Telemax S1706C Ηλεκτρική Σκούπα Stick & Χειρός 880W Πράσινη
Σκούπες Stick

Telemax S1706C Ηλεκτρική Σκούπα Stick & Χειρός 880W Πράσινη Κωδικός: 14313091

Kυκλωνικό σκουπάκι σκούπα από την Telemax S1706C 880 Watt με πρωτοποριακό πέλμα για καλύτερο σκούπισμα. Εύκολη αποθήκευση σε όρθια θέση για εξοικονόμηση χώρου. Χρησιμοποιείται ως σκούπα δαπέδου και

Δες όλη την περιγραφή

Kυκλωνικό σκουπάκι σκούπα από την Telemax S1706C 880 Watt με πρωτοποριακό πέλμα για καλύτερο σκούπισμα. Εύκολη αποθήκευση σε όρθια θέση για εξοικονόμηση χώρου. Χρησιμοποιείται ως σκούπα δαπέδου και χειρός και καθαρίζει οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι.

Δες όλη την περιγραφή
39,50
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 39,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 39,90 €

  2. 39,69 €

  3. 39,50 €

  4. 39,50 €

  5. 44,00 €

  6. 44,00 €

  7. 44,00 €

  8. 39,90 €

  9. 44,00 €

  10. 41,67 €

  11. 39,90 €

  12. 39,40 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    39,90 €

  14. 39,90 €

  15. 39,70 €

  16. 39,90 €

  17. 39,59 €

Περιγραφή

Kυκλωνικό σκουπάκι σκούπα από την Telemax S1706C 880 Watt με πρωτοποριακό πέλμα για καλύτερο σκούπισμα. Εύκολη αποθήκευση σε όρθια θέση για εξοικονόμηση χώρου. Χρησιμοποιείται ως σκούπα δαπέδου και χειρός και καθαρίζει οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι. Υψηλή απόδοση για κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού και μέγιστη ευελιξία κατά τη χρήση. Καθαρίζει κάθε ίχνος σκόνης αποτελεσματικά ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Το φίλτρο είναι αποσπώμενο και πλενόμενο.

  • Κυκλωνικό Σκουπάκι χειρός/ πατώματος
  • Σύννομο με το νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο ERP2
  • Ισχυρό μοτέρ (880 Watt max)
  • Φίλτρο HEPA υψηλής απόδοσης
  • Εξαρτήματα: πέλμα δαπέδου, χοάνη, εύκαμπτος σωλήνας με εξάρτημα για γωνίες.
  • Μακρύ καλώδιο 5m για εύκολη χρήση

Κατασκευαστής

Telemax

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Ρεύματος
2 σε 1
Ναι
Χρώμα
Πράσινο

Χαρακτηριστικά Ρεύματος

Ισχύς
880 W
Μήκος Καλωδίου
5 m

Δυνατότητες & Λειτουργίες

για Ακάρεα
Όχι
για Κατοικίδια
Όχι
για Χαλιά
Ναι
Υγρό Καθάρισμα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • vasiliki_tzouveli

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή σαν δύναμη αλλά πολύ φθηνή κατασκευή...δώστε λίγα παραπάνω χρήματα και πάρτε κάτι πιο αξιόπιστο προϊόν

    • Απορροφητικότητα
    • Αποθήκευση
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Άδειασμα κάδου
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό σκουπάκι. Για μικροδουλειές, στα γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να βγάλω την μεγάλη σκούπα είναι ό,τι πρέπει. Θέλει προσοχή κατά το καθάρισμα για να μην μπουκώνει. Αδειάζει εύκολα ο κάδος.

    • Απορροφητικότητα
    • Βάρος
    • Αποθήκευση
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Άδειασμα κάδου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostas1737
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τρομερό σκουπάκι. Καθαρίζει μια χαρά και το χαλί. Σίγουρα δεν μπορεί να φτάσει την κυκλωνικη σκούπα (όχι σκουπάκι) γνωστής εταιρίας που έκανε 200€, αλλά είναι ικανό να την βάλει στην άκρη, καθώς σκουπίζει πολύ καλύτερα από μια κλασική σκούπα με σακούλα και είναι πολύ πιο ευέλικτη. Για έναν φοιτητή σίγουρα τον καλύπτει πλήρως. Για μια οικογένεια με μικρά μωρά είναι σωτήριο, μετά από κάθε γεύμα βάζεις σκούπα και μαζεύει τα πάντα. Αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά της. από φασαρία κάνει όπως μία κλασική σκούπα, νορμάλ. Τα μόνα αρνητικά είναι το καλώδιο που θα ήθελε να είναι δύο μέτρα παραπάνω, αλλά αυτό επιλύεται εύκολα με μια μπαλαντεζα. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Το καλώδιο είναι ίδιο με μιας σκούπας, απλά χάνεις το μήκος του σωλήνα μιας κλασσικης σκούπας. Επιπλέον η χειρολαβη δεν είναι τόσο πρακτική όσο θα ήθελα, αλλά σε δύο μέρες συνηθίζεται και όλα μια χαρά. Τρομερό σκουπάκι! Με κλειστά μάτια αγοραστε το.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jo.mich.39
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε για να αντικαταστήσει ογκώδη ηλεκτρική σκούπα και να αποθηκεύεται πιο εύκολα. Δε με ενοχλεί ο θόρυβος ούτε το βάρος της, είναι σχετικά νορμάλ. Θα την ήθελα λίγο πιο δυνατή, ώστε να κάνει δουλειά και στα χαλιά, οι τρίχες δε φεύγουν με τπτ από τα χαλιά. Το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ για ένα δωμάτιο. Δεν υπερθερμαίνεται για τη χρήση των 15 λεπτών που κάνω. Θέλει ευλαβική προσοχή στη χρήση των πλαστικών, σπάνε εύκολα τα πλαστικά εξαρτήματα κ μετά γίνεται δύσχρηστη και θέλει πατέντες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Είναι πολύ δυνατή, αλλά κάπως βαριά. Δεν με έχει βολέψει, γιατί ο κάδος της είναι χαμηλά και την εμποδίζει από το να μπαίνει κάτω από τα έπιπλα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eda_Mujo
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπόν λοιπόν Την πήρα τη σκούπα αυτήν πριν δύο μήνες μου έχει και ελαττωματική με το κουμπάκι που αναβοσβήνει την έστειλα πίσω το φτιάξανε μου την ξανά στείλανε ελαττωματική αυτή τη φορά εκεί που κουμπώνει το χερούλι που πάει να πει ότι μου έμεινε ήμισυ σκούπα στο χέρι σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει αρχίσει και ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ με μόλις τρία λεπτά λειτουργία και όχι δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω κάθε μέρα το πολύ 10 φορές Δυστυχώς έκλαψα τα λεφτά μου
    Στην αρχή ήτανε πάρα πολύ δυνατή δεν έχω παράπονο και ακόμα είναι αλλά δυστυχώς κάνει για σπάνια χρήση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aristotelistsoulospage
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγορασα 49ε.Μεσα σε μερικους μηνες αρχισε να διαλυεται.Πρωτα πεφτει, δε στηριζεται ορθιο.Μετα χαλασαν οι ροδες του.Εφυγε η μια εφυγε και μετα η αλλη.Τωρα εφυγε η βιδα απ τη χειρολαβη και το καλωδιο δεν κανει καλι επαφη με αποτελεσμα να σταματαει εκει που λειτουργει.Θελει αλλαγμα η ακρη του.Η καλυτερα θελει.....πεταμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bill68
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η σκούπα - σκουπάκι είναι απίστευτα δυνατή!Δεν το περίμενα με τίποτα......!Ελαφριά με αρκετά μεγάλο καλώδιο,πλήθος εξαρτημάτων,όρθια αποθήκευση και ποιότητα υλικών πολύ καλή για την τιμή της.Έχει και φίλτρο HEPA!Με 40 ευρώ είναι μια άριστη αγορά!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pedro_huan
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Διάβασα τις αξιολογήσεις και το αγόρασα με μόνο ενδοιασμό τον θόρυβο. Κανένας δεν είχε αναφέρει πόσο θόρυβο σε db κάνει έτσι ώστε να έχω μια ιδέα. Ευτυχώς στις οδηγίες έγραφε για 79 db και όταν το μέτρησα μεσω app απο το κινητό μου ήταν όντως όσα db έλεγε στα χαρακτηριστικά. Κάνει θόρυβο όπως όλοι αναφέρουν αλλά είναι μπάσος και ακούγεται σαν μια μεγάλη ηλεκτρική σκούπα. Δέν είναι εκνευριστικός όπως στα περισσότερα σκουπάκια που είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Δυνατό σκουπάκι, ευέλικτο, με λειτουργικά εξαρτήματα και όντως ζεσταίνεται αλλά δεν με ανησυχεί. Σε 10 λεπτά έχω κάνει όλο το σπίτι και σε χρόνο μηδέν το έχω αποθηκεύσει. Το καλώδιο δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, θα ήταν άβολο. Σκέφτομαι να αγοράσω και 2ο για να το κάνω δώρο. Το παρέλαβα ο ίδιος απο το κατάστημα μιας και η αξία των μεταφορικών ήταν τέτοια που έστελνα δέμα στο εξωτερικό...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eleftheria-7
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτι πολύ παραπάνω από value for money.
    Την σκουπα την έχω 2 μήνες και εκανα δώρο και μια στη μητέρα μου και ας μένει σε μεγάλο σπίτι.
    Δουλεύει κάθε μέρα με αρκετή τρίχα στο σπίτι και πολύ σκόνη-χνουδι.Ο κάδος αδειάζει με 2 κλικ. Κάνει τη δουλειά της και με το παραπάνω,εύχρηστη,πολύ μακρύ καλώδιο για να κινηθείς άνετα σε 40 τετραγωνικά βάζοντας της σε μια πρίζα μια φορά. Σίγουρα η κατασκευή δεν είναι και από "ατσαλι" ομως η δύναμη που έχει πραγματικά καθαρίζει το σπίτι πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LEOPOL
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι εξαιρετικό. Ακόμα και ασχέτως της τιμής του. Είναι δυνατό, ελαφρύ και εύχρηστο. Το προτίνω ανεπιφύλακτα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • geo_sari65
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω λίγο διάστημα αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Έχω γάτα και οι τρίχες από το χαλί ήταν ένα άγχος, αλλά βλέπω πως δεν έχει πρόβλημα και τις τραβάει. Ωστόσο, με προβληματίζει η ποιότητα των υλικών. Φοβάμαι πως το πλαστικό μπορεί μπορεί εύκολα να σπάσει γι' αυτό και θέλει προσοχή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • marylinardaki
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πήρα για το φοιτητικό σπίτι της κόρης μου. Είναι δυνατό και εύκολο στη χρήση. Στα συν το ότι αποθηκεύεται σε όρθια θέση και δεν πιάνει χώρο. Καθαρίζει ευκολα το χαλί. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για φοιτητές ή για μικρά διαμερίσματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evi_dent
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Αν αποδειχθεί και ανθεκτικό στο χρόνο νομίζω ότι έβγαλε με το παραπάνω τα χρήματά του. Κατάλληλο για μικρά διαμερίσματα με σχετική έλλειψη χώρου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ntinospek
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με χρήση 2 ημερών, έχω να πω τα εξής: Είναι απρόσμενα δυνατό, πολύ βολικό λόγω μεγέθους. Αν και βαρύ είναι εύχρηστο γιατί το πέλμα έχει ροδάκια.
    Καθαρίζει πολύ αποτελεσματικά και τα πλακάκια αλλά και το χαλί (έσπασε ποτήρι και καθάρισε αποτελεσματικά όλα τα γυαλάκια από το χαλί...). Το πήρα βασιζόμενος στις κριτικές και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ιδίως στην τιμή που το βρήκα είναι εξαιρετική επιλογή!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • timoleon1987
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την πρώτη φορά που αγόρασα σκουπάκι της εταιρείας είχα πάρει την έκδοση με τα 1.000 watt και αντικατέστησαν την σκούπα με κάδο που είχα της juro pro.. έκτοτε δεν την ξανά χρησιμοποίησα.. το σκουπάκι τραβάει πάρα πολύ δυνατά στο χαλί δυσκολεύεσαι να το μετακινήσεις από τη δύναμη κάνει θόρυβο αλλά αξίζει γλιτώνεις την ταλαιπωρία μετά σπιράλ ,με την αποθήκευση.. πολύ πρακτικό και γρήγορο.. ξαναπήρα μετά από 3 χρόνια το σκουπάκι με τα 880 w.. και τα δύο όταν έπεσαν κάτω μερικές φορές έσπασε το πλαστικό που βαστάει το καλώδιο, από κει και πέρα αξίζει πάρα πολύ..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • latsak
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω 1 χρόνο. Πολύ δυνατή αλλά και βαριά. Ότι πρέπει για το καθημερινό σκούπισμα. Σαν σκουπακι χειρός δεν είναι πολύ πρακτικό λογω βάρους και δυσκολία αποσυναρμολόγησης.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TAKISFOTEINOPOULOS
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολυ απορροφητικό,ελαφρύ και αξίζει τα χρηματα που έδωσα.Πολύ πρακτικό,μας ελυσε το πρόβλημα με τις ογκώδες οικιακές σκούπες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KswTiko2L
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι για τα λεφτα του παρα πολυ καλο! Εχω εναν σκυλο 28 κιλα, και ρουφαει απο το χαλι τα παντα, δεν κολλαει δηλαδη ουτε σε τριχες, με εχει βολεψει απιστευτα γιατι αδειάζει και καθαριζει αμεσως και πανευκολα! Στέκεται ορθια και δεν πιανει χωρο, την εχω πισω απο μια ντουλαπα οποτε την βαζω στην πριζα και την χρησιμοποιώ αμεσως και ειναι πολυ ξεκουραστη η ολη διαδικασία, συμαντικο οτι εχει ροδακια το μεγαλο εξάρτημα (το μεγαλο εξαρτημα ειναι οπως στην φωτο που δειχνει σαν κανονικη ηλεκτρικη σκουπα) οποτε δεν κολλαει στο χαλι και γλιστραει επανω του ρουφοντας οτι υπαρχει! για τα λεφτα της αξιζει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • playstar
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάρα πολύ δυνατό, ζεσταίνεται όμως πολύ χωρίς να ξέρω αν είναι πρόβλημα, ρουφάει πολύ δυνατά και αδειάζει εύκολα! αποθηκεύετε εύκολα στέκεστε όρθια,το καλώδιο της είναι μακρύ 5 μετρά,με πολλά εξαρτήματά (ένα πέλμα δαπέδου,μια χοάνη για την σκόνη, εύκαμπτος σωλήνας με εξάρτημα για γωνίες)
    Για την τιμή της και όχι μόνο, είναι τέλεια και σίγουρα δεν είναι χαμένα χρήματα. Είναι ένα ποιοτικό προϊών βάση πάντα της τιμής της.
    Τώρα όσο για την αντοχή της ο χρόνος και η χρήση θα δείξουν.
    Ένα χρόνο μετά άριστα.
    Δύο χρόνια μετά άριστα.
    Τρία χρόνια μετά άριστα.
    Τέσσερα χρονιά μετά άριστα. Με καθημερινής χρήσει, σαν την πρώτη μέρα στην εμφάνιση και στην λειτουργία.

    • Απορροφητικότητα
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Άδειασμα κάδου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Βάρος
    • Αποθήκευση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pondigo
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάνει τελεία την δουλειά του και με το κόστος της αγοράς του ΣΙΓΟΥΡΑ δεν βγαίνεις χαμένος.
    Εμένα δεν μου φάνηκε ούτε βαρύ, ούτε πολύ θορυβώδης. Τα πλαστικά του είναι αρκετά καλά, αν δεν σου πέσει στο πάτωμα. Αλλά, αν πέσει - και πολύ πιο γερό υλικό δεν θα αντέξει.
    Πάρτε το άφοβα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_T40
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ δυνατό. Αν το κρατάς στο χέρι και ανοίξεις το διακόπτη σου γυρνάει από τη δύναμη του μοτέρ. Στο χαλί κολλάει και δεν το δουλεύεις εύκολα. Ρουφάει όχι μόνο τη σκόνη αλλά και ποιο μεγάλα κομμάτια. Ο κάδος αδειάζει εύκολα Φοβάμαι λίγο την ποιότητα των πλαστικών , πιστεύω ότι δεν είναι τόσο ποιοτικά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ilias.2008
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ δυνατό!! Πολύ καλύτερο απο άλλα επώνυμα σκουπάκια! Ρουφάει καλύτερα μπορώ να πώ κι απο κανονική μεγάλη σκούπα!! το συνιστώ σε όλους! το μόνο αρνητικό οτι κάνει πολύ θόρυβο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mar_Ver
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το αγόρασα πρόσφατα. Αν αντέξει στον χρόνο νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε σκουπάκι. Πολύ δυνατό, με πολλά εξαρτήματα, τέλειο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα
    25/11/2022. Εδώ και 2 χρόνια περίπου δεν το χρησιμοποιώ γιατί έβγαιναν συνεχώς τα ροδακια όταν σκουπιζα και έπρεπε να τα βάζω. Επίσης κλείνει εύκολα από τα σκουπίδια η οπή στον κάδο και είναι σχετικά δύσκολο να την ανοίγεις και επειδή ο κάδος και το μοτέρ είναι χαμηλά δεν εξυπηρετεί το σκούπισμα σε χαμηλά σημεία.

    • Αποθήκευση
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Απορροφητικότητα
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άδειασμα κάδου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Demie__demie
    1
    5 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μέτριο δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα το πήρα όσο ήμουν εγκυος για να ΜΝ βγάζω ολόκληρη σκούπα αλλά δεν με βόλεψε καθόλου πολύ βαρύ και κάνει πολύ θόρυβο από σκούπισμα έτσι κ έτσι.Επισης το καλώδιο δεν είναι πολύ μεγάλο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kourtimo
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    4+ αστέρια. Το χρησιμοποιώ εδώ και κάποιες μέρες σαν βασική σκούπα. Αξίζει τα λεφτά της, όντως το καλώδιο της είναι αρκετά μακρύ. Ότι πρέπει για μικρά σπίτια που υπάρχει πρόβλημα αποθήκευσης

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ladydarkstar
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παρά πολύ βολικό σκουπάκι μου έλυσε τα χεριά εδώ και ένα μηνά που το έχω, επειδή έχω κατοικίδια και ειδικά με την τρίχα είχα πρόβλημα, δεν αφήνει τίποτα! Είναι πολύ ελαφρύ στην χρήση ρουφάει πολύ δυνατά και αδειάζει πολύ εύκολα! Μ’ αρέσει που με το μεγάλο πέλμα στέκεται εύκολα και το έχω πολύ εύκολα εδώ και εκεί και δεν χρειάζεται να το εξαφανίζω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios_Giannaros
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εϊχα πάρει το προηγούμενο μοντέλο S1006 και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Τραβάει καλύτερα και από κανονική σκούπα. Μου είπαν ότι το 1706 είναι ο αντικαταστάτης του. Σε σχέση με το 1006 είναι εμφανισιακά παρόμοιο και κάνει λιγότερο θόρυβο.Το έχω τώρα 5 ημέρες και νομίζω ότι είναι εξίσου καλό με το παλιό.
    Στα μείον του είναι λίγο ευαίσθητο το πλαστικό που μαζεύεις το καλώδιο. Γενικά τα πλαστικά του θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

210 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Khaos

Πώς τα πάει με μακριές τρίχες μαλλιών; Τις ρουφάει χωρίς να κολλάνε στο στόμιο; Αφαιρούνται εύκολα από το δοχείο;

Evi_dent

Δεν έχει πρόβλημα. Τραβάει όλα τα σκουπίδια και μετά βγάζεις τον κάδο και τα πετάς.

Δήμητρα...

Τι εξαρτήματα εξτρά έχει πέρα από το πέλμα και το ακροφύσιο για γωνίες;

sofart2005

Καταρχήν βγαινει το κονταρι και γινεται σκουπάκι χειρός. Επίσης εχει βουρτσάκι για καναπέδες ή υφασματα συν ενα εξτρα ελαστικό σπιράλ για επέκταση.

sofart2005

Εμεις την εχουμε αγορασει για το γραφείο. Ειμαστε πολυ ευχαριστημένοι για τη χρηση που την θελουμε. Οχι δεν κάνει πολύ περισσοτερο θορυβο απο μια συμβατική σκουπα. Ισως και λιγότερο.

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες