MyMedica Γκίνγκο Μπιλόμπα Ofelimo Herbs 40gr
Βότανα

MyMedica Γκίνγκο Μπιλόμπα Ofelimo Herbs 40grΚωδικός: 15538375

Ginkgo Biloba της εταιρείας MyMedica σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Θεωρείται από τα πιο ευεργετικά βότανα στην λειτουργία του εγκεφάλου καθώς βελτιώνει την οξυγόνωση των αγγείων του. Φαίνεται να ενισχύει τις όλες τις γνωστικές λειτουργίες, ιδιαίτερα αυτήν της μνήμης. Μάλιστα ο συνδυασμός του με βασιλικό (αλλά ακόμα και μόνο του) χρησιμοποιείται από την...
Δες όλη την περιγραφή

2,70
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 2,70 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3,66 €

  2. 3,50 €

  3. 2,70 €

Περιγραφή

Ginkgo Biloba της εταιρείας MyMedica σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Θεωρείται από τα πιο ευεργετικά βότανα στην λειτουργία του εγκεφάλου καθώς βελτιώνει την οξυγόνωση των αγγείων του. Φαίνεται να ενισχύει τις όλες τις γνωστικές λειτουργίες, ιδιαίτερα αυτήν της μνήμης. Μάλιστα ο συνδυασμός του με βασιλικό (αλλά ακόμα και μόνο του) χρησιμοποιείται από την σύγχρονη βοτανοθεραπεία στην πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου Αλτσχάιμερ. Έχει αντιπηκτικές και αντιθρομβωτικές ιδιότητες και έτσι συμβάλει στη καλή κυκλοφορία του αίματος και βοηθά συνολικά στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού και κυκλοφορικού συστήματος.
Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος Βοτάνου
Γκίνγκο Μπιλόμπα
Ποσότητα
40 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη