Ρωσικά για Έλληνες, Ίσως μπορώ και εγώ...
Βιβλία Εκμάθησης Ρωσικών

Ρωσικά για Έλληνες, Ίσως μπορώ και εγώ... Κωδικός: 141471

Το βιβλίο αυτό είναι ένα εγχειρίδιο διδασκαλίας της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και απευθύνεται στους ελληνόφωνους σπουδαστές και στους καθηγητές που την διδάσκουν. Είναι το δεύτερο βιβλίο μιας...

Δες όλη την περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι ένα εγχειρίδιο διδασκαλίας της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και απευθύνεται στους ελληνόφωνους σπουδαστές και στους καθηγητές που την διδάσκουν. Είναι το δεύτερο βιβλίο μιας πρωτότυπης σειράς, που ευελπιστούμε να βοηθήσει αποτελεσματικά τους αναγνώστες της σε όλα τα επίπεδα εκμάθησης αυτής της δύσκολης, αλλά χρήσιμης και ωραίας γλώσσας. Το...

Δες όλη την περιγραφή
26,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 26,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 26,10 €

  2. 26,00 €

  3. 26,86 €

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι ένα εγχειρίδιο διδασκαλίας της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και απευθύνεται στους ελληνόφωνους σπουδαστές και στους καθηγητές που την διδάσκουν. Είναι το δεύτερο βιβλίο μιας πρωτότυπης σειράς, που ευελπιστούμε να βοηθήσει αποτελεσματικά τους αναγνώστες της σε όλα τα επίπεδα εκμάθησης αυτής της δύσκολης, αλλά χρήσιμης και ωραίας γλώσσας. Το πρώτο βιβλίο (Ρωσικά για Έλληνες - Α΄, Μήπως μπορώ και εγώ;), που ήδη έτυχε θερμής υποδοχής από τους διδάσκοντες και ζωηρού ενδιαφέροντος από το αναγνωστικό κοινό όπως και το παρόν (Ρωσικά για Έλληνες - Β΄, Ίσως μπορώ και εγώ...) απευθύνονται σε αρχάριους, ενώ το τρίτο βιβλίο (Ρωσικά για Έλληνες - Γ΄, Μάλλον μπορώ και εγώ), απευθύνεται σε προχωρημένους.
Όλη η σειρά είναι μια μέθοδος εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας.
Η αποτελεσματικότητά της, ως μεθόδου, βασίζεται στην εργαστηριακή της μορφή που εφαρμόζεται με επιτυχία από τη συγγραφέα στα πλαίσια διδασκαλίας της ρωσικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα).

Χαρακτηριστικά

Υπότιτλος
Ίσως μπορώ και εγώ...
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
364
Έτος έκδοσης
2005
Διαστάσεις
29x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες