NiteCore Επαναφορτιζόμενος Φακός LED Αδιάβροχος IPX8 με Μέγιστη Φωτεινότητα 1800lm MH23
Φακοί Φωτισμού

NiteCore Επαναφορτιζόμενος Φακός LED Αδιάβροχος IPX8 με Μέγιστη Φωτεινότητα 1800lm MH23 Κωδικός: 14023144

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μπαταρία: 18650
  • Αδιαβροχοποίηση: IPX8
  • Μέγιστη Απόσταση Δέσμης: 294 m
Δες όλη την περιγραφή
114,90
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 114,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    114,90 €

Περιγραφή

Δυνατότητες

Φακός χειρός LED της NiteCore, κατάλληλος για χρήση σε δραστηριότητες όπως κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα ή κατά διάρκεια των εργασιών όπως επισκευή στο σπίτι. Είναι επαναφορτιζόμενος, λειτουργεί με μπαταρία 18650 (δεν συμπεριλαμβάνεται) και τροφοδοτείται μέσω της θύρας USB. Επιπλέον είναι υβριδικός και μπορεί να λειτουργήσει και με διαφορετικού τύπου μπαταρία. Έχει ισχυρή ένταση φωτισμού που φτάνει έως 1800lm και μπορεί να φωτίσει έως 294 μέτρα. Είναι ανθεκτικός στο νερό, καθώς διαθέτει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IPX8. Εύκολος στη χρήση, καθώς έχει ελαφριά κατασκευή που ζυγίζει 96.2gr και έχει μήκος 11.3cm.

Τροφοδοσία

Το ενσωματωμένο κύκλωμα προστασίας τερματίζει τη φόρτιση μόλις αυτή ολοκληρωθεί. Ενσωματωμένη προστασία από υπερφόρτιση και υπέρ-αποφόρτιση της μπαταρίας. Έχει τη δυνατότητα να δέχεται και να λειτουργεί με διάφορους τύπους μπαταριών όπως 1×18650 Li-ion ή 2xCR123/RCR123. Συστήνεται η χρήση μπαταρίας Nitecore NL18650HP υψηλής αποφόρτισης έως 8Α και διάρκεια λειτουργίας έως και 330 ώρες. Η μπαταρία αυτή έχει καλύτερη απόδοση της ενέργειας της, καλύτερη αποθήκευση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια συγκρινόμενη με άλλες. Με τη χρήση της ειδικής μπαταρίας Nitecore NL1829LTHP είναι δυνατή η χρήση του φακούς σε θερμοκρασίες έως και -40 C° διατηρώντας τις μέγιστες επιδόσεις του.

Υψηλές Αντοχές

Η τεχνολογία ATR που ενσωματώνει ελέγχει και προσαρμόζει την ένταση του φακού σύμφωνα με το εξωτερικό περιβάλλον έτσι ώστε να διατηρείται η μέγιστη δυνατή απόδοση. Αδιάβροχος με πιστοποίηση IPX8 (υποβρύχιος έως και 2 μέτρα βάθος) και ανθεκτικός σε πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρα.

Ευκολία στη Χρήση

Ο διακόπτης δύο σταδίων δίνει την δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις λειτουργίες του φακού με το ένα χέρι. Ο μονός διακόπτης δύο σταδίων ελέγχει 5 επίπεδα φωτεινότητας και 3 ειδικές φωτεινότητες. Έχει την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην πολύ χαμηλή ή την πολύ ισχυρή ένταση. Η άμεση πρόσβαση στην μέγιστη ένταση των 1800 Lumens είναι σχεδιασμένη ειδικά για έρευνα και διάσωση.

Άνεση & Ασφάλεια

Διαθέτει προστασία από λανθασμένη τοποθέτηση των μπαταριών (ανάποδη πολικότητα). Το ειδικά σχεδιασμένο κλιπ μεταφοράς επιτρέπει την τοποθέτηση του φακού βαθιά μέσα στην τσέπη. Η ενδεικτική λυχνία κάτω από τον κεντρικό διακόπτη ενημερώνει για την ενέργεια που έχει απομείνει στις μπαταρίες, για την εξελισσόμενη διαδικασία φόρτισης και μετρά την τάση της μπαταρίας κάθε φορά που αυτή θα εισαχθεί. 

Κατασκευαστής

NiteCore

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Χειρός

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Επαναφορτιζόμενος
Ναι
Lumen
1800 lm
LED
Ναι
Μαγνητικός
Όχι
UV
Όχι
Zoom
Όχι
Διπλής Λειτουργίας
Όχι
Αδιάβροχος
Ναι
Αντιεκρηκτικός
-
Πιστοποίηση Προστασίας
IPX8
SOS
Ναι

Τύπος Φόρτισης

Δυναμό
Όχι
Ηλιακός
Όχι
USB
Ναι
Με Φορτιστή
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
11,3 εκ.
Βάρος
96,2 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Μετά από 4 χρόνια χρήσης μπορώ να γράψω την αξιολόγησή μου.
    Πολύ δυνατός φακός με καλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά μικρό μέγεθος, δεδομένου των χαρακτηριστικών του (μπαταρία 18650, κεφαλή LED με ψύκτρα).
    Καλός διαχωρισμός στη φωτεινότητα της κάθε σκάλας.
    Χρήσιμο το ενσωματωμένο LED στο διακόπτη χειρισμού.
    Άντεξε σε πτώση (ακούσια) από ύψος 7μ σε μεταλλικό πάτωμα. χωρίς κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του, γεγονός που αποδεικνύει την καλή ποιότητα κατασκευής του.

    Στη μεγάλη σκάλα ζεσταίνεται αρκετά η κεφαλή και μετά από κάποια ώρα πέφτει στην προηγούμενη σκάλα. Πρακτικά δε μου έχει δημιουργήσει θέμα καθώς τη μεγάλη σκάλα την έχω δουλέψει μόνο σε λίγες περιπτώσεις λόγω της πολύ μεγάλης της έντασης.

    • Μεγάλη ένταση φωτισμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Βάρος
    • Αντοχή στις πτώσεις
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εστίαση
    • Κατανομή βάρους
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Kasotakis1774
    3
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    τρία αστέρια απλά γιατί μετά από 6 μήνες χρήσης μόλις ζεσταθεί σβήνει τρεμοπαιζει και μετά δεν δουλεύει καθόλου ίσως έτυχα στην περίπτωση!!!πολύ δυνατός ελαφρύς γερή κατασκευή ανθεκτικοτατος!!!

    • Μεγάλη ένταση φωτισμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Βάρος
    • Αντοχή στις πτώσεις
    • Εστίαση
    • Κατανομή βάρους
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες