Πρακτικός εσωτερισμός
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Πρακτικός εσωτερισμόςΚωδικός: 140920

Ο "Πρακτικός εσωτερισμός" είναι μία συλλογή γραπτών της Dion Fortune με κεντρικό θέμα τις πρακτικές εφαρμογές της φιλοσοφίας της πνευματικής αναζήτησης. Τούτο το θέμα απασχόλησε κατά διαστήματα όσους...

Δες όλη την περιγραφή

Ο "Πρακτικός εσωτερισμός" είναι μία συλλογή γραπτών της Dion Fortune με κεντρικό θέμα τις πρακτικές εφαρμογές της φιλοσοφίας της πνευματικής αναζήτησης. Τούτο το θέμα απασχόλησε κατά διαστήματα όσους αναζητούσαν στις περιοχές του πνεύματος μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τον εαυτό τους και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Η φιλοσοφική γνώση έχει τη δυνατότητα...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Dion Fortune
  • Εκδότης: Ιάμβλιχος
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 1990
  • Αριθμός σελίδων: 156
  • Κωδικός ISBN-13: 9789602681176
  • Διαστάσεις: 21×14
9,80
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 12,60 €

  2. 12,78 €

  3. 9,80 €

Περιγραφή

Ο "Πρακτικός εσωτερισμός" είναι μία συλλογή γραπτών της Dion Fortune με κεντρικό θέμα τις πρακτικές εφαρμογές της φιλοσοφίας της πνευματικής αναζήτησης. Τούτο το θέμα απασχόλησε κατά διαστήματα όσους αναζητούσαν στις περιοχές του πνεύματος μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τον εαυτό τους και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Η φιλοσοφική γνώση έχει τη δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της ανθρώπινης συνείδησης.
Με γνώμονα, λοιπόν, την αξιοποίηση των φιλοσοφικών αναζητήσεων στην καθημερινή ζωή, η παρούσα μελέτη είναι χρήσιμο βοήθημα για εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται να πάρουν κάποιες πρακτικές απαντήσεις στις απορίες τους για την υλοποίηση της πνευματικής αναζήτησης και την εφαρμογή της στον παρόντα χωρόχρονο της ανθρώπινης εξελικτικής προσπάθειας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
156
Έτος έκδοσης
1990
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη