HealthTrade Bio Νιφάδες Βρώμης 500gr
Δημητριακά

HealthTrade Bio Νιφάδες Βρώμης 500grΚωδικός: 15830092

Οι νιφάδες βρώμης της εταιρείας HealthTrade προέρχονται από ολόκληρο τον κόκκο της βρώμης και δε περιέχει γλουτένη. Οι συγκεκριμένες νιφάδες βρώμης παράγονται και επεξεργάζονται κάτω από ιδιαίτερες

Δες όλη την περιγραφή

Οι νιφάδες βρώμης της εταιρείας HealthTrade προέρχονται από ολόκληρο τον κόκκο της βρώμης και δε περιέχει γλουτένη. Οι συγκεκριμένες νιφάδες βρώμης παράγονται και επεξεργάζονται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες ασφαλείας έτσι ώστε να εξασφαλίζεται 100% η απουσία γλουτένης. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα.

Δες όλη την περιγραφή
3,30
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 2,94 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2,94 €

  2. 3,30 €

Περιγραφή

Οι νιφάδες βρώμης της εταιρείας HealthTrade προέρχονται από ολόκληρο τον κόκκο της βρώμης και δε περιέχει γλουτένη. Οι συγκεκριμένες νιφάδες βρώμης παράγονται και επεξεργάζονται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες ασφαλείας έτσι ώστε να εξασφαλίζεται 100% η απουσία γλουτένης. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα. Δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη. 

Κατασκευαστής

HealthTrade

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βρώμη
Τύπος
Νιφάδες

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πρωτεΐνης
Όχι
Ολικής Άλεσης
-

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
-
Χωρίς Γλουτένη
Ναι
Vegan
-

Ποσότητα

Βάρος
500 gr
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • eir.diam

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την ποιότητα και μου αρέσει πολύ και το άνοιγμα της συσκευασίας που ξανακλείνει - πολύ πρακτικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nickokos
    4
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι λες και έχουν βγάλει τα κουάκερ από το χαρτί τους και τα βάλανε σε ένα που γράφει πάνω Βιολογικό για να τα πουλήσουν πιο ακριβά. Πραγματικά, ίδια υφή και γεύση με τα κουάκερ, ελπίζω να μην Είναι έτσι τα πράγματα καθώς το παραπάνω το πληρώνουμε για το ότι Είναι Βιολογικό και για το ότι λέει χωρίς γλουτένη. Είναι πολύ νόστιμη πάντως, σαν την Κουάκερ.
    Κουάκερ προφανώς εννοώ την επώνυμη εταιρεία, Το προϊόν λέγεται βρώμη και όχι Κουάκερ που πολλοί το λένε λανθασμένα. (κάτι σαν τα αυτοκίνητά που τα λέμε τζιπ, ενώ τζιπ Είναι μάρκα και όχι είδος αυτοκινήτου)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    μια χαρα βρωμη την προτεινω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

39 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη