Midea Ultimate Comfort MT-12N8D6 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A++ με Ιονιστή και WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

Midea Ultimate Comfort MT-12N8D6 Κλιματιστικό Inverter 12000 BTU A++/A++ με Ιονιστή και WiFi Κωδικός: 14811838

Το κλιματιστικό Ultimate Comfort MT-12N8D6 της εταιρείας Midea, έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

• Τεχνολογία Inverter:
Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί...

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς Ψύξης: 12000BTU
  • Ισχύς Θέρμανσης: 13000BTU
  • WiFi
  • Ιονιστής
  • Φίλτρα Αέρα
  • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
  • Χρώμα: Λευκό
  • Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή: 3 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη, 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 18 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το κλιματιστικό Ultimate Comfort MT-12N8D6 της εταιρείας Midea, έχει ισχύ 12000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 18m² έως 25m².

• Τεχνολογία Inverter:
Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο της θερμοκρασίας στον χώρο. Αυτό το κάνει πιο αποδοτικό σε συνδυασμό με μικρή κατανάλωση.

• Φίλτρο Αέρα:
Περιέχει επιπλέον φίλτρο για τη βελτίωση του αέρα στον χώρο, το οποίο συγκρατεί μεγάλα σωματίδια σκόνης και γύρης που υπάρχουν στον αέρα και απομακρύνει οσμές.

• Ιονιστής:
Η λειτουργία ιονισμού θα σας προσφέρει έναν ακόμα πιο υγιεινό χώρο. Ο ιονιστής στα κλιματιστικά χρησιμοποιεί ηλεκτρικά πεδία απελευθερώνοντας θετικά και αρνητικά ιόντα στον αέρα, που εξουδετερώνουν βακτήρια και ιούς, ενώ παράλληλα συγκρατεί σκόνη, οσμές και αιωρούμενα σωματίδια, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα στον χώρο μας. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χώρους καπνιζόντων και σε περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες, ηλικιωμένους και μωρά.

• Λειτουργία WiFi:
Διαθέτει δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης μέσω WiFi και μπορείτε να το χειρίζεστε μέσω του smartphone ή του tablet σας, εγκαθιστώντας απλά την αντίστοιχη εφαρμογή. Έτσι θα έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε πληροφορίες για τη λειτουργία της μονάδας και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Θα μπορείτε για παράδειγμα να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το κλιματιστικό σας απ’όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά και να ορίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία.

• Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32:
Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

• Λειτουργία Χαμηλού Θορύβου:
Ο θόρυβος που παράγει η εσωτερική του μονάδα είναι 55 db και έτσι δε θα σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

• Συμβουλές Εγκατάστασης:
Ιδανικά η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού θα πρέπει να εγκαθίσταται σε ύψος περίπου 2 μέτρων, ώστε ο αέρας στον χώρο να διαχέεται ομοιόμορφα, αλλά επίσης να τοποθετείται πάντοτε σε τέτοια θέση ώστε ο κλιματιζόμενος αέρας να μην πέφτει απευθείας πάνω σας.
Επίσης η εξωτερική μονάδα θα πρέπει να τοποθετείται σε σημείο που δίνει εύκολη πρόσβαση για τη συντήρησή της, αλλά παράλληλα και σε κοντινή απόσταση από την εσωτερική μονάδα, η οποία δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 μέτρα. Οι θέσεις εγκατάστασης των μονάδων καθορίζουν τη διαδρομή και το μήκος των ψυκτικών σωληνώσεων, που ιδανικά θα πρέπει να είναι κοντύτερη των 8 μέτρων, ώστε να μην επηρεαστεί η απόδοση του κλιματιστικού.

• Συμβουλές Συντήρησης:
Θα πρέπει μία φορά τον χρόνο να γίνεται η συντήρηση τόσο της εσωτερικής, όσο και της εξωτερικής μονάδας, από εξειδικευμένο τεχνικό. Έτσι θα μπορούν να αντιμετωπιστούν ήδη υπάρχουσες βλάβες ή να προληφθούν καινούριες. Πέραν της τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο τεχνικό, προτείνεται και ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων και των πτερυγίων της εσωτερικής μονάδας από τη σκόνη, που σταδιακά επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού.

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς Ψύξης: 12000BTU
  • Ισχύς Θέρμανσης: 13000BTU
  • WiFi
  • Ιονιστής
  • Φίλτρα Αέρα
  • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
  • Χρώμα: Λευκό
  • Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή: 3 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη, 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Χαρακτηριστικά

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
12000 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
13000 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
7,4 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,6 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
166 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
730 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
55 dB
Εξωτερικής Μονάδας
61 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
88,6 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
31,5 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
18,8 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
80 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
55,4 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
33,3 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
3 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη, 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • kirdimotsis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά Οκτώβριο 2019. Λειτουργεί χειμώνα καλοκαίρι απλά είναι πολύ καλό προς το τέλειο.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μετα απο 4+ χρονια το κλιματιστικο δουλευει σα να το πηρα χθες. Ειναι 12.000btu αθορυβο και χωρις πολλα πολλα εξαιρετικο! Αν το ηξερα θα επαιρνα 2 ιδια και οχι ενα Fujitsu που πηρα €300 παραπανω χωρις καμια ιδιαιτεροτητα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νιού
    4
    30 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά από τα τέλη Μαΐου. Σχεδόν 2 μήνες σε λειτουργία και η αξιολόγηση θα γίνει σε σύγκριση με το fujitsu ASYG24KLCA (24αρι το οποίο χρησιμοποιώ τις τελευταίες 2 βδομάδες) όχι σε απόδοση αλλά σε ποιότητα υλικών και ποια είναι τα ουσιαστικά πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα. Συνοπτικά το midea έχει τοποθετηθεί σε υπνοδωμάτιο ~ 21 τμ με πολύ καλή μόνωση σπιτιού ξηράς δόμησης. Η απόδοση είναι εξαιρετική και μέσα σε 15-20 λεπτά γίνεται αισθητή η μείωση της θερμοκρασίας. Το design είναι ένα πολύ ωραίο τελικό αποτέλεσμα με ενδείξεις led πάνω στην εσωτερική μονάδα οι οποίες έχουν αισθητήρα και τις βραδινές ώρες σβήνουν αυτόματα (όταν υπάρχει απόλυτο σκοτάδι - αρκετά έξυπνο και εντυπωσιακό!). Επίσης θετική εντύπωση το mode silky. Με απλά λόγια ο αέρας περνάει μέσα απο μια σίτα με πολλές πολλές τρύπες και έπειτα παίρνει κατεύθυνση προς το πάνω. Το αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση δροσιάς , όχι παγωνιάς, και είναι ότι καλύτερο για τον ύπνο. Τα επίπεδα θορύβου ροής αέρα μόλις πιάσει θερμοκρασία είναι τόσο χαμηλά που δεν με έχουν ενοχλήσει ποτέ στην διάρκεια του ύπνου. Αρκετά τα πλεονεκτήματα :) . Μειονεκτεί στα πλαστικά. Όχι στο χρώμα ή στο πως φαίνεται στο 'μάτι' αλλά στην ποιότητα στο σύνολο του πλαστικού κελύφους . Το καταλαβαίνεις με το ξεκίνημα του κλιματιστικού την ώρα που κατεβαίνει το κάλυμα - καπάκι των περσίδων. Μόλις ανοίξει πλήρως υπάρχει τρίξιμο σαν 'συστολή - διαστολή' των πλαστικών το οποίο διαρκεί στιγμιαία (1-2 δευτερόλεπτα ) και μπορεί να το ακούσεις 3-7 φορές τα πρώτα 2-3 λεπτά. Οκ θα σκεφτεί κάποιος συμβαίνει μόνο στην αρχή. Δεν συμβαίνει μόνο στην αρχή, το τρίξιμο επαναλαμβάνεται και όταν έχει πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία και χρειαστεί να δώσει στροφές για να παρέχει περισσότερη ψυξη (θα το κάνει 5/10 φορές) Ενοχλητικό? Για κάποιους σίγουρα ναι και για κάποιους σίγουρα όχι, ανάλογα και σε ποιο χώρο έχει γίνει η εγκατάσταση. Επιγραμματικά και σε σύγκριση με το fujitsu η πρόταση μου είναι εξής : Εάν είσαι ο τύπος που αγαπάς την τεχνολογία και τα gadget να πας midea. Ενδείξεις led, αρκετά mode, wifi , design, χειριστήριο με φωτιζόμενη οθόνη κτλπ. Εάν είσαι υποστηρικτής της ποιότητας και της απλότητας πήγαινε σε αντίστοιχο μοντέλο fujitsu. Τρίξιμο κανένα, μηδέν. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει με ένα απλό χειριστήριο χωρίς led ενδείξεις και πολλά πολλά. Προσωπικά θα επέλεγα fujitsu γιατί στο τέλος αυτό που μένει είναι το ON και το OFF. H ψύξη και η θέρμανση.

    UPDATE 16/6/21
    Στο παρακάτω link μια επιγραμματική σύγκριση ανάμεσα σε Fujitsu ASYG24KLCA (24αρι), Fujitsu ASYG12KPCA (12αρι), Midea Ultimate Comfort MT-12N8D6 ( 12αρι ) και Bosch B1ZAI1251W (12αρι), έχοντας πλέον εικόνα απο καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο.
    https://www.skroutz.gr/s/26502711/Bosch-B1ZAI1251W-B1ZAO1251W-%CE%9A%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-Inverter-White-12000-BTU-%CE%BC%CE%B5-WiFi.html#reviews

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • marksgeo
    3
    10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Το μηχάνημα τρίζει απίστευτα..... Έχω τοποθετήσει 2. Ένα σε κάθε κρεβατοκάμαρα και δυστυχώς έχουν το ίδιο πρόβλημα....

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stazzy
    4
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Άψογο κλιματιστικό...δοκιμασμένο μόνο στην ψύξη για την ώρα. Το επέλεξα για πιο οικονομική high end σειρά κλιματιστικών. Το δωμάτιο 17τμ το φτάνει από 30 βαθμούς στους 25 σχεδόν αμέσως με ανοιχτή την μεσόπορτα του δωματίου.
    Αθόρυβο με πολλές λειτουργίες και πολύ καλή η εφαρμογή για κινητά. Δεν έχω καταλάβει πώς δουλεύει η παρακολούθηση της αθροιστικής κατανάλωσης. Μόνο την στιγμιαία βλέπω.
    Έχοντας δοκιμάσει ένα AUX 12αρι, ένα LG art cool 18άρι, LG Inverter V 9αρι, 2 LG libero 9αρια νομίζω ότι είναι πιο αποδοτικό και σαφώς πιο αθόρυβο.
    Δεν είμαι της λογικής να βάζω 5/5 αστέρια, αλλά γι αυτό το κλιματιστικό θα βάλω!
    Update: Χθες με τα 40αρια (8/7/2019) δεν είχα κανένα παράπονο. Το έβαλα 26 στο auto cool όταν γύρισα ντάλα μεσημέρι και υπήρχε άνεση στο δωμάτιο.
    Update: Έβαλα τη λειτουργία silk. Παρατήρησα τους τριγμούς στα πλαστικά, οι οποίοι σταματάνε μετά από 2-3 λεπτά. Θα βγάλω ένα αστέρι. Από απόδοση και κατανάλωση σκίζει. Όταν πιάσει τη ζητούμενη θερμοκρασία πέφτει και κάτω από τα 100w.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dionisis_z
    5
    15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα πριν 2 μήνες δύο 9αρια (για τα δωμάτια - 15τ.μ) κι ένα 12αρι (για το σαλόνι - 35τ.μ) .Αντικατεστησα ένα 12αρι on-off που είχα στο σαλόνι.
    Θετικά : 1)Πάρα πάρα πάρα πολύ δυνατά μηχανήματα. Αυτό του σαλονιού ειδικά το κάνει φούρνο σε 4-5 λεπτά.
    2) Ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ και δεν είδα καμιά σημαντική διαφορά από τον αντίστοιχο περσινό - περίπου 10€.Να σημειωθεί ότι πέρυσι δεν είχα 3 κλιματιστικά στο σπίτι αλλά 1 κι αυτό on-off. Άρα τη διαφορά των 10€ από πέρυσι με φέτος, με 2 κλιματιστικά έξτρα την θεωρώ αμελητέα.
    3)Εξαιρετικά αθόρυβα πραγματικά όταν πιάσει την θερμοκρασία που έχω επιλέξει, σχεδόν δεν το ακούς.
    4)Έχει όλες τις τεχνολογίες (Wi-Fi, ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου, ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης, ρύθμιση Περσίδων καθ'ύψος και αριστερά - δεξιά), eco gear κ.α) και τα φίλτρα (ιονιστή, ενεργού άνθρακα).
    Αρνητικά : 1)Τρίζουν όταν τα ανάβω και όταν τα κλείνω. Είναι λίγο ενοχλητικό αυτό, αλλά σε 1-2 λεπτά σταματά.
    2) Η ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου δεν είναι πολύ ακριβής (χάνει περίπου 1-2 βαθμούς Κελσίου).

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dionisis_z
    5
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Αγόρασα πριν 2 μήνες δύο 9αρια (για τα δωμάτια - 15τ.μ) κι ένα 12αρι (για το σαλόνι - 35τ.μ) .Αντικατεστησα ένα 12αρι on-off που είχα στο σαλόνι.
    Θετικά : 1)Πάρα πάρα πάρα πολύ δυνατά μηχανήματα. Αυτό του σαλονιού ειδικά το κάνει φούρνο σε 4-5 λεπτά.
    2) Ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ και δεν είδα καμιά σημαντική διαφορά από τον αντίστοιχο περσινό - περίπου 10€.Να σημειωθεί ότι πέρυσι δεν είχα 3 κλιματιστικά στο σπίτι αλλά 1 κι αυτό on-off. Άρα τη διαφορά των 10€ από πέρυσι με φέτος, με 2 κλιματιστικά έξτρα την θεωρώ αμελητέα.
    3)Εξαιρετικά αθόρυβα πραγματικά όταν πιάσει την θερμοκρασία που έχω επιλέξει, σχεδόν δεν το ακούς.
    4)Έχει όλες τις τεχνολογίες (Wi-Fi, ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου, ένδειξη στιγμιαίας κατανάλωσης, ρύθμιση Περσίδων καθ'ύψος και αριστερά - δεξιά), eco gear κ.α) και τα φίλτρα (ιονιστή, ενεργού άνθρακα).
    Αρνητικά : 1)Τρίζουν όταν τα ανάβω και όταν τα κλείνω. Είναι λίγο ενοχλητικό αυτό, αλλά σε 1-2 λεπτά σταματά.
    2) Η ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου δεν είναι πολύ ακριβής (χάνει περίπου 1-2 βαθμούς Κελσίου).

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    Απλά τέλειο, δεν ακούγεται καθόλου και δεν τρίζει.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 9000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Alekos22

Γεία σας, μια ερώτηση μου έχει χαλάσει το τηλεχειριστήριο του, μήπως ξέρετε από που μπορώ να το βρω;

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες