Fisher & Paykel Eson 2 Ρινική Μάσκα για Συσκευή Cpap
Μάσκες Cpap & Bipap

Fisher & Paykel Eson 2 Ρινική Μάσκα για Συσκευή CpapΚωδικός: 15090116

Η νέα επαναστατική ρινική μάσκα Eson 2 CPAP από την Fischer & Paykel προσφέρει άνετη θεραπεία. 

Δες όλη την περιγραφή

Η νέα επαναστατική ρινική μάσκα Eson 2 CPAP από την Fischer & Paykel προσφέρει άνετη θεραπεία. 

Δες όλη την περιγραφή

ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 54,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 138,00 €

  2. 69,00 €

  3. 68,00 €

  4. 44,95 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    55,00 €

  6. 54,90 €

Περιγραφή

Η νέα επαναστατική ρινική μάσκα Eson 2 CPAP από την Fischer & Paykel προσφέρει άνετη θεραπεία. 

Ειδικά σχεδιασμένη για ελάχιστη επαφή με το πρόσωπο ενδύκνειται για αυτούς που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν στοματορινική μάσκα. Για να βελτιώσει η ομάδα εξέλιξης την μάσκα ESON2 εστίασε στην ευκολία της χρήσης καθώς και στην ανθεκτικότητα. 

  • Καινοτόμος κεφαλοδέτης 
  • Άνετο κοκκάλινο πλαίσιο 
  • Σιλικόνη Rollfit 
  • Πλενόμενο diffuser 
  • Νέος ανθεκτικός κεφαλοδέτης Ergofit 
  • Ελαστική σιλικόνη 

Xαρακτηριστικά: 

RollFit Ρινικό Μαξιλάρι: Προσφέρει μικρότερη πίεση στο πρόσωπο και ταυτόχρονα μία αποτελεσματική στεγανοποίηση. Το μαξιλάρι RollFit ρολάρει απαλά πάνω στη μύτη με σκοπό να βελτιώσει το σφράγισμα της μάσκας χωρίς πίεση στη μύτη. Ο σκοπός του είναι να βελτιώσει την σταθερότητα της μάσκας και αυτό το επιτυγχάνει χάρη στην ενσωμάτωση μικρών σταθεροποιητικών πλακών. 

Ελαφριά Μάσκα: Μάσκα μεγάλης διάρκειας και χαμηλού προφίλ, προσφέρει άνετο οπτικό πεδίο. Η Eson διαθέτει ένα μοναδικό frame το οποίο κουμπώνει και στις 3 διαστάσεις του RollFit μαξιλαριού, και με το Small, και με το Medium & με το Large. Όλες οι διαστάσεις του RollFit είναι εναλλάξιμες με όλα τα μεγέθη μασκών Eson. 

Εύκολος Καθαρισμός: Εύκολος καθαρισμός, χάρη στην εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των μερών της μάσκας. Το κλιπάκι του frame της μάσκας, επιτρέπει την εύκολη και ταχεία επανασυναρμολόγηση του μαξιλαριού (cushion) στο σκελετό (frame) της μάσκας. 

Κεφαλοδέτης ErgoFit: Ευκολοφόρετος και ελαφρύς κεφαλοδέτης ErgoFit, προσαρμόζεται απολύτως στις κινήσεις σας κατά τη διάρκεια του ύπνου, είναι σχεδιασμένος στο να εστιάζει το κέντρο ισορροπίας στην άνω και οπίσθια θέση του κεφαλιού και στο να του επιτρέπει ελεύθερα να μετακινείται, με την ταυτόχρονη εφαρμογή των ιμάντων (straps). Ο κεφαλοδέτης ErgoFit είναι ιδανικός για πιο ανήσυχους στον ύπνο χρήστες μασκών CPAP & BiLevel.

Κλείσιμο Velcro: Ειδικό Velcro και ειδικά άγκιστρα ρύθμισης, επιτρέπουν τη διατήρηση των αρχικών ρυθμίσεων της μάσκας, δεν χρειάζεται να ξαναρυθμίζετε τα στραπ σας κάθε φορά που ξεκινάτε την θεραπεία και ξαναφοράτε τη μάσκα σας. 

Αθόρυβη Λειτουργία: Αθόρυβη λειτουργία χάρη στην άψογη στεγανοποίηση της μάσκας από το Q-Cover κάλλυμα, που βρίσκεται πάνω στο αεριζόμενο elbow. Το Q-Cover εξασφαλίζει την απόλυτα αθόρυβη λειτουργία της μάσκας. Ο αέρας εξέρχεται από τη μάσκα χωρίς να ενοχλεί τον χρήστη και τον/την σύντροφό του. 

360° Elbow: 360° περιστρεφόμενο Elbow για απόλυτη ελευθερία κινήσεων, επιτρέπει την μείωση της αντίστασης της μάσκας στον κυρίως σωλήνα.

Συμβατότητα: Συμβατή με όλες τις συσκευές CPAP & BiPAP.

Περιλαμβάνονται: Μάσκα Eson CPAP & BiPAP με μαξιλάρι RollFit και κεφαλοδέτη ErgoFit

Κατασκευαστής

Fisher & Paykel

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ρινική
Είδος
CPAP

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • SPIROS  DOYKAS

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχει πολύ καλή εφαρμογή, είναι ελαφριά μάσκα και δεν αφήνει σημάδια στο πρόσωπο. Πολύ πιο χρηστική από άλλες που έχουν τα διπλά χρήματα.

    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εφαρμογή
    • Ευκολία καθαρισμού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioannis_Vavatsioulas
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Vivisol

    17 χρόνια χρήσης CPAP εχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μάσκες της αγοράς. Καθώς έψαχνα πάλι για μάσκα έπεσα πάνω σε ένα σχόλιο του Alexandros_Oprianos εδώ στο Skroutz που έλεγε ότι είναι ότι καλύτερο έχει δοκιμάσει.Ετσι και γω την πήρα και πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει αυτά τα 17 χρόνια.Φοβερή σιλικόνη με μηδέν διαρροή και χωρίς σημάδια το πρωί και φυσικά μόνο 55€. Πρώτη φορά μου έβγαλε η εφαρμογή Pillow ποιότητα ύπνου πάνω απο 90% το οποίο φυσικά το καταλαβαίνω και γω την επόμενη μέρα.Θα αγοράσω άλλες 5 μη τυχόν και εξαντληθούν. Αυτά τα ολίγα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Oprianos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ βολική και ανάλαφρη. Μετά την Eson που είχε αναλώσιμα φίλτρα πήρα την Eson 2 που έχει πλενόμενο φίλτρο και είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Vivisol

    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εφαρμογή
    • Ευκολία καθαρισμού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη