την πρόσοψη και πλέον το αμάξι υποστηρίζει την οθόνη.
- Για να μπορέσει να εγκατασταθεί η οθόνη, απαιτείται βάση στήριξης και πλαίσιο το οποίο ΔΕΝ έρχεται με την οθόνη. Άρα, εάν δεν θέλετε να περιμένετε τζάμπα μέρες, αγοράσετε εξ αρχής μια βάση στήριξης και ένα πλαίσιο οθόνης (το πλαίσιο είναι διακοσμητικό και κλείνει το κενό μεταξύ οθόνης και πρόσοψης ραδιοφώνου). Θα σας βγουν περίπου + 8-10€. Με λίγα λόγια, κάπου στα 40-45€ θα βάλετε μια οθόνη στο αμάξι που αξίζει φουλ.

Εγκατάσταση:
- Η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή. Εάν το αμάξι έχει στις στάνταρ φυσες (βλέπε φωτό), τότε αρκεί να το συνδέσετε και λειτουργεί κατευθείαν. Εάν έχει διαφορετικές, τότε θα πρέπει να κάνετε κάποια κοψίματα και συγκολλήσεις για να τα συνδέσετε στις νέες φυσες που περιέχονται στο κουτί. Εναλλακτικά, μπορείτε να ψάξετε για ανταπτορα (πχ. Suzuki splash 2014 ανταπτορας ραδιοφώνου). Η βάση απλά τοποθετείται μέσα στην πρόσοψη και πρέπει να λυγισετε κάτι σιδεράκια για να σταθεροποιηθεί.
- Η σύνδεση της κεραίας ενδέχεται να χρειάζεται ανταπτορα! Η οθόνη δέχεται κεραία η οποία μπαίνει ολόκληρη μέσα στο ράδιο (ένα τσουτσουνι που μπαίνει όλο μέσα στο ράδιο). Το δικό μου αμάξι δεν είχε τέτοιο και έπρεπε να πάρω ανταπτορα (αναζητήστε ανταπτορας ραδιοφώνου αυτοκινήτου).
- Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε κάμερα οπισθοπορειας, είναι αρκετά απλό. Αφού βάλετε την κάμερα κτλ, πίσω από την οθόνη πρέπει να κάνετε δύο συνδέσεις: να βάλετε το RCA και το σήμα όπισθεν. Το σήμα όπισθεν έρχεται από το πίσω φανάρι που ανάβει όταν βάζετε όπισθεν (είναι μαζί με το καλώδιο rca, βλέπε κάμερα οπισθοπορειας στο ίντερνετ). Το σήμα όπισθεν είναι το ροζ καλώδιο και θα το δείτε αναλυτικά στις οδηγίες εγκατάστασης που έχει στο κουτί. Η οδηγίες λένε να συνδέσεις το rca στην πάνω είσοδο αλλά εμένα δούλευε μόνο στην κάτω. Μόλις βάζετε όπισθεν, η κάμερα ανοίγει με αρκετά καλή απόκριση. Μόλις βγει, ξανασυνεχιζει το ράδιο κτλ.

Μενού, λειτουργίες:
-Για μια τόσο φτηνή οθόνη, μην περιμένετε και πολλά πράγματα. Προσωπικά την πήρα πιο πολύ για το Bluetooth. Έχει τα βασικά (ράδιο, πολυμέσα από usb ή sd κάρτα, είσοδο κάμερας που δεν είμαι σίγουρος τι είναι, aux, ημερολόγιο, επαφές και κλήσεις μέσω σύνδεσης κινητού κτλ) αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Επίσης, έχει mirrorlknk το οποίο ακούγεται καλό αλλά βγαίνει λίγο πατάτα διότι απαιτεί καλώδιο και δεν είναι ασύρματο. Απλά συνδέεις το καλώδιο και κατευθείαν σου λέει να κατεβάσεις μια εφαρμογή. Την κατεβάζεις και έπειτα, κάθε φορά που το συνδέεις με το καλώδιο, η οθόνη δείχνει ότι έχεις στο κινητό σου. Είναι αρκετά καλό μιας και που η οθόνη δεν έχει χάρτες. Επίσης, η αφή από την οθόνη χειρίζεται το κινητό. Το έχω δοκιμάσει με android κινητό και όχι ios. Όσοι έχετε iPhone, σόρρυ παίδες αλλά κάνατε λάθος επιλογή κινητού. Οπότε, αφού είχατε τα χρήματα για τέτοιο κινητό, πάρτε κάτι που να είναι καλύτερο και να υποστηρίζει καλύτερα iPhone με apple car και τέτοια.
- Ο ήχος της οθόνης είναι εξαιρετικός. Έχει και εξόδους για σήμα που πάει σε ενισχυτή αλλά ο δικός του ήχος είναι πάρα μα πάρα πολύ καλός. Δεν το περίμενα μπορώ να πω. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το διαφημίζουν ως 4x60W ενώ στην πραγματικότητα είναι 4x45W. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η παραπληροφόρηση αλλά για κάποιο λόγο δεν το έχουν αλλάξει. Η οθόνη έχει ρυθμίσεις για Loudness, front-rear-left-right ήχο, equaliser με πολλές συχνότητες καθώς και ένα που λέγεται 3D adjust. Το τελευταίο κάτι κάνει και ο ήχος σε house κτλ μουσική είναι πολύ καλός αλλά τις φωνές τις κάνει να ακούγεται λες και τραγουδάνε μέσα σε ένα βάζο, τοποθετημένο στον πάτο της θάλασσας. Καλύτερα να ενεργοποιήσετε μόνο το loudness.
-Η οθόνη υποστηρίζει dimming της φωτεινότητας όταν ανάβετε τα φώτα. Πρέπει να συνδέσετε ένα καλώδιο +12v στο πράσινο καλώδιο, το οποίο θα έχει τάση όταν ανάβετε τα φώτα. Συνήθως, θα υπάρχει αυτό έτοιμο από το εργοστάσιο αλλά εάν όχι, δεν είναι κάτι δύσκολο. Επίσης, έχει επιλογή για να κλείσει τελείως, ενώ από πίσω παίζει κανονικά. Μετά, απλά πατάς την οθόνη και ανοίγει κατευθείαν
- Τα κουμπιά έχουν led από κάτω τα οποία μπορείτε να τα βάλετε ότι χρώμα θέλετε, για να το προσαρμόσετε στα φώτα της κονσόλας (πχ μπλε).
- Η οθόνη υποστηρίζει έξοδο για 2 ακόμα οθόνες, που τοποθετούνται στα προσκέφαλα των μπροστινών θέσεων, για να βλέπουν ταινίες οι από πίσω (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά καλή φάση να υπάρχει).
- Δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού.

Σε γενικές γραμμές, η οθόνη αξίζει φουλ για τα λεφτά της. Εάν θέλετε χάρτες ή GPS, πηγαίνετε κατευθείαν σε μια τέτοια οθόνη (ξεκινάν από 80€).

Δυστυχώς, υπάρχει μόνο ένα αρνητικό το οποίο είναι εξαιρετικά σπαστικό για εμένα. Όταν είσαι στην αρχική οθόνη, πάνω αριστερά έχει βάλει η εταιρία που κάνει εισαγωγή αυτές τις οθόνες, το όνομα της και είναι εξαιρετικά ενοχλητικό. Νταξει, ευχαριστούμε που μας προμηθεύετε τις οθόνες αλλά δεν έχω καμία όρεξη να βλέπω την ιστοσελίδα σας γραμμένη κάθε μέρα στην αρχική μου οθόνη, στο αμάξι μου. Μου βάλετε ήδη 100 διαφημιστικά φυλλάδια στο κουτί της οθόνης και απλά δεν ήξερα εάν παρήγγειλα οθόνη ή διαφημιστικά φυλλάδια αλλά όχι να το έχω κ στο μενού της οθόνης. Εάν κάποιος ξέρει πως μπορώ να το βγάλω αυτό, θα το εκτιμούσα πολύ!

Ελπίζω να βοήθησα όποιον ήθελε να επιλέξει αυτήν την οθόνη!

  • Ποιότητα ήχου
  • Μενού
  • Εγκατάσταση
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Ένταση
  • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
Σου φάνηκε χρήσιμη;

panagofaster
2
4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Κάκιστη ποιότητα ήχου στα mp3, ενώ σε Bluetooth καί ράδιο ο ήχος είναι ικανοποιητικός για την κατηγορία χρημάτων.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • STELTHGS

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με πολλα προβληματα στον ηχο την οθονη (αναβοσβηνει το φως της οθονης) ποιοτητα κατασκευης κατω απο 25% κλπ .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ καλό για τα λεφτά του το έβαλα σε ένα FORD FOCUS 2008 πριν 3 ετη και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sokratis_Merkouris
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    για τα χρήματα του φανταστικό. μετά από 4 χρόνια απροβληματιστης χρήσης παρουσίασε το πρόβλημα του να μην ανταποκρίνεται στο μενού και στα mode. τα έβγαλε τα λεφτά του

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • christos.giannakopoulos.397
    3
    0 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το μόνο πολύ κακό είναι ότι ανοίγει αυτόματα από μόνο του κάθε φορά που γυρίζω το κλειδί. Καλό θα ήταν να είχα εγώ την επιλογή το πότε θα ανοίξει.

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michalis_Dionysiou

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Din Don Home

    Ότι πληρώνεις παίρνεις! Κάνει τα βασικά με χαμηλή ποιότητα. Δεν ενθουσιάστηκα!

    • Εγκατάσταση
    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Henri_Filaj9478
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μαξ για ενα αυτοκινητο απλο τελειως χρονολογιας 2005 το πολυ για κατι αλλο δεν αξιζει μονο χειροτερη ποιοτητα θα εχει

    • Μενού
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Ποιότητα ήχου
    • Εγκατάσταση
    • Ένταση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • elegktara37
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τοποθετήθηκε σε VW Polo του 2005. Απαιτείται η αγορά βάσης 2DIN (μεταλλική) καθώς και αντίστοιχου πλαισίου (για την κάλυψη του κενού περιμετρικά). Αγοράστηκαν και τα δύο και το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες. Αυτό που χρειάστηκε είναι η αλλαγή του κίτρινου με του κόκκινου καλωδίου, όπως προανέφεραν και οι υπόλοιποι, για να διατηρεί στη μνήμη τις ρυθμίσεις. Για τα λεφτά του φαίνεται αρκετά καλό.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • HumaHuma
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ας είμαστε λογικοί. Για 35€ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Αν θες παραπάνω λειτουργίες ή Dolby Digital και HiFi Sound πας σε τριψήφια νούμερα τιμών

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xaris_bunas
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Fastshop

    καλό φαίνεται, ο ήχος καλός και οι κλήσεις .Αν δεν κρατάει τις ρυθμίσεις δοκιμάστε αλλαγή κίτρινου και κοκκίνου καλωδιου

    • Ποιότητα ήχου
    • Εγκατάσταση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    • Μενού
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dingas_Giorgos
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    είναι πολύ καλο για τα λεφτά του , μια αλλαγή στα καλώδια ήθελε και ήταν έτοιμο στο hyundai i10 δεν χρειάστηκε μετατροπή ούτε πλαίσιο έβαλα του αυτοκινήτου ,μόνο αρνητικο ότι στο ελληνικο μενού λείπουν κάποια γράματα

    • Ποιότητα ήχου
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • styl_group
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πάρα πολύ καλό για τα χρήματα του ..τώρα πόσο θα αντέξει θα δούμε το έχω δύο βδομάδες και είναι μια χαρά...επίσης καλή αφή που δεν το περίμενα....ολλα καλά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Koutsourelis
    4
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ευχαριστη έκπληξη!..δεν το περίμενα..πολύ καθαρός και διαυγής ήχος με αρκετή ένταση και καλό μπάσο (με τα loudness στο on) στικάκι και sd λειτουργούν άψογα.. αναγνωρίζει και ανοίγει φακέλους.. κάτι πολύ βολικό στο ψάξιμο τραγουδιων..το ραδιόφωνο και το blue tooth εξαιρετικό..και η οθόνη, παρά την ανάλυση της πολύ καθαρή και φωτεινή..αρκετές ρυθμίσεις για όλα.
    ΕΝΑ μείον μόνο υπάρχει κατά τη γνώμη μου..αλλά με κάποια πατέντα μπορεί να διορθωθεί. (κάποιος πυκνωτής στην τροφοδοσια..ίσως) Μόλις πατάω τη μίζα λόγω της μικρής πτώσης τάσεως του ρεύματος χάνει πότε πότε..όχι πάντα, τις μνήμες του ραδιοφώνου,του ρολογιού και όλων των ρυθμίσεων που έχω κάνει.Και το ρολάρισμα των τίτλων τών τραγουδιών είναι λίγο σκληρό..
    Αυτά...αξίζει όμως λόγω χαμηλής τιμής.
    Επανέρχομαι...συνδεσα ένα πυκνωτή 2000μf και μία δίοδο στο καλώδιο της μπαταρίας. Το ρεύμα του πυκνωτή που λόγω της διόδου δεν γυρνάει πίσω διατηρεί τις μνήμες πάντα...το πρόβλημα λύθηκε.(αυτό όμως έπρεπε να το έχει σκεφτεί ο κατασκευαστής)

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • theodosios_chatziantoniou
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή οθόνη αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stelios_Nikolaou41
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι πάρα πολύ καλή για τα λευτατης τέσσερις μήνες την έχω στο αμάξι μου wv polo 2001 μαζί με κάμερα οπισθοπορείας και δεν έχω παράπονο την τοποθέτησα μόνος μου και δουλεύει άψογα. Αρνητικά δεν περιλαμβάνει πλαίσιο, βάση στήριξης και κάμερα οπισθοπορείας είναι ξεχωριστά εκεί ανεβενεις λίγο στο ποσό εγώ την πιρα 74€ μαζί με όλα κάμερα και πλεσιο και βάση. Αλλά αξίζει για κάποιον που θέλει μπλουτουθ στο τηλ του για να μιλάει ενω οδιγαει και η κάμερα αξίζει.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • BASILIS_DROS
    5
    21 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορασμενο στα 27€, τέλειο για τα χρήματα του.
    Πολύ καλή ποιότητα ήχου. Έχει προεγκατεστημένα equaliser, αλλά μπορείς να φτιάξεις και τον προσωπικό σου ήχο. Πολύ καλή λήψη ραδιοφωνου, αργεί να φορτώσει όμως την κάρτα sd περίπου 10 δευτερόλεπτα, αλλά δουλεύει μια χαρά.
    Το usb το φορτώνει αμέσως με τέλεια ποιότητα ήχου.
    Το Bluetooth δουλεύει τέλεια. Ακούγεσαι μια χαρά σε μια κλήση, νομίζοντας ο συνομιλητής ότι μιλάς από το κινητό σου. Εσύ για να ακούς πρέπει απλά να δυναμώσεις λίγο την ένταση της φωνής.
    Το mirrorlink δουλεύει τέλεια. Με iphone και huawei δουλεύει άψογα και αμέσως. Με το Xiaomi το δικό μου το παιδεψα λιγο, αλλά δεν βρήκα άκρη και το άφησα.
    Χρειάζεται μεταλλική βάση 10€, η φίσα που παίρνει είναι universal.
    Όσοι έχουν πρόβλημα διαγραφής μνήμης του στερεοφωνικου, απλώς πρέπει να πάνε σε ηλεκτρολόγο για να αλλαχθεί στη φίσα το κόκκινο με κίτρινο καλώδιο.
    Συμπέρασμα : Για τα χρήματα του άψογο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis_Sollakou
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό για την τιμή του απλά δεν παρέχετε η μεταλλική βάση και πρέπει να την αγοράσεις ξεχωριστά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Fastshop

    Για τα λεφτά του πάρα πολύ καλό.Προς το παρόν κανένα πρόβλημα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Για τα λευτα του δεν το συζητάμε..

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    • Εγκατάσταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα χρήματα της είναι ότι καλύτερο μπορείς να παρεις

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ενώ λένε είναι συμβατό με seat ibiza δεν είναι

    • Εγκατάσταση
    • Μικρό πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το μόνο αρνητικό για τα χρήματα του κάθε φορά που σβήνεις το αμάξι οι ρυθμίσεις γίνονται reset.

    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Λίγες μέρες έχει που το αγόρασα. Όλα λειτουργούν άψογα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτα του καλο

    • Εγκατάσταση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα ήχου
    • Ένταση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μενού
    • Εγκατάσταση
    • Μεγάλο πλήθος λειτουργιών και ρυθμίσεων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ένταση

Ερωτήσεις

1094 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
drakogiann1ss

τοποθετήθηκε μαζί με την camera που προτείνει το σκρουτζ ότι αγοράζουν όλοι μαζί με αυτή την οθόνη, αλλά ενώ είναι κανονικά συνδεδεμένη δεν δείχνει εικόνα. τι μπορεί να φταίει;

konssot

Εκτός από το καλώδιο εικόνας, πρέπει να συνδέσεις και το κόκκινο καλωδιάκι το μικρό που εξέχει στη θέση Α1 (ροζ νομίζω καλώδιο)

Δημήτρης1989

Στην εκκίνηση του αυτοκινήτου έχει παρουσιάσει σε κανέναν το εξής πρόβλημα σαν να μην έχει μπαταρία το αυτοκίνητο?
(δεν μου το κάνει πάντα)
και να περνει μπροστα με την 2 η 3 προσπάθεια με συνέπεια να ξερυθμιζονται όλα αποθηκευμένοι σταθμοί ώρα ημερομηνία κτλπ?

konssot

Η συσκευή θέλει δύο παροχές ρεύματος. Μία συνεχή και μία που να έχει ρεύμα μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σε λειτουργία. Τη πρώτη τη θέλει για να μην χάνει τις ρυθμίσεις και η δεύτερη για να παίρνει την εντολή να ανάψει/σβήσει. Εμένα μια χαρά είναι εντελώς σβηστό όταν η μηχανή δεν λειτουργεί και ανάβει μόνο του αντίστοιχα.

FioraX_Ask

φιλε τι ειναι το rds ραδιο? αν ναι εχει και παιζει κανονικα

Δες όλες τις ερωτήσεις (58)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες