Absolut Repair Molecular

Επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση*

*Εργαστηριακό τεστ τη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.
*Εργαστηριακό τεστ τη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.
Ad
Lorvenn Beauty Color Pastels 95.89 Ακουαμαρίνης 70ml
Βαφές Μαλλιών

Lorvenn Beauty Color Pastels 95.89 Ακουαμαρίνης 70mlΚωδικός: 14613101

Η κατηγορία από δέκα έντονες αποχρώσεις έντονων παστέλ, που προσδίδουν ρομαντική διάθεση και ονειρικό χαρακτήρα. Με ονόματα εμπνευσμένα από τους πολύτιμους λίθους, τα χρώματα εκφράζουν συγκεκριμένα...

Δες όλη την περιγραφή

Η κατηγορία από δέκα έντονες αποχρώσεις έντονων παστέλ, που προσδίδουν ρομαντική διάθεση και ονειρικό χαρακτήρα. Με ονόματα εμπνευσμένα από τους πολύτιμους λίθους, τα χρώματα εκφράζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συναισθήματα! Φεύγουν ομοιόμορφα, σταδιακά με τα λουσίματα και αφήνουν τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, απαλά και φωτεινά.

Δες όλη την περιγραφή
9,50
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,50 €

Περιγραφή

Η κατηγορία από δέκα έντονες αποχρώσεις έντονων παστέλ, που προσδίδουν ρομαντική διάθεση και ονειρικό χαρακτήρα. Με ονόματα εμπνευσμένα από τους πολύτιμους λίθους, τα χρώματα εκφράζουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συναισθήματα! Φεύγουν ομοιόμορφα, σταδιακά με τα λουσίματα και αφήνουν τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, απαλά και φωτεινά.

Οδηγίες Χρήσης

Μη λούζετε τα μαλλιά πριν τη βαφή. Χρησιμοποιείτε πάντα προστατευτικά γάντια. Χρησιμοποιείτε (ΟΧΙ μεταλλικό) μπολ ή πλαστικό σέικερ. Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά εργαλεία.

1. ΑΝΑΜΙΞΗ:

Α. Οι αποχρώσεις ΦΥΣΙΚΕΣ, ΜΠΕΖ – NTORE, ΧΑΛΚΙΝΕΣ – ΑΚΑΖΟΥ – ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΑΦΕ – ΣΟΚΟΛΑΤΙ, ΕΝΤΟΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ αναμιγνύονται σε αναλογία 1+1. ΔΗΛ. 50 ml Beauty color +50ml Oxycreme emulsion

B. SUPER BLONDS: Οι αποχρώσεις super blonds αναμιγνύονται σε αναλογία 1+2. Π.χ. 50ml Beauty color super blond + 100 ml Oxycreme emulsion. Σε ανοικτές βάσεις ή όταν δεν θέλετε μέγιστο ξάνοιγμα, συνιστάται να χρησιμοποιείτε οξειδωτική κρέμα 30V (9%). Επίσης, σε πολύ λεπτά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά χρησιμοποιείτε οξειδωτική κρέμα 30V (9%).

Γ. ΒΑΦΗ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΑΛΛΙΑ: H Beauty color καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά. Όταν τα λευκά είναι πάνω από 40% απαιτείται η προσθήκη μιας φυσικής απόχρωσης (2-10) ως εξής: i) από 40-60%, λευκά μαλλιά: αναμείξτε το χρώμα που θέλετε με μια φυσική απόχρωση σε αναλογία: 2 μέρη Beauty color απόχρωση επιλογής + 1 μέρος φυσικής απόχρωσης. Π.χ. Beauty color 50ml Nr. 6.60 +25ml Nr. 6 (φυσική απόχρωση).

2. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Χρησιμοποιείστε το μίγμα της βαφής αμέσως μετά την ανάμειξη.

Προφυλάξτε τα μάτια. Προφυλάξτε το ρουχισμό σας. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τις συνιστώμενες αναλογίες. Κατά την διάρκεια του χρόνου παραμονής, το μείγμα μέσα στο σέικερ ή το μπολ, αλλάζει χρώμα. Μην ανησυχήσετε. Δεν υπάρχει καμία συνέπεια στο αποτέλεσμα της βαφής.

2.1. ΟΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Στον ίδιο ή πιο σκούρο τόνο: Απλώστε το μίγμα της βαφής ομοιόμορφα από την ρίζα στην άκρη, χωρίζοντας τα μαλλιά σε τούφες. Χρόνος αναμονής: 30-40 λεπτά.

2.2 ΟΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Σε ανοιχτότερο τόνο ή ξάνοιγμα: Βήμα 1: Ξεκινήστε περίπου 2 τόνους από την ρίζα και εφαρμόστε τη βαφή στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών. Χρόνος αναμονής για όλες τις αποχρώσεις: 20 λεπτά. Για Super Blonds & Supreme Reds: 30 λεπτά. Βήμα 2: Αμέσως μετά εφαρμόστε τη βαφή στις ρίζες. Επιπρόσθετος χρόνος αναμονής: Για όλες τις αποχρώσεις: 30-40 λεπτά. Για Super Blonds & Supreme Reds: 50 λεπτά. Για να γίνει πιο φωτεινό το χρώμα, χρησιμοποιούμε στα μήκη και στις άκρες Oxycreme μεγαλύτερων βαθμών απ’ ότι χρησιμοποιούμε στη ρίζα.

2.3. ΒΑΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ: Απλώστε το μίγμα της βαφής στη ρίζα. Ξεκινήστε από τα σημεία εκείνα που τα λευκά είναι πιο πολλά. Για την καλύτερη κάλυψη εφαρμόστε αρκετό προϊόν στη ρίζα. Χρόνος αναμονής: 30-40 λεπτά. Το στεφάνι επειδή έχει ευαίσθητα μαλλιά (λεπτές φύτρες) πρέπει να περαστεί στο τέλος. Εάν πρόκειται για ξανθιστική βαφή ξεκινήστε από εκεί που χρειάζεται πιο πολύ ξάνοιγμα. Στην περίπτωση ξανοίγματος, πρέπει να περνάτε μεγαλύτερη ποσότητα απ’ ότι στις υπόλοιπες βαφές. Χρόνος αναμονής για Super Blonds: 50 λεπτά.

2.4. Ομοιόμορφο χρώμα από τις ρίζες έως τις άκρες των μαλλιών:

α) Αν το χρώμα στα μήκη και τις άκρες παρουσιάζει ελαφρύ ξεθώριασμα ψεκάστε τα μαλλιά με λίγο νερό και εφαρμόστε το υπόλοιπο μίγμα στα μήκη και τις άκρες 5 λεπτά πριν τη λήξη του χρόνου αναμονής.

β) Αν το χρώμα των μαλλιών στα μήκη και στις άκρες παρουσιάζει μέτριο ξεθώριασμα, εφαρμόστε το υπόλοιπο μίγμα μετά από 20 λεπτά χρόνου παραμονής και αφήστε για 10-20 λεπτά.

γ) Αν το χρώμα των μαλλιών στα μήκη και στις άκρες παρουσιάζει μέτριο ξεθώριασμα, εφαρμόστε στις ρίζες και στη συνέχεια αμέσως στα μήκη και στις άκρες. Χρόνος αναμονής βλέπε βαφή στις ρίζες

δ) Αν οι άκρες των μαλλιών είναι πολύ ταλαιπωρημένες και έχουν την τάση να “διώχνουν” το χρώμα, εφαρμόστε την επιθυμητή απόχρωση στις ρίζες και στη συνέχεια προσθέτετε στο μίγμα 5ml χλιαρό νερό και 2.5gr μιας ζεστής απόχρωσης (.3,.4,.5,.6) στο ίδιο ύψος τόνου ή έναν τόνο σκουρότερη. Εφαρμόστε το μίγμα στα μήκη και τις άκρες. Κάνετε καλό μασάζ. Χρόνος αναμονής: 30-40 λεπτά.

2.5. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΒΑΣΕΙΣ-MIXTONES Είναι οι αποχρώσεις που μας βοηθούν να ενισχύσουμε την απόχρωση της βαφής, να εξουδετερώσουμε ή να διορθώσουμε ανεπιθύμητες αποχρώσεις ή να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Η αναλογία ανάμιξης εξαρτάται από το ύψος τόνου της βασικής απόχρωσης. Όσο πιο ανοιχτή είναι η βασική απόχρωση τόσο πιο λίγη ποσότητα από βάσεις mixtones χρησιμοποιούμε. Ξεκινώντας από τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις (στο τόνο του 2) χρησιμοποιούμε περίπου 9gr MIXTONES στα 50gr βαφής. Όσο ξανθαίνουν οι αποχρώσεις μειώνεται η ποσότητα κατά 1/2 έως 1gr ανά απόχρωση, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

3. ΞΕΒΓΑΛΜΑ & Περιποίηση Μετά την Βαφή: Αφού ολοκληρωθεί ο χρόνος αναμονής, φορέστε γάντια μιας χρήσης, αφροποιείστε με λίγο ζεστό νερό πολύ καλά και προσεκτικά. Ξεπλένετε τα μαλλιά με άφθονο νερό μέχρι αυτό να ρέει καθαρό. Κατόπιν για εξουδετέρωση και σταθεροποίηση του χρώματος λουστείτε με το ειδικό σαμπουάν COLORFIX και στη συνέχεια χρησιμοποιείστε το COLORFIX CONDITIONER εξουδετερωτικό γαλάκτωμα περιποίησης με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και πρωτεϊνών μεταξιού.

Κατασκευαστής

Lorvenn

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Απόχρωση
Μπλε
Είδος
Μόνιμη Βαφή
Ξανθιστικό
Όχι
Σετ
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Φυτική Βαφή
Όχι
Χωρίς Αμμωνία
Όχι
για Άνδρες
Όχι

Ποσότητα

Όγκος
70 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Ankay
    1
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.28 Αμέθυστος

    Αγόρασα την απόχρωση 95.28 Αμέθυστος, είχα κατάξανθο μαλλί και αφού έβαψα τα μαλλιά μου με αυτή τη βαφή αντί να βγει μωβ βγήκε πορτοκαλορόζ και ξεθώριασε με 2 λουσίματα και με άφησε με ένα πορτοκάλι-καφέ ενώ υπενθυμίζω είχα κατάξανθο μαλλί προηγουμένως, η χειρότερη βαθύ που έχω αγοράσει δεν την συνιστώ σε κανέναν!

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dem_k
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.82 Αλεξανδρίτης

    Όταν πήγα στο Hondos Center για να πάρω βαφή, είχα πει συγκεκριμένα στην πωλήτρια ότι: θέλω σκούρο μωβ (της έδειξα και φωτογραφία με το reference pic μου) κι ότι θέλω να τα βάλω πάνω στο φυσικό μου μαλλί που είναι καστανό χωρίς ντεκαπάζ. Μου έδωσε αυτή τη βαφή, από την οποία μάρκα είχα ξαναπάρει την σκούρη κόκκινη απόχρωση κάποτε και μου έκανε τα μαλλιά ακριβώς όπως τα ήθελα. Πριν λίγο βγήκα από το μπάνιο που έλουσα τα μαλλιά μου με κρύο νερό και το color neutralize shampoo που μου έδωσε και τα μαλλιά μου είναι όπως ήταν πριν εφαρμόσω την βαφή. Βλέπω στα σχόλια ότι αυτή η βαφή θέλει ντεκαπάζ, κάτι που είχα ζητήσει από την πωλήτρια ότι δεν θέλω να κάνω. Κρίμα τα 8 ευρώ που έδωσα και τα 50 λεπτά αναμονής που έχασα από τη ζωή μου.

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μπορεί να την αγόραζα ξανά
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mkrskpkstnkskps
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.28 Αμέθυστος

    Πιστεύω αν με εξυπηρετούσε επαγγελματίας θα γινόταν καλύτερη δουλειά αλλά είμαι άφραγκη και το έκανα μόνη μου στο μπάνιο. Δεν βγήκε άσχημο απλά ήθελε λίγο πιο ανοιχτό να είναι το μαλλί (δηλαδή εντελώς άσπρο) σε μερικά κομμάτια ήταν λίγο κίτρινο και δεν έπιασε καλά. Έκανα δύο στρώσεις και στη δεύτερη βγήκε λίγο καλύτερα. Επίσης το χρώμα στις εικόνες είναι πιο σκούρο, η κανονική βαφή είναι λιλά ανοιχτό που κανονικά ήθελα σκούρο μωβ και για αυτό είδα την εικόνα και πήρα αυτή τη βαφή αλλά αυτό ήταν λάθος δικό μου.

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μέτρια κάλυψη
    • Περίπου το αναμενόμενο χρώμα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • frederikolomen
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    λοιπον να πω κατι εδω σαν κομμωτης για τα σχόλια, η βαφη πρεπει να γινεται ΜΟΝΟ σε ντεκαπαρισμενα μαλλια σε τονο 10 και ανω δηλαδη ενα καθαρο ξανθο πολυ ανοιχτο προς λευκο ακομα καλυτερα οσο πιο λευκη η βαση τοσο πιο τελειο θα βγει το αποτελεσμα επισης τονιζω ειναι PASTEL δηλαδη απαλο το αποτελεσμα του χρωματος. Μην περιμενετε σε αλλα χρωματα μαλλιων και κιτρινα σκουρα ξανθα να βγει αυτο που βλεπετε!!! εμενα μεχρι τωρα σε σωστη βαση όλα βγηκαν φοβερα !

    • Ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • elia66
    1
    2 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 65.26 Λυχνίτης

    Δεν μπορω να περιγράψω την απογοήτευση που πήρα με αυτό το προϊόν … εχω τζίντζερ μαλλιά ξαι ήθελα να τα κάνω μωβ ενθουσιασμένη λοιπον εβαλα την συγκεκριμένη βαφη ακολουθώντας παντα τις οδηγίες και μόλις το ξέβγαλα τα μαλλιά μου ήταν ιδια με πριν ,δεν είχαν αλλάξει καθόλου . Τα χειροτερα 9€ που ξόδεψα είπα καινγω να δοκιμασω μια καινουγρια μάρκα,απογοήτευση μονο

    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bouga_Ti
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.28 Αμέθυστος

    δεν ξερω γιατι τοσο κακα σχολια! εγω εμεινα απολυτα ικανοποιημενη, και επειδη ειναι πολλα ml η συσκευασια φανταστείτε επιασε για τα μαλλια μου μια μονο...
    η πρώτη φωτο ειναι μιξη του ανοιχτου αμεθυστου με το ροζ χαλαζια, και η δευτερη το μωβ αμεθυστος. το χρώμα το ροζ κρατησε 1 μηνα πολυ καλα στο μαλλι μου, και το μωβ 1 μηνα συνεχίζει με ενα ωραίο ξεθωριασμα.
    Να ξέρετε, δεν κρατάει το ροζ σε πολύ ντεκαπαριζμενο μαλλι, το πεταει αμέσως. θελει η 2 φορες περασμα η να προτιμήσετε αλλη βαφη... ολα τα αλλα χρώματα τα κραταει το μαλλι με ντεκαπαζ :) το επομενο χρωμα θα ειναι το γαλάζιο, θα ενημερώσω με φωτο πως ειναι!

    • Ικανοποιητική κάλυψη
    • Αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Θα την αγόραζα ξανά
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kazia
    1
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.38 Περίδοτο

    βγαινει παστελ mint και μονο σε γκρι-λευκη τριχα

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ell_Kokosali
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.82 Αλεξανδρίτης

    Απογοητευτικά αποτελέσματα με αυτή την βαφή. Σε μαλλί που είχα κάνει ντεκαπαζ δεν έπιασε. Αντί για μπλε βγήκε καπωσ γκρι με λίγο λιλα.

    • Προκαλεί μέτριο ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marry_Bood
    1
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.26 Αμέθυστος Ανοιχτός

    Εβαφα τα μαλλιά μου ξανθά, όταν έμεινα έγκυος δεν τα ξανά έβαψα και έτσι μου κατέβηκε το ξανθό και τώρα είναι σαν μπαλαγιαζ. Πάντα έκανα ρεφλέ για να μου γκριζαρει διότι δεν μου αρέσει καθόλου να κιτρινιζει το μαλλί μου . Ήθελα λοιπόν να κάνω μια αλλαγή και είπα να κάνω ένα ρεφλέ που να ροζιζει, έτσι και πήγα σε ένα κατάστημα που πουλάνε βαφές και εκεί μου τη πρότειναν το 9.5/69 rose quartz. Το κράτησα καμία ώρα... άσε που μύριζε πάρα πολύ έντονα, που έπιαναν ζαλάδες! Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα αλλά είπα εντάξει, είναι μια αλλαγή! Στο πρώτο λούσιμο έφυγε σχεδόν όλο και στο δεύτερο δεν φαινόταν τίποτα. Σαν συμπέρασμα έχω να πω ότι πέταξα τα λεφτά μου σε ανούσιο προϊόν που δεν έκανε τη δουλειά του! Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση!

    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anastasia_F
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 65.26 Λυχνίτης

    Εγω έβαλα μαζί τον αμέθυστος και τον χαλαζία με 20ρι οξυζενε σε ντεκαπαρισμενα μαλλιά.. Επιασε στο 5λεπτο αλλα τα άφησα λίγο ακόμα και τα μαλλια μου βγήκαν υπέροχο μωβ/λιλα αυτό που ήθελα. Νομίζω ότι το πρόβλημα το έχει η ροζ απόχρωση μόνη της αλλα το
    Μωβ είναι πολύ δυνατό.

    • Ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μπορεί να την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Olga_P9126
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.82 Αλεξανδρίτης

    (για την απόχρωση αλεξανδρίτης) Ακόμα ψάχνω το μπλε κάπου στα μαλλιά μου, δεν έβαψε ούτε τούφα για δείγμα (σε μαλλί με ντεκαπάζ), απλά απέκτησαν ένα tint γκρι που μπορεί να ήταν και από το οξειδωτικό, και το άφησα παραπάνω από ώρα (ενώ οι οδηγίες λένε 40 λεπτά). Σκέτη αποτυχία.

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitra_kalfopoulou51
    1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.28 Αμέθυστος

    Αντί για μωβ βγήκε ξανθιά η ρίζα και καστανοκόκκινο το υπόλοιπο μαλλί σε ιριδίζον μωβ βάση παρακαλώ. Επαγγελματική βαφή σου λέει μετά. Τζάμπα λεφτά λέω εγώ.

    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mirta
    1
    1 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    Μόνο ροζ δεν είναι αυτό. Το φυσικό μου είναι καστανό σκούρο με ανταύγειες ξανθές ανοιχτές. Πέρασα όλα τα μαλλιά με την συγκεκριμένη βαφή και τα άφησα 45 λεπτά. Βγήκαν πορτοκαλί χάλκινα. Άθλια!

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elena_Tefa40
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 65.26 Λυχνίτης

    Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο αρνητικές κριτικές... Εγώ είχα καστανόξανθο μαλλί ούτε καν ξανοιγμένο και το χρώμα έπιασε μια χαρά και βγήκε και ακριβώς όπως περίμενα (Λυχνιτης). Χρειάστηκε ένα δεύτερο πέρασμα γιατί δεν είχα ξαναβάψει τα μαλλιά μου και δεν είχε βάση να σταθεί, αλλά με τη δεύτερη βγήκε τέλειο. Δοκιμάστε ένα δεύτερο χέρι αν δεν σας βγήκε, ή πάρτε την και πηγαίνετε σε ένα κομμωτήριο να την εφαρμόσουν σωστά.

    • Ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georgiagianniou2
    1
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    Καθόλου καλό προϊόν . Έχω πολύ ανοιχτό καστανο χρώμα σχεδον ξανθό θα έλεγα... και τα μαλια μου σε καμία περίπτωση δεν έγιναν ροζ

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mfrigki.2438
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    Αν γινόταν να το μηδενίσω θα το έκανα το ένα αστεράκι ειναι πολύ !Καλύτερα να αποσύρετε τις συγκεκριμένες αποχρώσεις .Αγόρασα Lorvenn Beauty Color 9.5/69 Ροζ Χαλαζίας 70ml και δεν έβαψε ούτε μια τούφα στα μαλλια μου τα οποία ειναι ντεκαπαρισμένα ξανθο/άσπρο ενώ με την ημιμόνημη ρόζ βαφή άλλης εταιρίας το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικο.Τσάμπα χρόνος και χρήμα 0/5

    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • efaki_kanabou
    1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    Απαίσια βαφή δεν έπιασε καν το χρώμα τζάμπα κόπος το μαλλί μου μετά την βαφή από ξανθό-ασπρο έγινε αυτό το αποτυχημένο κίτρινο ξανθό. Ούτε μια τρίχα ροζ! Δεν αξίζει!

    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jetoras

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    • Ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Θα την αγόραζα ξανά
  • efiefthimia

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    • Ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Θα την αγόραζα ξανά
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.28 Αμέθυστος

    ωραίο γλυκό μωβ-λιλα. Ξεθωριαζει ομοιομορφα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    απόλυτη κάλυψη αλλά το χρώμα δεν είναι καθαρό ροζ παστελ, αλλά λίγο πορτοκαλίζει

    • Ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    Εμένα μια χαρά μου έπιασε το χρώμα σίγουρα θα ξαναπάρω

    • Ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    Το μαλλί μου είναι bleached σχεδόν άσπρο και πολύ υγιές. Η βαφή δεν έπιασε καθόλου στο χρώμα.

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 65.26 Λυχνίτης

    Γίνεται ψιλοροζ - βυσσινί σε ντεκαπαρισμενο μαλλί

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.26 Αμέθυστος Ανοιχτός

    Παιδιά πόσο χρώμα και πόσο οξυζενε πρέπει να βάλω για να βγουν ροζ?

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    Δεν αξίζει μια !! Δεν βάφει τίποτα τζάμπα κάψιμο στην τρίχα !

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    • Μέτρια κάλυψη
    • Προκαλεί μέτριο ερεθισμό/ κνησμό
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.69 Ροζ Χαλαζίας

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά
  • Η αξιολόγηση αφορά απόχρωση κατασκευαστή: 95.28 Αμέθυστος

    • Δεν προκαλεί ερεθισμό/ κνησμό
    • Μη ικανοποιητική κάλυψη
    • Διάρκεια αποτελέσματος
    • Μη αναμενόμενο χρώμα
    • Δεν θα την αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

19 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη