Πώς να επιτυγχάνετε σε όλες τις υποθέσεις της ζωής σας
Βιβλία Αυτοβελτίωσης

Πώς να επιτυγχάνετε σε όλες τις υποθέσεις της ζωής σαςΚωδικός: 158129

Κάθε άνθρωπος έχει ανεξάντλητες ικανότητες για πρόοδο, αλλά κανένας δεν ολοκλήρωσε ακόμα τον σκοπό του. Αυτό που κάνατε μέχρι τώρα δεν είναι παρά μόνο το πρώτο βήμα από εκείνα που μπορείτε να κάνετε....

Δες όλη την περιγραφή

Κάθε άνθρωπος έχει ανεξάντλητες ικανότητες για πρόοδο, αλλά κανένας δεν ολοκλήρωσε ακόμα τον σκοπό του. Αυτό που κάνατε μέχρι τώρα δεν είναι παρά μόνο το πρώτο βήμα από εκείνα που μπορείτε να κάνετε. Δεν χρειάζεται, όμως, να απελπίζεστε επειδή δεν έχετε ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Υπάρχει πάντα καιρός για να προοδεύσετε και να αναδειχτείτε, χωρίς να...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Αντώνιος Πισσάνος
  • Εκδότης: Μακρή
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2004
  • Αριθμός σελίδων: 109
  • Κωδικός ISBN-13: 9789608552050
  • Διαστάσεις: 21×14
7,42
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 7,42 €

Περιγραφή

Κάθε άνθρωπος έχει ανεξάντλητες ικανότητες για πρόοδο, αλλά κανένας δεν ολοκλήρωσε ακόμα τον σκοπό του. Αυτό που κάνατε μέχρι τώρα δεν είναι παρά μόνο το πρώτο βήμα από εκείνα που μπορείτε να κάνετε. Δεν χρειάζεται, όμως, να απελπίζεστε επειδή δεν έχετε ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Υπάρχει πάντα καιρός για να προοδεύσετε και να αναδειχτείτε, χωρίς να κάθεστε και να μεμψιμοιρείτε για την κακή σας τύχη.
Οι ίδιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε όλους, παρουσιάζονται και σ' εσάς. Το ζήτημα είναι πώς θα τις αξιοποιήσετε. Κάνετε ό,τι είναι δυντόν να κάνετε για τον εαυτό σας, και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Όσο δύσκολες κι αν είναι οι περιστάσεις, με την επιμονή και την επιτηδειότητα θα βρείτε τον τρόπο να τις χρησιμοποιήσετε για ν' ανεβείτε στην κλίμακα της επιτυχίας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αυτοβελτίωση
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
109
Έτος έκδοσης
2004
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη