Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι

Toshiba Canvio Basics 2018 USB 3.0 Εξωτερικός HDD 1TB 2.5" Μαύρο Κωδικός: 14659850

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ταχύτητα (RPM): 5400
  • Διαστάσεις: 78 x 109 x 14mm
  • Βάρος: 149gr

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αθόρυβος.

Δες όλη την περιγραφή

  1. 1000 GB

    από 64,90 €
64,90
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 64,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 64,90 €

  2. 126,78 €

Περιγραφή

Μεταφέρετε γρήγορα αρχεία μέσω της θύρας SuperSpeed USB 3.0 και αποθηκεύστε δεδομένα στις εξωτερικές μονάδες δίσκου Canvio Basics. Αυτές οι συσκευές είναι έτοιμες για χρήση στα Microsoft Windows και δεν απαιτούν εγκατάσταση λογισμικού, άρα μπορείτε να ξεκινήσετε να αποθηκεύετε όλα τα αγαπημένα σας αρχεία γρήγορα και εύκολα. Με διαχρονική σχεδίαση και ματ φινίρισμα που ταιριάζει απόλυτα στο γραφείο ή στην τσάντα σας όταν ταξιδεύετε.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αθόρυβος.

Αποθηκεύστε όλα τα αρχεία σας

Υψηλή χωρητικότητα αποθήκευσης σε βολικό περίβλημα μικρών διαστάσεων με μαύρο ματ φινίρισμα. Οι σκληροί δίσκοι Canvio Basics είναι διαθέσιμοι σε πολλές χωρητικότητες (έως 4 TB*) και αποτελούν μια ιδανική λύση για την αποθήκευση δεδομένων, μουσικής, ταινιών και φωτογραφιών. Οι συσκευές τροφοδοτούνται μέσω USB και δεν χρειάζονται τίποτε άλλο για να λειτουργήσουν, πέρα από ένα καλώδιο USB που συνδέεται σε ένα PC ή φορητό υπολογιστή.

Ένας διακριτικός σύντροφος

Οι σκληροί δίσκοι Canvio Basics χαρακτηρίζονται από το λεπτό προφίλ και την κλασική σχεδίασή τους. Χάρη στο λεπτό περίβλημα μικρών διαστάσεων και την επίπεδη επιφάνειά τους, οι σκληροί δίσκοι Canvio Basics είναι πραγματικά φορητοί με όλη την έννοια της λέξης - μπορείτε να τους μεταφέρετε και να τους αποθηκεύετε εύκολα στην τσέπη ή την τσάντα σας.

Υψηλές ταχύτητες μεταφοράς

Με τεχνολογία USB 3.0, αυτοί οι φορητοί σκληροί δίσκοι είναι πολύ πιο γρήγοροι από τις αντίστοιχες συσκευές με USB 2.0, αλλά διατηρούν την ίδια συμβατότητα.

Ευκολία plug-and-play

Συνδέονται και λειτουργούν αμέσως. Έτοιμοι για χρήση με Microsoft Windows χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού. Σύρετε και αποθέστε τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε από και προς το PC ή τον φορητό σας υπολογιστή.

Τα δεδομένα σας βρίσκονται σε καλά χέρια

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία σκληρών δίσκων και ασύγκριτα πρότυπα ποιότητας, οι φορητοί σκληροί δίσκοι της Toshiba προσφέρουν αξιόπιστη και ασφαλή αποθήκευση των αρχείων σας, όπου και αν βρεθείτε.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Canvio Basics
  • Καλώδιο USB 3.2 Gen 1 (Type A σε Micro-B)
  • Εγχειρίδιο χρήσης (προεγκατεστημένο στον σκληρό δίσκο)

Κατασκευαστής

Toshiba

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
1000 GB
Μέγεθος
2.5"
SSD
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Συνδεσιμότητα

Interface
USB 3.0
Τροφοδοσία με Πρίζα
Όχι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Raid
No Raid

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+10Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

jkarras
5
237 στους 249 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αγοράστηκαν 2 ίδιοι δίσκοι στο 1TB (Toshiba Canvio Basics 2018) σήμερα 5 Μαρτίου στα 50Ε περίπου ο καθένας από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών, όταν τον πάρετε κάντε τον ένα format σε ntfs ή exFAT από windows, σε hfs ή exFAT από Mac, από τα Windows δεν διαθέτει επιλογή για φορμάρισμα σε fat32 αλλά μπορείτε να τον διαμορφώσετε από Linux ή με ειδικό πρόγραμμα στα Windows σε fat32 για να είναι συμβατός παντού αλλά έχει την θυσία των μικρών αρχείων. Αν επιλέξετε το exFAT θα μπορεί να υποστηρίζει μεγάλα αρχεία και είναι συμβατός και Windows αλλά και με Mac, εκτός από ορισμένες Linux διανομές που θέλουν πρόγραμμα τρίτων για να παίξει το exFAT και πολλές τηλεοράσεις και συσκευές που θέλουν μόνο fat32. Αν προορίζεται μόνο για Windows το NTFS είναι καλύτερο από όλα.
-> Επέλεξα τον συγκεκριμένο λόγο των αξιολογήσεων του και στην εμπειρία μου στους δίσκους της Toshiba, γαιτί έχω έναν 5ετίας Intenso εξωτερικό δίσκο που μέσα έχει έναν Toshiba και δουλεύει τέλεια μέχρι τώρα με υγεία 100%.
-> Μετά από format σε NTFS ενώ τον σύνδεσα σε USB 3.0 με το καλώδιο του και έκανα benchmark με το CrystalMark και πήγε Seq read 135 ΜΒ/s και Seq write στα 143 MB/s (πάρα πολύ καλή ταχύτητα για 2.5αρι HDD στις 5400RPM) και σε 4KiB Q8T8 read στα 0,5 MB/s 4KiB και Q8T8 write 6,5 MB/s σε θύρα USB 2.0 ή θύρα 3.0 αλλά με χρήση καλωδίου micro usb όχι του δικού του καλωδίου που είναι USB 3.0 τρέχοντας ως USB 2.0 πήγε Seq read 40,45 ΜΒ/s και Seq write στα 37,1 MB/s ( και σε 4KiB Q8T8 read στα 0,53 MB/s και 4KiB Q8T8 write 6,1 MB/s.
-> O δίσκος εσωτερικά είναι Toshiba (mq04ubf100) και δεν έχει διεπαφή sata που μπαίνει σε αντάπτορα ώστε να βγάλει micro USB 3.0 αλλά ο δίσκος είναι κατεθείαν micro USB 3.0 δηλαδή η πλακέτα του δίσκου βγάζει micro-usb 3.0 και όχι sata αυτό θα δυσκολέψει αν χαλάσει το βύσμα του να ανοίξετε το κουτί του για να τον συνδέσετε σε άλλο case ή στον υπολογιστή με τα συνηθισμένα καλώδια sata ώστε να σώστε τα δεδομένα σας, προς το παρόν τα πηγαίνει μια χαρά. Εμφανισιακά έχει ωραίο case, είναι ελαφριά και ποιοτική κατασκευή και χωράει να τον έχεις πάντα μαζί σου.
-> Υπερ είναι ότι άμα τον συνδέσετε ως USB 3.0 με το καλώδιο του και σε θύρα USB 3.0 (οι γαλάζιες θύρες) το led γίνεται μπλε ενώ άμα η σύνδεση δεν είναι με το USB 3.0 και είναι USB 2.0 τότε το LED γίνετε άσπρο και έτσι γνωρίζετε αν πηγαίνει γρήγορα όσο πάει στο max.
-> Το καλώδιο είναι μέτριας ποιότητας USB 3.0, το ήθελα λίγο πιο μακρύ. Γνωστοποπίηση αν τον έχετε μαζί σας και δεν έχετε το καλώδιο του μπορείτε με το καλώδιο του κινητού σας (αν είναι microUSB) να το συνδέσετε κανονικά με την διαφορά ότι θα πηγαίνει πιο αργά γιατί το καλώδιο του κινητού υποστηρίζει USB 2.0 και όχι το πρότυπο 3.0.

Αγόρασα 2 των 1TB τον καθένα και δεν πήρα έναν των 2TB γιατί άμα χαλάσει επειδή τίποτα δεν είναι άφθαρτο να έχω τα μισά δεδομένα σε κάθε δίσκο αντί όλα μαζί σε έναν μεγάλο και ας κοστίζει παραπάνω να έχω δυο αντι έναν. Δεν πήγα WD και Seagate που είναι πολύ διαδεδομένοι γιατί όσες φορές πήρα στο παρελθόν WD και Seagate έτυχε να μου χαλάσουνε σχετικά γρήγορα με προοδευτική χαμηλή υγεία. Οι Hitachi και οι Toshiba μου έχουν βγει σκυλιά. Όλοι όμως οι HDD φθείρονται εύκολα στο πέρασμα του χρόνου γιατί έχουν μηχανικά και μαγνητικά μέρη και πρέπει να κρατάμε backup γιατί αν χαθούν πολύτιμα δεδομένα δεν ξαναγυρίζουν πίσω ούτε ξαναφτιάχνονται τα δεδομένα.

Update 25 Ιουλίου 2020 λειτουργεί κανονικά ως τώρα (4 μήνες) χωρίς errors με 100% υγεία σε καταστάσεις μεγάλου backup και μεταφοράς δεδομένων κάθε μήνα.
Update 3 Δεκεμβρίου 2020 και οι δυο δίδυμοι δίσκοι του 1ΤΒ εκτελούν τα ίδια μινιαία backup πολλών GB (διαγραφές και αντιγραφές) μιας και τους πήρα ως backup ο ένας για τον άλλο και λειτουργούν και οι δυο πολύ καλά χωρίς να πέφτει η απόδοση τους με τον χρόνο.
Update 27 Φεβρουαρίου 2024 τα πηγαίνει πολύ καλά.

Καλή αγορά τώρα θα δείξει πόσο καλά θα τα πάει και θα τον αξιολογήσω ξανά μετά από κάποιο καιρό, γιατί ο χρόνος θα δείξει πόσο αξιόπιστος είναι.

  • Ταχύτητα
  • Αντοχή
  • Αθόρυβος
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

karaokesuite
2
50 στους 59 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ο δίσκος έχει κωδικό TOSHIBA MQ04UBF100 και έχει 128MB cache, δηλαδή είναι τεχνολογίας SMR. Στην εγγραφή αρχείων τα πρώτα 128ΜΒ τα αντιγράφει με 40-50ΜΒ/sec και μετά πέφτει στο 1ΜΒ/sec ή λιγότερο. Με βάση την λίστα της toshiba για τους SMR δίσκους, το ίδιο συμβαίνει και με το μοντέλο των 2TB.
Στην ανάγνωση αρχείων σε εμένα πιάνει 50-70MB/sec.
Οπότε αν θέλει κάποιος να αντιγράψει μικρά αρχεία στον δίσκο, πχ 200MB, είναι καλό, αν θέλεις να αντιγράψεις πολλά GB θα περιμένεις πολλές ώρες ή και μέρες, με εγγραφή 1ΜΒ/sec χρειάζεται 11 μέρες για να γεμίσει το 1ΤΒ.
Κατά τα άλλα είναι αθόρυβος, μικρός και ελαφρύς. Λειτουργεί με διάφορες συσκευές όπως projector, Ψηφιακοί Δέκτες Mpeg-4, router κτλ.

  • Αθόρυβος
  • Αντοχή
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Ταχύτητα
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stefanos_Pixas

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 4000 GB

    Γρήγορος όσο μπορεί και αξιόπιστος, δεν έχει πάθει το παραμικρό, αναγνωρίστηκε με τη μία σε πολλές συσκευές και δεν κολλάει καθόλου

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • clownos
    2
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 4000 GB

    Δεν τον συνιστώ!!!
    (Τον έχω 2 χρόνια) και μπορώ να πω ότι είναι Ανθεκτικός στην χρήση... αλλά, είναι & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ!!!
    -Κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις, όταν τον αφήνεις για κάμποση ώρα ΧΩΡΙΣ ΧΡΉΣΗ! (σαν να κάνει sleep το κινητό δηλαδή)
    -Η μεταφορά δεδομένων είναι απλά ΧΆΛΙΑ!!!
    (Δεν μπορείς να κάνεις ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ στο background, εάν δεν τελειώσει πρώτα την δουλειά του ο δίσκος...γιατί 'ΚΟΛΛΑΝΕ' ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ!!!)
    -Το ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΌ είναι ότι δεν έχω χάσει ΤΊΠΟΤΑ από τα backups που κάνω τόσα χρόνια!!!
    Αν και Αργός...είναι ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΣ!!!

    • Αντοχή
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mochi_Chatzigeorgiaduwu
    2
    6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    εντός έτους χάλασε και έχασα όλα τα αρχεία από μέσα. το έστειλα για επισκευή στο κατάστημα που το αγόρασα και δεν μου τον επέστρεψαν

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Θορυβώδης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johncforvts
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Έχω δύο, σαν backup των αρχείων του συστήματός μου. Μετά απο 2-3 χρόνια λειτουργίας είναι οκ σε όλα τους. Αξίζουν θα έλεγα τα χρήματά τους.

    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sakis84
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγοραστηκε στα 44€, τίμιος, ειναι ο 2ος που παρήγγειλα, ο προηγούμενος ειναι αγορασμενος (προηγούμενο μοντέλο), από το 2016 και δεν εχει κανει κιχ. Τον προτεινω για την αξια του.

    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnidis1
    2
    10 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Αγόρασα αυτόν τον δίσκο τέλος του 2022 και σήμερα, 9 μήνες μετά και αφού έχει γεμίσει περίπου ο μισός, μου είναι ουσιαστικά άχρηστος. Η αιτία είναι πως η εγγραφή μεγάλων αρχείων όπως μιας ταινίας είναι απελπιστικά αργη, και όταν λέμε αργη εννοούμε ταχύτητες κάτω από 1 MB/sec. Ψάχνοντας λίγο στο Ίντερνετ δε δυσκολεύτηκα να βρω την αιτία που πιθανότατα είναι σχεδιαστικό σφάλμα σε συνδυασμό με την τεχνολογία SMR που αυτός ο φθηνός δίσκος προφανώς χρησιμοποιεί… δείτε εδώ: https://goughlui.com/2019/11/24/review-toshiba-canvio-basics-4tb-usb-3-0-external-hard-drive-dtb440/
    Κρίμα για τα 70 κατι ευρω που έδωσα και κρίμα για τα τόσα σχόλια εδώ που τον εκθειάζουν, προφανώς στηριζόμενη σε πολύ απλοϊκά σενάρια χρήσης…

    • Συνδεσιμότητα
    • Αντοχή
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ταχύτητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xcesstudio
    1
    6 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Αγόρασα τον δίσκο χωρητικότητας 2TB 27/03. Μέχρι μέσα Ιουλίου ο δίσκος ήταν τελειωμένος. Ξεκίνησε να μου εμφανίζει προβλήματα απο τον Ιούνιο και μετά σε ένα μήνα ο δίσκος είχε 400+ bad sectors με αποτέλεσμα να χάσω 1,1TB δουλειάς μου.. Δώστε τα διπλά λεφτά και πηγαίνετε σε έναν Samsung SSD T5/T7 καλύτερα. Μακριά απο HDD's!

    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lazy_the_Hedgehog
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πανεύκολο στην χρήση και τον χρησιμοποιώ για διαφορά παιχνίδια στον υπολογιστή. Συνδέεται με USB χωρίς καμία εγκατάσταση και είναι έτοιμο για χρήση.

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • OrfeasBeenHere
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρησιμοποιώ σχεδόν μισό χρόνο ως εξωτερικό δίσκο για jailbroken PS4 και δεν έχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αθόρυβο και γρήγορο!

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nicksig_
    1
    12 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Λόγω του επαγγέλματος ως ναυτικός και της ανάγκης για χρήση εξωτερικού σκληρού δίσκου επέλεξα να αγοράσω αυτό το προϊόν. Ωστόσο ενώ πίστευα ότι έχω κάνει μια καλή αγορά μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε πως ο σκληρός δίσκος άρχισε να κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο "κλικ" ή αλλιώς "click of death". Επιπλέον το ότι είναι ο ίδιος hdd τον καθιστά πολύ αδύναμο σε περίπτωση πτώσης ή φθοράς λόγω του τρόπου που λειτουργεί (με κεφαλές). Στην δικιά μου περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν να χάσω πλήρως όλα μου τα αρχεία χωρίς καμια πιθανότητα ανάκτησης τους εν πλω. Έκτοτε αγόρασα ssd (samsung) όπου θα συνιστούσα σε οποιονδήποτε χρειάζεται έναν σκληρό δίσκο διότι είναι τόσο στιβαροί όσο και γρήγοροι αλλά και λόγω της τεχνολογίας τους είναι έως και 10 φορες πιο ανθεκτικοί από έναν hdd.

    • Συνδεσιμότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Shivo
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    1TB και αρκετό. Κάνει τη δουλειά που θέλω. Η ταχύτητά της δεν είναι και αμάν. Είναι ένας κανονικός δίσκος που σου αποθηκεύει αρχεία. Και είναι ακριβώς αυτό που θέλω, κύριος για εργασίες και προσωπικά αρχεία (ίσως και μερικά βιντεάκια).

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • latinsoapsfever1
    1
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 4000 GB

    Αγορά στις 22 Οκτωβρίου, παρέδωσε πνεύμα στις 12 Ιουλίου του επόμενου έτους.
    Ελάχιστη χρήση σε laptop και mediabox, ξαφνικά σταμάτησε να αναγνωρίζεται και ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος *κλικ*.
    Ποτέ ξανά!

    • Αθόρυβος
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jim_greek
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 4000 GB

    Τέλειος άριστος ο δίσκος. Να κάνετε διαμόρφωση την πρώτη φορά σε NTFS για να παίρνει μεγάλα αρχεία. Αγόρασα και 3ο πρόσφατα.Και οι 3 είναι 4TB. Ο πρώτος αγοράστηκε πριν 4 χρόνια και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα Κάποιοι κρίνουν τον δίσκο σχετικά με την μεταφορά των αρχείων. Δεν φταίει ο δίσκος. Μπορεί ο υπολογιστής να είναι παλιός, Μπορεί οι θύρες usb να έχουν πρόβλημα η να είναι αργές. Όσοι ενδιαφέρεστε αγοράστε τον. Είναι αξιόπιστος και σε πολύ καλή τιμή.

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vlasios_Manolas
    1
    3 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Μαύρα χάλια! Μετά από ελάχιστες ώρες δεν αναγνωρίζεται πια από κανέναν υπολογιστή. Δεν ξέρω αν έπεσα σε προβληματικό κομμάτι, αλλά ο συγκεκριμένος είναι για πέταμα. Μην τον πάρετε.

    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • .kanenas.
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Πήρα των 2ΤΒ πριν κανα μήνα και τον κουμπωσα στο series s...Τρέχει κανονικά και απροβλημάτιστα τα παιχνίδια των ΟΝΕ και 360, ταχύτητα αντιγραφής κομπλέ, αθόρυβος, κατασκευή καλή, κομψή εμφάνιση. Όλα καλά λοιπόν μέχρι στιγμής, αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω.

    • Ταχύτητα
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stgeo
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Είναι ο 4ος που έχω αγοράσει λόγω ποιότητας σε σχέση με τιμή, αντοχή και ταχύτητα.

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dancing.aris
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Η αξιολόγηση αφορά τον δίσκο των 2T.
    Τον χρησιμοποιώ ως extra αποθηκευτικό χώρο για παιχνίδια PS4. Συνδέεται πανεύκολα με την κονσόλα και είναι τέλειος για την δουλειά που τον θέλω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Filippos_Salapatas
    3
    7 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μπορεί να μεταφέρω αρχεία απο τη κάμερα μου ή απο άλλο μέσο (USB κλπ) στον δίσκο και όταν τον συνδέω στο laptop τα αρχεία δεν εμφανίζονται πολλές φορές. επίσης συχνά μου εμφανίζει μήνυμα για επιδιόρθωση μονάδας δίσκου. Γενικά δεν ειναι σταθερός δίσκος. Δε τον εμπιστεύομαι. Θα τον αφήσω backup και θα αγοράσω κάτι καλύτερο.

    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimmyking92
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην κατοχή μου τουλάχιστον 3 χρόνια. Έχει πέσει αρκετές φορές από σημαντικό ύψος χωρίς να χαλάσει. Χρησιμοποιείται ως back up storage.

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Apostolis Sofkos
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό στον δίσκο. Είναι σχετικά γρήγορος και από ήχο δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα. Μάλιστα μια μέρα με είχε πέσει από το γραφείο μου καταλάθος αλλά και πάλι δουλεύει κανονικά.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SAPERE_AUDE
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Για αυτό που τον ήθελα δηλ να του φορτώσω έγγραφα, φωτογραφίες και βιντεάκια, μια χαρά είναι. Τον έχω ως μόνιμο δεύτερο σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με μια θύρα USB. Δεν πιάνει καθόλου χώρο, τον στερεωσα με ταινία διπλής όψεως στο πλάγιο τοιχωμα του desktop.

    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Keno
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 4000 GB

    Πολυ καλη επιλογη που δεν με εχει απογοητευσει ποτε, εχω 4 τετοιους δισκους που τους χρησιμοποιω για backup και στα 2 χρονια που τους εχω ακομα δεν ειχα κανενα προβλημα. Η υγεια τους δεν φαινεται να πεφτει για την ωρα και η αποδοση τους ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα με νορμαλ ταχυτητες usb 3

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ritter21
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Είχα πάρει με 2 tb πριν 2 χρόνια,και πήρα και τώρα άλλο ένα επίσης 2 tb.Είναι πολύ ελαφρύς,συνδέεται κ τον βλέπει το pc αμέσως,είναι αρκετά μικρός σε μέγεθος,αλλά η ταχυτητά του είναι μέτρια(πράγμα που ήξερα,και δεν με νοιάζει)Η τιμή του γύρω στα 60€,είναι υπερτίμια για 2tb!

    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnpassalides
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική ποιότητα της toshiba σε έναν διαχρονικό δίσκο που απλά αλλάζει όνομα κάθε κάποια χρόνια και ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων! Δεν έχει κάτι άλλο να πεις, απλά χαίρεσαι να τον χρησιμοποιείς!

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pantelis_Moursellas
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Απροβλημάτιστος στην χρήση του. Έχω χρησιμοποιήσει 2 επί αρκετά χρόνια και δεν έχουν κάνει το παραμικρό πρόβλημα.

    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Vantarakis
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό και συνδέθηκε εύκολα με το play station 4(μια χαρά τιμούλα )

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RoussGamerGR
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εγώ τον δίσκο τον έχω περίπου 1.5 χρόνο και είναι τέλειος. Τον χρησιμοποιώ στο PS4 και επειδή στην περιοχή που μένω γίνονται πολλές διακοπές στο ρεύμα στην αρχή φοβόμουν μην γινόταν corrupt τίποτα αλλά είναι όλα μια χαρά μέχρι και σήμερα

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pantelis kanales
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εχω δυο τετοιους πολλα χρονια, τους ειχα παρει τοτε 80€.. ειναι σκυλια! εχω πεταξει απο τοτε 4 wd ενω αυτοι ακομα δουλευουν.

    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Αθόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KostasMrn
    2
    4 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στον 3ο μήνα σταμάτησε να λειτουργεί. Όσο λειτουργούσε ήταν αρκετά αργός. Ευτυχώς τον είχα ως backup δίσκο και δεν έχασα τα αρχεία μου.

    • Συνδεσιμότητα
    • Ταχύτητα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria Berovinou
    2
    6 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 2000 GB

    Exω πάρει μεχρι τωρα 2 toshiba external kai τα δυο δεν αντέξανε πάνω απο ένα χρονο...Δυστυχώς δεν αντέχουν ..Δεν προκεiται να ξαναπάρω toshiba..

    • Συνδεσιμότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ταχύτητα
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

8993 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
kingracer123

αν θες παραπανω χωρο στο ps5 καλητερα να παρεις καποιον m2 ssd πανω απο 1tb. Λογικα θα κανει αλλα θα μπορεισ ναα ααποθηκευσης μονο παιχνιδια του ps4. Για παραπανω πληροφοριες, και πιο βεβαιες, καλο θα ειναι να δεις και μερικα βιντεακια πρωτα

.kanenas.

Αν το έχει δοκιμάσει κανεις σε xbox series, αντέχει να τρέξει τα παιχνίδια ή θα τα φτύσει;

.kanenas.

Παίδες αν τον εχει δοκιμάσει κανείς σε xbox series, τα τρέχει κανονικά τα παιχνίδια όπως ο εσωτερικός ή θα κολλάει;

XeRiX

Δε κολλάει με τίποτα απλά αν ανοίγει ένα game σε 10 δευτερόλεπτα με αυτό θα ανοίξει σε 30 εώς 1 λεπτό

Δες όλες τις ερωτήσεις (76)

Παρόμοια προϊόντα

Toshiba Canvio Basics 2018 USB 3.0 Εξωτερικός HDD 1TB 2.5" ΜαύροToshiba Canvio Basics 2018 USB 3.0 Εξωτερικός HDD 1TB 2.5" ΜαύροToshiba Canvio Basics 2022 USB 3.2 Εξωτερικός HDD 1TB 2.5" ΜαύροToshiba Canvio Basics 2022 USB 3.2 Εξωτερικός HDD 1TB 2.5" ΜαύροToshiba Canvio Basics 2022 USB 3.2 Εξωτερικός HDD 2TB 2.5" ΜαύροToshiba Canvio Basics 2022 USB 3.2 Εξωτερικός HDD 2TB 2.5" ΜαύροWestern Digital My Passport (2019) USB 3.2 Εξωτερικός HDD 1TB 2.5" ΜαύροWestern Digital My Passport (2019) USB 3.2 Εξωτερικός HDD 1TB 2.5" ΜαύροIntenso Premium Edition USB 3.0 Εξωτερικός SSD 512GB 1.8" ΑνθρακίIntenso Premium Edition USB 3.0 Εξωτερικός SSD 512GB 1.8" Ανθρακί
από 64,90 €από 48,30 €από 67,99 €από 58,87 €από 51,85 €
ΚατασκευαστήςToshibaToshibaToshibaWestern DigitalIntenso
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Χωρητικότητα1000 GB1000 GB2000 GB1000 GB512 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες