Janod Παιδικό Ποδήλατο Ισορροπίας Ξύλινο Ροζ
Παιδικά Ποδήλατα Ισορροπίας

Janod Παιδικό Ποδήλατο Ισορροπίας Ξύλινο ΡοζΚωδικός: 15181954

Το παιδικό ποδήλατο ισορροπίας από την εταιρία Janod ξεκινά να εισάγει το παιδί στον κόσμο του ποδηλάτου και της ισορροπίας στους δύο τροχούς χωρίς πετάλι. Κατασκευάζεται από ξύλο και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Τα ποδήλατα ισορροπίας έρχονται να αντικαταστήσουν τα τρίκυκλα ποδήλατα και ξεχωρίζουν καθώς είναι ελαφριά, εύχρηστα και χαμηλά σε ύψος....
Δες όλη την περιγραφή

87,53
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+20,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 79,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 89,99 €

  2. 79,99 €

  3. 87,53 €

Περιγραφή

Το παιδικό ποδήλατο ισορροπίας από την εταιρία Janod ξεκινά να εισάγει το παιδί στον κόσμο του ποδηλάτου και της ισορροπίας στους δύο τροχούς χωρίς πετάλι. Κατασκευάζεται από ξύλο και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Τα ποδήλατα ισορροπίας έρχονται να αντικαταστήσουν τα τρίκυκλα ποδήλατα και ξεχωρίζουν καθώς είναι ελαφριά, εύχρηστα και χαμηλά σε ύψος. Προκειμένου να ξεκινήσουν θα πρέπει τα παιδιά να σπρώξουν με τα πόδια τους στο έδαφος ώστε να τους δωθεί ώθηση. Το παιχνίδι με το ποδήλατο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, της αντίληψης, των κοινωνικών δεξιοτήτων καθώς εξασκεί την ικανότητα επικοινωνίας με άλλους και φυσικά της ισορροπίας του παιδιού.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
J03259
Ξύλινο
Ναι
Χρώμα
Ροζ
Ηλικία
2 + ετών

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Dimitris_Karagiorgos
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ειναι ξυλινο. αυτο τα λεει ολα. σε 5 βολτες οι πλαστικοι αξονες και οι ξυλινες ροδες πηραν μποσικα και καταστραφηκε. 90 ευρω για 30 λεπτα λειτουργιας απο 2 χρονο παιδι. ακαταλληλο προιον οπως ολα τα ξυλινα!
    Πάρτε κανονικό μεταλλικό, αφαιρέστε τα πεταλ (2 λεπτα κοπος) και μολις μάθει ισορροπία θα έχει κανονικό ποδήλατο.
    update: το ξύλινο το έκαψα στο τζάκι γιατι όταν το έβλεπε η μικρή και ήθελε να μου δείξει οτι έμαθε (στο μεταλλικό ) ισορροπία μολις προσπαθούσε έπεφτε γιατι το ξύλινο είχε γινει παρτάλι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη