Βιο Αγρός Βιολογικό Καρθαμέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης 250ml
Σπορέλαιο

Βιο Αγρός Βιολογικό Καρθαμέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης 250ml Κωδικός: 15556376

Το βιολογικό καρθαμέλαιο (ή γαϊδουραγκαθέλαιο) της εταιρίας Βιο Αγρός, παράγεται από σπόρους γαϊδουράγκαθου με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Είναι ένα πλούσιο έλαιο με ανοιχτό χρυσαφί χρώμα. Είναι βρώσιμο, αλλά έχει και καλλυντική χρήση.

Δες όλη την περιγραφή
4,53
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 8 τεμάχια

από 4,52 €

Περιγραφή

Καλλυντική Χρήση

Απορροφάται εύκολα από το δέρμα, κάτι που το καθιστά ιδανικό για μασάζ. Η βιταμίνη Ε βοηθά και αναζωογονεί το πολύ ξηρό δέρμα, ενώ χρησιμοποιείται και ως συστατικό σε μείγματα κρεμών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά της ροδόχρους ακμής.

Τρόπος Κατανάλωσης

  • Στη γεύση μοιάζει πολύ με το σαφράν, γι’ αυτό ταιριάζει πολύ με ρύζι, κοτόπουλο και λαχανικά.
  •  Είναι ιδανικό για σάλτσες και σως, καθώς περιέχει ένα ένζυμο που δρα ως πηκτικό μέσο. 
  • Καταναλώνεται και σκέτο, 1-2 κουταλιές του γλυκού την ημέρα.

Συστατικά

100% καρθαμέλαιο από σπόρους γαϊδουράγκαθου βιολογικής καλλιέργειας

Διατροφική αξία ανά 100 gr

  • Ενέργεια: 900kcal
  • Πρωτεΐνη: 0gr
  • Υδατάνθρακες: 0gr, εκ των οποίων σάκχαρα: 0gr
  • Λιπαρά: 100gr, εκ των οποίων κορεσμένα: 10gr
  • Εδώδιμες ίνες: 0gr
  • Αλάτι: 0gr

Κατασκευαστής

Βιο Αγρός

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Καρθαμέλαιο
Ποσότητα
250 ml

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • RANIA_NYCHTERIDOU

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Pure-Natural

    Ειναι : Τέλειο!!!Το προτείνω σε όσους θέλουν να θεραπεύσουν το συκώτι τους(Κατι που είναι γνωστό).. Αλλά και σε όσους έχουν αντιληφθεί ότι το ελαιόλαδο δεν είναι ανεκτό στον οργανισμό τους και τους δημιουργεί πρόβληματα.
    Προτεινω αν θέλετε να το λαμβάνετε και το πρωί (νηστικοί)να το βάζετε πάνω σε ένα μικρό παξιμαδακι..π.χ κριθινο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • charisaob
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω φτιαξει την δικη μου σειρα καλλυντικων για προσωπικη χρηση για glass skin, το βαζω στο τελος της ρουτινας μου σε ενα μειγμα με hemp oil και hydrogenated olive oil, που ονομαζεται "Plantsil Φυτική Σιλικόνη". Το εβαζα 2 μηνες, σταματησα για καποιους αλλους λογους προσωπικους (ειχα τρομερη αλλαγη αλλα επαθα κριση πανικου) και ξαναξεκινησα πριν απο 2 εβδομαδες επειδη λογω της κρισης ειδα αφυδατωμενο δερμα και σκιαχτηκα! Δεν υπαρχει το λαδι αυτο, εχω κανει μια απιστευτη ερευνα οσο αφορα τα λαδια και επειδη το google ειναι ο φιλος μου, προχθες μου εκανε προταση το youtube ενα βιντεο ενος τυπου που εχει κανει μια κρεμα με καρθαμελαιο και Kaempferia Parviflora Extract, και εχει πριν και μετα εικονες για την επαναφορα παχους στο προσωπο μετα απο 6 μηνες χρησης. Πανακριβη η κρεμα 75$ τα 50 ml. Καλα δεν ειναι και τιποτα σουπερ δραματικη διαφορα, αλλα επειδη η επαναφορα παχους στο προσωπο ειναι κατι πολυ πολυ δυσκολο βασικα ανυπαρκτο (οταν μενεις στα ιδια κιλα εννοειται), και σημερα πρεπει να πας σε ειδικο επιστημονα να σου κανει lifting και ειδικες μεθοδους, εστω και αυτο το λιγο και με χρονια χρηση μπορει να σου κανει θαυματα. Εγω προσωπικα που ειμαι 40 χρονων και απο μικρη εβαζα λαδια στα μαλλια και στο προσωπο (και με κοροιδευανε τωρα θυμομαστε δεκεατια 90 χα χα και τι βαζεις και πως εισαι ετσι), εχω πολυ λιπαρο δερμα και ποτε δεν εβαλα βαρια καθαριστικα για να φτιαξω την λιπαρη επιδερμιδα μου, εμενα ολοι μου λενε ειμαι ιδια οπως 25 χρονων. Εχω ακομη το baby fat επανω μου. Παρτε τωρα 40ρηδες που δειχνετε 50. χεχε πληρωστε 75ρια για να παρεις το λαδακι.
    Μην φοβαστε τα λαδια στο δερμα, αρχιζουν να δειχνουν με επιστημονικο τροπο οτι λειτουργουν στην αντιγηρανση και στην διατηρηση της καλης νεοτητας και ισως αντιστροφη παχους στο δερμα, δεν υπαρχει αυτο πραγμα, ειναι τρομερη ανακαλυψη. Βεβαια οσο αφορα το παχος θα πρεπει να γινει χρηση για κανα χρονο (και οποιος θελει αγοραζει και το Kaempferia Parviflora Extract το βαζει και κανει μιξη) για να δεις δραματικα αποτελεσματα διοτι βοηθαει το ενα το αλλο, αλλα απο το να πας σε ειδικους και να πληρωσεις χιλιαρικα, παρε αυτο βαλε το και στο προσωπο και στο σωμα και πες σε ευχαριστω θεε μου που βρηκα αυτο το σχολιο και κατι καλο κανω στο δερματακι μου και θα με θυμηθεις εαν την κρατησεις την ρουτινα στα 50 σου και στα 60 σου. Ταμα στην παναγια θα μου κανεις.
    Βεβαια εαν μπορεις να το κανεις και με ενα καλο καστορελαιο καθε βραδυ στο τελος στο προσωπο μπολικο μπολικο και να κοιμηθεις με αυτο, εκει γινεσαι ενα φρεσκουδι αλλο πραγμα (μην σε πιανει το τερας καθαριοτητας και πως θα γινει το μαξιλαρι, βαλε το και ασε τα πολλα πολλα). Σημερα ξυπνησα και ειπα, hello δερμα 25 χρονων!
    Βεβαια προσοχη στις φιλες που μπορει να μην μπορει το δερματακι να αντεξει τα λαδακια, σπανιο βεβαια, αλλα προσοχη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

60 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες