Sail Marine Φουσκωτό Σκάφος με Πολυεστερική Γάστρα 4 Aτόμων 3m x 1.65m
Φουσκωτά Σκάφη

Sail Marine Φουσκωτό Σκάφος με Πολυεστερική Γάστρα 4 Aτόμων 3m x 1.65mΚωδικός: 14926358

Ολα τα σκάφη της Sailmarine είναι κατασκευασμένα από πολυεστερικό ύφασμα 1100 denier το οποίο είναι ειδικά επικαλυμμένο με PVC και από τις δύο πλευρές του. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει αποδειχθεί ότι...

Δες όλη την περιγραφή

Ολα τα σκάφη της Sailmarine είναι κατασκευασμένα από πολυεστερικό ύφασμα 1100 denier το οποίο είναι ειδικά επικαλυμμένο με PVC και από τις δύο πλευρές του. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα, καθώς και απόλυτη στεγανότητα και αεροστεγή συμπεριφορά στο σκάφος. Παράλληλα, τα σκάφη της Sailmarine προσφέρουν υψηλά επίπεδα...

Δες όλη την περιγραφή
1.864,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 1.864,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.750,00 €

  2. 1.864,00 €

Περιγραφή

Ολα τα σκάφη της Sailmarine είναι κατασκευασμένα από πολυεστερικό ύφασμα 1100 denier το οποίο είναι ειδικά επικαλυμμένο με PVC και από τις δύο πλευρές του. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα, καθώς και απόλυτη στεγανότητα και αεροστεγή συμπεριφορά στο σκάφος. Παράλληλα, τα σκάφη της Sailmarine προσφέρουν υψηλά επίπεδα αντίστασης στις φθορές, τα καύσιμα, τις υπεριώδεις ακτίνες (UV) όπως και στις καθημερινές τριβές χάρη στις ενισχυμένες και στεγανές ενώσεις.
Η ανθεκτικότητα των σκαφών της Sailmarine είναι εγγυημένη. Η χρήση της κόλλας πολυουρεθάνης μεγιστοποιεί την αντίσταση και προστασία των σκαφών απέναντι στις υψηλές θερμοκρασίες και το θαλασσινό νερό.

Διατίθεται με:

  • Τσάντα μεταφοράς
  • 2 Κουπιά Αλουμινίου
  • Αφαιρούμενο Κάθισμα
  • Κιτ Επισκευής
  • Τρόμπα Ποδιού


Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
4
Χρώμα
Γκρι

Διαστάσεις

Μήκος
3 m
Πλάτος
1,65 m

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη