Ad
Kemei KM-1867 Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου από Μαύρα Στίγματα Ροζ-Χρυσή
Συσκευές Περιποίησης Προσώπου

Kemei KM-1867 Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου από Μαύρα Στίγματα Ροζ-ΧρυσήΚωδικός: 14685386

Η Kemei KM-1867 είναι μια επαναφορτιζόμενη συσκευή καθαρισμού προσώπου από μαύρα στίγματα. Διαθέτει 4 εναλλάξιμες άκρες με 4 διαφορετικές λειτουργίες. Με δυνατή λειτουργία αναρρόφησης, καθαρίζει...

Δες όλη την περιγραφή

Η Kemei KM-1867 είναι μια επαναφορτιζόμενη συσκευή καθαρισμού προσώπου από μαύρα στίγματα. Διαθέτει 4 εναλλάξιμες άκρες με 4 διαφορετικές λειτουργίες. Με δυνατή λειτουργία αναρρόφησης, καθαρίζει και αφαιρεί μαύρα στίγματα, ρύπους και σμήγμα, εύκολα και αποτελεσματικά. Ενσωματώνει λειτουργία σύσφιξης, απολέπισης και καθαρισμό του προσώπου. Διαθέτει...

Δες όλη την περιγραφή
6,00
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 23,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    11,38 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    15,81 €

  4. 29,90 €

  5. 11,30 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    9,87 €

  7. 16,10 €

  8. 11,29 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    15,10 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    15,25 €

  11. 17,50 €

  12. 14,50 €

  13. 15,20 €

  14. 11,59 €

  15. 29,90 €

  16. 29,90 €

  17. 6,00 €

  18. 17,93 €

  19. Επίσημος μεταπωλητής
    16,52 €

  20. 19,90 €

  21. 9,74 €

  22. 21,99 €

  23. 12,76 €

  24. Επίσημος μεταπωλητής
    20,70 €

  25. 10,50 €

  26. Επίσημος μεταπωλητής
    19,00 €

  27. 10,72 €

  28. Επίσημος μεταπωλητής
    10,40 €

Περιγραφή

Η Kemei KM-1867 είναι μια επαναφορτιζόμενη συσκευή καθαρισμού προσώπου από μαύρα στίγματα. Διαθέτει 4 εναλλάξιμες άκρες με 4 διαφορετικές λειτουργίες. Με δυνατή λειτουργία αναρρόφησης, καθαρίζει και αφαιρεί μαύρα στίγματα, ρύπους και σμήγμα, εύκολα και αποτελεσματικά. Ενσωματώνει λειτουργία σύσφιξης, απολέπισης και καθαρισμό του προσώπου. Διαθέτει 3 επίπεδα λειτουργίας, κατάλληλα για διαφορετικούς τύπους δέρματος. Είναι επαναφορτιζόμενη μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται).

Τι περιλαμβάνει:

  • 1 x Συσκευή περιποίησης προσώπου
  • 4 x Κεφαλές
  • 1 x Καλώδιο USB
  • 1 x Εγχειρίδιο χρήστη στα Αγγλικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Δυνατή λειτουργία αναρρόφησης, καθαρίζει και αφαιρεί μαύρα στίγματα, ρύπους και σμήγμα, εύκολα και αποτελεσματικά.
  • Λειτουργία σύσφιξης, απολέπισης και καθαρισμού του προσώπου.
  • Τρία επίπεδα λειτουργίας, κατάλληλα για διαφορετικούς τύπους δέρματος.
  • Είναι επαναφορτιζόμενη μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται)

Κατασκευαστής

Kemei

Χαρακτηριστικά

Δράση
Μαύρα Στίγματα
Gua Sha
Όχι
LED
Όχι
Υπέρυθρες
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

vl77
5
19 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Δεν το περίμενα, αλλά είναι τρομερό προϊόν. Δεν θα έπρεπε να έχει παραπάνω πίεση. Θα πρότεινα πριν την χρήση να κάνετε μια έρευνα για την σωστή χρήση του. Δεν είναι συσκευη που ενδείκνυται για βαθύ καθαρισμό πόρων, ο στόχος είναι αν θέλετε να ξεμπλοκάρει τον πόρο για εύκολο καθαρισμό μετά. Αλλιώς θα καταλλείξετε με μελανιές και σπασμένα αγγεία. Παρόλα αυτά στο δικό μου λεπτό δέρμα ακόμα και με το lowest setting το αποτέλεσμα είναι αυτό καθαρισμού. Προτείνω να ατμίσετε λίγη ώρα πριν το προσωπο σας για να βοηθήσετε την διαδικασία. Για να αποφύγετε μελανιές, να μην περνάτε το ίδιο σημείο δύο φορές και για καλά αποτελέσματα να είναι αργή η κίνηση σας, δεν ρουφάει σαν ηλεκτρική σκούπα, πρεπει πρώτα να τα "ξετρυπώσει". Ανεβείτε σταδιακά τα settings, μην ξεκινήσετε με το 3 και προσοχή στα σημεία του προσώπου με μαλακότερο δέρμα. Πάντα η κίνηση προς τα έξω, στο πρόσωπο, και μακριά απο τα μάτια. Εξαιρετική συσκευή για καλύτερη αιμάτωση του δέρματος. Μπαταρία με εξέπληξε κρατάει πολύ!

Σου φάνηκε χρήσιμη;

Synesthesia34
2
3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Εχω κυριως ασπρα στιγματα στα οποια δεν κανει απολυτως τιποτα. Το χρησιμοποιω κυριως για την απολεπιστικη κεφαλη πλεον, ή σαν μασαζ στην επιδερμιδα.

Θελει λιγο εξασκηση για το δερμα για να δεις που/πως μελανιαζει αλλα αυτο ειναι κατι που κατακταται με τον χρονο. Οι μελανιες μου κρατησαν 1,5 μερα

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kiriakifv

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ποναει, ποναει ποναει και αφηνει σημαδια στο προσωπο απο το πιπιλισμα που κανει και δεν αφαιρει το σμηγμα. Το μετανιωσα που το πηρα.

    • Ποιότητα
    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Αλεξανδροπούλου Χριστίνα
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λοιπόν την αγόρασα κι εγώ. Χρησιμοποιείστε τη μετά το μπάνιο ή μετά από άτμισμα του προσώπου. Κάνει δουλειά στο 3, για τα δύσκολα σημεία της μύτης τουλάχιστον. Αλλά όντος αφήνει σημάδια κι εγώ δεν έχω ευαίσθητο δέρμα. Θέλει πολύ αργά να το περνάς από κάθε σημείο για να προλαβαίνει να ρουφήξει αλλά θα αφήσει μελανιά. Βάλτε λίγο πάγο και θα φύγει σε 2 μέρες, αλλά γενικά μη το χρησιμοποιήσετε αν είναι να βγείτε έξω μετά.
    Γενικά όμως δεν τα ρουφάει όλα ή θέλει περισσότερη ώρα άτμισμα το πρόσωπο δεν ξέρω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Artemis_Chlioura
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το αγόρασα κυρίως για το σμήγμα σε μύτη και πηγούνι.Το δοκίμασα έως τώρα 3 φορές μόνο σε μύτη και πηγούνι με διάφορους τρόπους. Μετά από μπάνιο, μάσκα για πόρους pil off κ έπειτα με την συσκευή.. Ο δεύτερος τρόπος χωρίς κάποια προετοιμασία, απευθείας πάνω στο δέρμα. Και ο τελευταίος τρόπος μετά από μπάνιο, piling προσώπου και την συσκευή. Και τις 3 φορές έβγαλε αρκετή λιπαρότητα, άσπρο σμήγμα. Ίσως αν κάτσεις πάνω από ατμό να καθαρίσει καλύτερα η περιοχή που θέλεις. Πάντως όσο το περνάς απο το ίδιο σημείο συνεχίζει να τραβάει προς την επιφάνεια κι 'άλλο σμήγμα. Σίγουρα δεν είναι επαγγελματικό καθαρισμός όμως από το τίποτα κάνει δουλειά. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη τις άλλες κεφαλές.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ευαγγελία Χατζ
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω περίπου ένα χρόνο, είμαι ευχαριστημένη. Το χρησιμοποιώ στην χαμηλότερη ταχύτητα γιατί το δέρμα μου είναι κάπως ευαίσθητο και βγάζει αρκετό πράγμα, η μπαταρία κρατάει για πολλές χρήσεις, εύκολο στη χρήση, κάνει και απολεπιση προσώπου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ράγισε λίγο μια κεφαλή. Δεν πρέπει να το κάνεις συχνά γιατί προκαλεί ερεθισμό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Onemia
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Περισσοτερο μασαζ κανει παρα καθαρισμο πορων. Δεν βλεπω τρελη απορροφηση των μαυρων στιγματων, αλλα το αποτελεσμα μπορει να διαφερει απο προσωπο σε προσωπο. Ειναι σιγουρα αρκετα δυνατο οσον αφορα την ενταση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nat6
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δν ειναι τοσο δυνατο ωστε να καθαρισει τους πορους,περισσοτερο βοηθαει στο να σμιλευει το περιγραμμα του προσωπου κανοντας καταλληλες ανοδικες κινησεις

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John3065
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Μην τολμήσετε και το πάρετε δοκίμασα τα πάντα δεν λειτουργεί δεν κάνει τπτ . Και όχι δεν θέλεις ακριβότερο για να έχει παραπάνω δύναμη κάνει μελανιές και με την λίγη δύναμη που έχει οπός και να το χριστημοποισεις, τσάμπα λευτα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jul_pap
    3
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω 2-3 μήνες μέχρι στιγμής. Αρκετά καλό για τα λεφτά του. Δεν είναι ότι σου ξεβουλώνει τον πόρο όπως τα επαγγελματικά μηχανήματα, αλλά βοηθάει αρκετά. Το χρησιμοποιώ μετά από το μπάνιο 2 φορές τη βδομάδα αφού κάνω και ένα ελαφρύ peeling. Αφού το χρησιμοποιήσω, βλέπω άσπρα στιγματακια στο πρόσωπο μου, (σχεδόν να έχουν βγει από τον πόρο) που με τη πετσέτα βγαίνουν πολύ εύκολα με απαλό πάτημα. Έχω δει διαφορά, μετά από 1-2 εβδομάδες, που δεν το περίμενα τόσο!
    Βάζω κριτική καλό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MarilyV
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειλικρινά διάβαζα τα θετικά σχόλια και ήλπιζα για το καλύτερο. Αλλα δεν κάνει τίποτα! Προσωπικά μιλώντας. Το χρησιμοποιώ μετά το ντους ώστε να είναι ανοιχτοί οι πόροι αλλα δεν..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ifigeneia.95

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Μελανιάζει το δέρμα αν επιμείνεις έστω κ λίγο σε ένα σημείο. Τραβάει ελάχιστα προς τα έξω το σμήγμα σε κάποια μέρη του προσώπου, παρόλα αυτά δε το αφαιρεί όπως υπόσχεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά, ωστόσο δεν αρκεί για καθαρισμό προσώπου σε καμία περίπτωση. Η μπαταρία του κρατάει αρκετά και μια φόρτιση καλύπτει τουλάχιστον 10 χρήσεις.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Ότι χειρότερο. Πρέπει να είναι συνεχώς στην πρίζα και πλέον μετά από κάτι μήνες δεν λειτουργεί καν...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis_Georgogiannakis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Απλα χαλια. άκουσα τις κριτικές και το πήρα. δεν τραβάει τίποτα. και μου έκανε και μελανιές σε πολλά σημεία. Τσάμπα λεφτά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MALAGARI

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Δεν έχει εγχειρίδιο στα ελληνικά..Η δύναμη του είναι κανονική δεν θεωρώ ότι έπρεπε να είχε παραπάνω..Το δοκίμασα και με ατμό στο πρόσωπο και χωρίς ατμό δεν μπορώ να πω για τα χρήματα του αξίζει είναι μέχρι να βρείς τον τρόπο λειτουργίας κ σωστής χρήσης.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariadeli1990

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλη ισχυ σε σχέση με παρόμοια προιοντα στην αγορά αλλά τα μαυρα στίγματα δεν τα αφαιρεί όπως αναφέρεται

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sonador
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλή και γερη συσκευή
    Σαν το κλασικό "πάτημα" δεν είναι, αλλά σίγουρα κάνει δουλειά σε λιπαρό δέρμα με έντονους πόρους. Συνδυαστικά με τα κατάλληλα καλλυντικά είναι σούπερ!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Zoi_Kal
    2
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Από τη Πρώτη μέρα που το πήρα έβγαλε ελαττώματα. Στην αρχή δούλευε .. αργότερα μόνο συνδεδεμένο στη πρίζα. Καμία αντοχή στην μπαταρία. Έκανε πολύ καλή δουλίτσα και έζησε 3 μήνες, αλλά για τη τιμή του, 10€ περίπου .. ε θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα έβγαλε τα λεφτά του.
    Τα μηχανηματάκια τέτοιου τύπου θέλουν τρόπο. Δεν θέλουν πολύ επιμονή στα ίδια σημεία γιατί αφήνουν μελανιές και σημάδια, πολύ καλή απολύμανση ειδικά στα ανταλλακτικά στόμια και προετοιμασία του δέρματος, ανοιχτούς πόρους για καλύτερα αποτελέσματα.

    Αγόρασα μια πιο ακριβή και καλύτερη ποιοτικά συσκευή για να μου κρατήσει περισσότερο καιρό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xara_Geo
    1
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    άθλιο εργαλείο το οποίο καλό θα ήταν να σταματήσει η πώληση του! μόνο βλάβες προκαλεί στην επιδερμίδα! ίσως το κρατήσω να καθαρίζω το πληκτρολόγιο του υπολογιστή...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioanna_Mpinychaki
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για τα χρήματα του κάνει τρομερή δουλειά!!!! Ειδικά όσον αφορά τα μαύρα στίγματα!!! Με αργες κινήσεις κάνει καταπληκτική δουλειά!!!! Το συνιστώ!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George Vales
    4
    18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ακριβότερα, πολύ αποτελεσματικό αλλά θέλει διάβασμα τις οδηγίες πρώτα καλά, ένα λάθος και μελάνιασε η μύτη μου για δυο μέρες. Αποφεύγω την τρίτη σκάλα διότι είναι σαν ηλεκτρικό σκουπάκι, πολύ δυνατή απορρόφηση.
    Τέσσερα αστέρια προς το παρόν λόγο πρόσφατης αγοράς, θα επανέλθω για το πέμπτο ή τρίτο αστέρι, ανάλογα πως θα πάει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christina_Vesi
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το έχω περίπου 1 μισή μήνα... εγώ είμαι ευχαριστημένη ..τρελή πίεση δν έχει για να τραβήξει τα πάντα, αλλά για την τιμή του είναι τίμιο.. εμένα δουλειά κάνει πάντως.καθαριζει και νιώθω διαφορά στο πρόσωπο...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_antwnia
    4
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γενικα για την τιμη του κανει καλη δουλεια.Ειναι αληθεια πως μετα απο τον καθαρισμο το δερμα ειναι ερθισμενο αλλα αυτο θα γινοταν σε καθε περιπτωση.Αξιζει για τα χρηματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vatraxoskyknos
    1
    9 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ κακή αγορά. Δεν καθαρίζει, αφήνει σημάδια σαν να σε ρούφηξε κάποιος. Είχα μελανιές-κοκκινιλες στο πρόσωπο για κάνα 4ημερο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sia_Karvela
    5
    24 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    13€ τέτοιο εργαλείο? Πραγματικά φοβερό, κάνει δουλειά αρκεί να ξέρετε τον σωστό τρόπο με την σωστή κεφαλή, σε ευαίσθητο δέρμα με την μεγάλη κεφαλή αφήνει όντως μελανια σε κάποια σημεία του προσώπου

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stevenpats
    1
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Δεν ρουφάει συνέχεια. Κάνει ένα τσουφ, ρουφάει λίγο και σταματάει.
    Πηγαίνετε στο επόμενο προιόν. Σκέτη απογοήτευση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μια αποτυχία....δεν βγάζει τίποτα και ποναει πολύ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Δεν κάνει αυτά που έλεγε ότι κάνει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό για τα λεφτά του ! Όχι για συχνή χρήση !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για μασάζ κ απολέπιση με τα διαμαντάκια πολύ καλό... Για καθαρισμό όχι

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά manufacturer color: Λευκή

    Άχρηστο. Δεν κάνει αυτό που υπόσχεται.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    δεν κανει τπτ παιδια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

627 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη