Chord Cable Ατερμάτιστο - Ατερμάτιστο 1m (C-Screen)
Καλώδια Ηχείων

Chord Cable Ατερμάτιστο - Ατερμάτιστο 1m (C-Screen)Κωδικός: 14097443

Ένα θωρακισμένο καλώδιο ηχείων που απευθύνεται τόσο σε συστήματα ήχου και οικιακού κινηματογράφου. Προσφέρει τη βραβευμένη σειρά από καλώδια θωρακισμένων ηχείων της Chord Company, συμπεριλαμβανομένου...

Δες όλη την περιγραφή

Ένα θωρακισμένο καλώδιο ηχείων που απευθύνεται τόσο σε συστήματα ήχου και οικιακού κινηματογράφου. Προσφέρει τη βραβευμένη σειρά από καλώδια θωρακισμένων ηχείων της Chord Company, συμπεριλαμβανομένου του αναγνωρισμένου Clearway και της Υψηλής απόδοσης αναφοράς υπογραφών.

15,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 15,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    15,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    15,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    15,00 €

Περιγραφή

Ένα θωρακισμένο καλώδιο ηχείων που απευθύνεται τόσο σε συστήματα ήχου και οικιακού κινηματογράφου. Προσφέρει τη βραβευμένη σειρά από καλώδια θωρακισμένων ηχείων της Chord Company, συμπεριλαμβανομένου του αναγνωρισμένου Clearway και της Υψηλής απόδοσης αναφοράς υπογραφών.

Κατασκευαστής

Chord

Χαρακτηριστικά

Ακροδέκτης Α
Ατερμάτιστο
Ακροδέκτης B
Ατερμάτιστο
Μήκος
1 m
Επίχρυσος Ακροδέκτης
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Δ.Σ.
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Φωτεινό, μουσικότατο, καθαρό, με σαφώς καθορισμένο ήχο, γεμάτα σώματα, λεπτομέρεια, μελωδικότατο, και με εξαιρετικό ηχόχρωμα και ζεστασιά.
    Είχα διαβάσει γι' αυτό σε ξένα περιοδικά και, ακούγοντάς το, δεν μπορώ να έχω καμία αντίρρηση με τις εξαιρετικές κριτικές που έχει πάρει. Από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
    Πάνω από όλα η μουσικότητα, το χρώμα και το συναίσθημα της μουσικής.
    Αγορά με κλειστά μάτια σ' αυτήν την χαμηλή για την αξία του τιμή, δηλ. απλά αγοράστε το.
    Αν έπρεπε να πούμε κάτι παραπάνω γενικά, είναι το ότι είναι κυλινδρικό και αρκετά χοντρό επειδή έχει παχιές μονώσεις, δεν είναι το πιο βολικό στην τοποθέτηση καλώδιο, δηλ. κάτω από χαλί ή σε γωνίες κτλ. (ΑΝ για κάποιους αυτό είναι ένα θέμα) και θα σας κουράσει λίγο παραπάνω για να το κόψετε και απογυμνώσετε για να το ετοιμάσετε ώστε να βάλετε τους ακροδέκτες (πράγμα που όμως θα γίνει μία φορά), χρησιμοποιήστε ότι καλύτερο στο κόψιμο, αν δεν έχετε έτοιμα τα κομμάτια από το μαγαζί που το πήρατε, αλλά και μετά που θα διαχειριστείτε τις άκρες του, όμως μη σας αποθαρρύνουν όλα αυτά, γιατί μετά που θα ακούτε μουσική θα καταλάβετε πολύ καλά τι αγοράσατε και αν έπρεπε.
    Σ.Δ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Angelo_Di
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάρα πολύ καλό καλώδιο. Το ηχοσύστημά μου αγορασμένο το 1995 (ενισχυτής marantz pm 44se, marantz cd-63, ηχεία MS30) με χιλιάδες ώρες στην πλάτη του ακούγεται τέλεια. Υπάρχει λεπτομέρεια στον ήχο. Άλλαξα φυσικά και όλα τα καλώδια (τροφοδοσίας, interconnect) με άλλα πολύ ποιοτικότερα, καθώς και ένα καλό πολύμπριζο με φίλτρα. Ο ήχος πλέον είναι καθαρός και στιβαρός.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Andreas_South

Απο μπασσο τι λεει το καλωδιο?Δεδομενου της πολυ μικρης διατομης 2X1.2mm.Ειναι γνωστο οτι το μπασσο,θελει παχυ καλωδιο (τουλαχιστον 2X2.5mm).Παχυ καλωδιο με τις μονωσεις αλλα ο conductor πολυ μικρος.Τα πριμα και μεσαιουψηλες πως ειναι?Ουδετερα,μαλακά,ξεκουραστα?

Angelo_Di

έχει εξαιρετική απόδοση, οπότε αν αναζητάτε ένα προσιτό, καλό ήχο, τότε Το C-screenX της Chord Company αποδίδει όλο το ηχητικό φάσμα πάρα πολύ καλά και έχει ιδιαίτερα καλή αξία εάν το τερματίσετε μόνοι σας.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)