Επιλεγμένο κατάστημα
Απόθεμα 1 τεμάχιο
Ασφάλεια αγορών Skroutz
Όρισε την τοποθεσία παράδοσης για να δεις προϊόντα σύμφωνα με την επιλογή σου.
Το τηγάνι της εταιρείας Pyramis είναι κατασκευασμένο από Ανοξείδωτο ένα υλικό που το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα τηγάνια από ανοξείδωτο ατσάλι θερμαίνονται πολύ γρήγορα και μπορούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία για περισσότερη ώρα σε σχέση με τα τηγάνια αλουμινίου. Σας προτείνουμε να επιλέξετε αυτό το τηγάνι εάν θέλετε να μαγειρεύετε 2-4 μερίδες φαγητού.
Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ελαφρύ.
Επιλεγμένο κατάστημα
Απόθεμα 1 τεμάχιο
Ασφάλεια αγορών Skroutz
Σετ Τηγάνια & Κατσαρόλες
Κατσαρολάκια Γάλακτος
Μπρίκια
Μπρίκια
Σετ Τηγάνια & Κατσαρόλες
Τηγάνια
Τηγάνια
Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής
Το τηγάνι της εταιρείας Pyramis είναι κατασκευασμένο από Ανοξείδωτο ένα υλικό που το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα τηγάνια από ανοξείδωτο ατσάλι θερμαίνονται πολύ γρήγορα και μπορούν να διατηρήσουν τη θερμοκρασία για περισσότερη ώρα σε σχέση με τα τηγάνια αλουμινίου. Σας προτείνουμε να επιλέξετε αυτό το τηγάνι εάν θέλετε να μαγειρεύετε 2-4 μερίδες φαγητού.
Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ελαφρύ.
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.
Τελευταία φορά που αγοράζω αυτή τη μάρκα.
Όπως και στο συγκεκριμένο, οι εσοχές τους καθαρίζονται πάρα πολύ δύσκολα και τα άκρα τους είναι πάντα λεπτά και σχεδόν κόβουν.
Σχετικα με το χρονο θερμοτητας θερναινεται αμεσως, πλενεται στο πλυντηριο αλλα...κολλανε τα παντα πανω και δεν ξεκολλανε με τιποτα. Δεν ισχυει οτι εχει αντικολλητικη επιστρωση. Αν βαζετε πολυ λαδι θα ειστε οκ. Εμεις μεσα σε ενα μηνα το πεταξαμε.
Επιβεβαιωμένη αγορά
Επιβεβαιωμένη αγορά
31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν
Ρώτησε για το προϊόνΜπορώ να τηγανιζω χωρίς να κολλάει το σκευος;Και αν ναι πρέπει πρώτα να κάνω κατι;
Αφήνεις να κάψει καλά το σκεύος πριν βάλεις το φαγητό.
Και ακόμη καλύτερα, το αφήνεις να κάψει πριν ρίξεις λάδι, ώστε να μην καπνίσει το λάδι.
Ύστερα χαμηλώνεις την ένταση της θερμοκρασίας στα επιθυμητά επίπεδα κι αν σου κολλήσει λίγο π.χ. το κρέας, περιμένεις να κάνει κρούστα, πριν προσπαθήσεις να το ξεκολλήσεις. Θα ξεκολλήσει πιο εύκολα.