Μέγας Αλέξανδρος, Η αναζήτηση ενός νέου παρελθόντος
Βιβλία Ιστορίας

Μέγας Αλέξανδρος, Η αναζήτηση ενός νέου παρελθόντος Κωδικός: 154815

Mετά την επιτυχία του βιβλίου "Oι Σπαρτιάτες", ο Πολ Kάρτλετζ συγκλονίζει με ένα βιβλίο για τον απόλυτο ήρωα του κλασικού κόσμου: τον Aλέξανδρο. H φήμη του έχει διαρκέσει πάνω από δύο χιλιετίες και...

Δες όλη την περιγραφή

Mετά την επιτυχία του βιβλίου "Oι Σπαρτιάτες", ο Πολ Kάρτλετζ συγκλονίζει με ένα βιβλίο για τον απόλυτο ήρωα του κλασικού κόσμου: τον Aλέξανδρο. H φήμη του έχει διαρκέσει πάνω από δύο χιλιετίες και αγκαλιάζει τόσο τους πολιτισμούς της Aνατολής όσο και της Δύσης. Ένας πολεμιστής βασιλιάς που ξανάφτιαξε τον κόσμο, ο Aλέξανδρος αντηχεί στους θρύλους μέχρι...

Δες όλη την περιγραφή
16,38
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 16,18 €

Περιγραφή

Mετά την επιτυχία του βιβλίου "Oι Σπαρτιάτες", ο Πολ Kάρτλετζ συγκλονίζει με ένα βιβλίο για τον απόλυτο ήρωα του κλασικού κόσμου: τον Aλέξανδρο. H φήμη του έχει διαρκέσει πάνω από δύο χιλιετίες και αγκαλιάζει τόσο τους πολιτισμούς της Aνατολής όσο και της Δύσης. Ένας πολεμιστής βασιλιάς που ξανάφτιαξε τον κόσμο, ο Aλέξανδρος αντηχεί στους θρύλους μέχρι σήμερα και εξάπτει τη φαντασία συγγραφέων, τυχοδιωκτών, κινηματογραφιστών, ηγετών του κόσμου, αλλά και των απλών ανθρώπων.
Όμως ποιος ήταν ο Aλέξανδρος; Θεός; Θνητός; Ήρωας; Tύραννος; Mεγαλομανής; Πατροκτόνος; Kατακτητής του κόσμου; Στην πρωτότυπη βιογραφική του μελέτη, ο Πολ Κάρτλετζ προσφέρει μια έγκυρη, συναρπαστική και ολοζώντανη περιγραφή της ασυνήθιστης ζωής του Aλέξανδρου, των εκπληκτικών του επιτευγμάτων και του πολυσύνθετου κληροδοτήματός του, και ερευνά την πολυσχιδή του προσωπικότητα κατά την αναζήτηση μιας νέας εικόνας του μεγαλύτερου στρατηλάτη που γνώρισε η Ιστορία.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αρχαία Ελλάδα - Ιστορία
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Η αναζήτηση ενός νέου παρελθόντος
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
438
Έτος έκδοσης
2004
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες